Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Нашия с куфара за какво е платил, не виждма груба играя. Не се вижда и този със свирката?
1914.1902 написа:Отчайващо:от ivo55 » 27 окт 2022 21:58
Оня дето пренася куфарчетата от Разград е занесъл едно голямо до Кърджали.
Очаквайте определени играчи на Кърджали да се опитат да осакатят определени играчи на ЦСКА.
Домусите така действат. Вероятно на петия шпагат вече ще е ясно кои са поръчаните. Задачата е осакатяването да е в първите 20 минути, а след това да превърнат мача в корида целейки да изкарат и поне 1 червен картон.от Mitata » 27 окт 2022 22:14
Мач с мач не си прилича, тъй че очаквам всякакъв изход от двубоя. В едно няма съмнение - Домуса започна да взема мерки. Всички видяха как отмениха кристално чист гол на Ботев при това при наличието на ВАР. Надявам се нашите да запазят хладнокръвие и с два кинжални удара през първото полувреме да приземят домакините от Кърджали.
Същите са като колегите им от коалицията в раздел 'Черно море'.
Кога ще се осакатяват играчите?
Те Арда да тук имат 4 фала! :D
miro_rz написа:Нашия с куфара за какво е платил, не виждма груба играя. Не се вижда и този със свирката?
Толкова сме бързи че балтиите не могат да ни стигнат.
Искайте ресто след края на мача!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Милен Желев ще прави голям шлем срещу Тирето.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
NOMER14 написа:W84me написа:Два гола от корнер и мача спи, като сълза чист
Защо си го причняваш да гледаш и този мач? Отменен гол, недадена дузпа с червен картон...Коментатор, който диктува на съдията как да разчита вара.
Празни трибуни. Защо се играе изобщо този мач?
Как така празен стадион. Не го гледам, но ти се бъркаш. Тирето навсякъде са домакини, самите те го казаха. Пожелавам им още дълги година да събират толкова публика колко събират последните си домакинства на Армията.
ugly bug написа:Гризете ли ноктИ, плевели ?
:-D
Според мен ти ги гризеш здраво, а може и нещо друго да гълташ. Първи в класирането и борба за шампионска титла, а кочината празна? Що така бре? Мисля, че скоро и последния припок ще се откаже от Тирион и Стойкас и ще припознае Барцилона. Такава ви е съдбата
Обратен фал и гол..
Куфарчето има значение!
Куфарчето има значение!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Отменете гола, че ще ми се прецака залога : (
Но все пак Непобедимата армада и съдията имат достатъчно време , за да ми донесат печалбата.
Но все пак Непобедимата армада и съдията имат достатъчно време , за да ми донесат печалбата.
ugly bug написа:Обратен фал и гол..
Куфарчето има значение!
Пиши декларации................
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
ugly bug написа:Обратен фал и гол..
Куфарчето има значение!
Имаше 5 човека на Арда пред Бусато. Утре на палатки пред БФС!