Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот sin4ec » 31 авг 2017 20:17

blue avalanche написа:Само да вметна нещо:
Херо отказва на Левски - декември 2014:
"През лятото за Мурсия можеха да се освободят 15 и да се вземат 10 футболисти. Сега на мен не ми бе позволено. В последния момент научавам кои футболисти ще бъдат освободени. Никой не ме е питал. Това е най-малкото несериозно или некоректно."
Херо треньор на Л-ц - август 2017:
"Радвам се, че подписахме с играч като Р.Ф. Аз когато дойдох, той(Рафаел Форстър) беше вече c подпиcан договоp. Надявам се на още нови играчи, но времето е малко."

Открийте разликите. :evil:
Няма да казвам как се наричат такива лица... :evil:

Айде стига с тоя...ясен ни е на всички, не ни интересува. Има си отбор, да е жив и здрав, че лоша болест прекара и толкоз!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 31 авг 2017 20:29

olimpi написа:
Serafim написа:Е кажете кои българи да вземе Левски, че да се бори за челно място и после за ЛЕ? Попето, Неделев, Бербатов...?
Някакси матряла е един такъв... Спорен. (А тия изброените няма как да се окажат в Левски).
Илиян Илиев, Кайзера, Станимир Стоилов, Сираков и тн. - няма такива футболисти в момента, които и да са реална опция за Левски.
....
.

То онези играчи си бяха научени, а такива като Борето не толкова научени но с доста данни и талант, които дойдоха по-млади попаднаха на Гочето. За Жужето, Мъри и най-вече Сираков думите са излишни.

От играчите, които ни трябват по постове ЦЗ и крило не виждам кой българин става може би с изкл. на Карагерен като крило, а такива като Десподов и Манолев НИКОГА няма да дойдат при нас. ЦЗ Стефан Велев го видяхме какво играе.

От българите в А група определено Цветков от ЧМ хваща окото и Тодор Неделев.

Мен лично Веселин Марчев ми се понрави от Локото.

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 31 авг 2017 23:47

sin4ec написа:
blue avalanche написа:Само да вметна нещо:
Херо отказва на Левски - декември 2014:
"През лятото за Мурсия можеха да се освободят 15 и да се вземат 10 футболисти. Сега на мен не ми бе позволено. В последния момент научавам кои футболисти ще бъдат освободени. Никой не ме е питал. Това е най-малкото несериозно или некоректно."
Херо треньор на Л-ц - август 2017:
"Радвам се, че подписахме с играч като Р.Ф. Аз когато дойдох, той(Рафаел Форстър) беше вече c подпиcан договоp. Надявам се на още нови играчи, но времето е малко."

Открийте разликите. :evil:
Няма да казвам как се наричат такива лица... :evil:

Айде стига с тоя...ясен ни е на всички, не ни интересува. Има си отбор, да е жив и здрав, че лоша болест прекара и толкоз!

Херо е "приятел на истината " .

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 01 сеп 2017 11:08

Една от звездите на "сините" Габриел Обертан е на терена и в залата по 4 часа дневно, докато заниманията на останалите състезатели на тима траят по около 120 минути.

След края на тренировките си Обертан разпуска със стречинг и лек крос.

"Никога в Левски не е имало подобен футболист. Обертан е невероятен пример за професионализъм и всички се надяваме младите да се поучат от него".
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 сеп 2017 11:58

Явно още не е открил студенския град. :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 01 сеп 2017 12:23

Шегуваме се ние, но има хора и хора. Излязал е от една от престижните футболни академии във Франция (също и Гара Дембеле :) ), играл е общо-взето винаги на високо ниво - Бордо, Манчестър, Ню Кясъл, Уиган, Анжи... Може би човека си е професионалист и макар да се е забил в дивия Изток, да желае да се развива, тренира и да си уреди трансфер.
Не е задължително всички да са като Дембеле, Деса или нашите празноглавци. Помня как двамата Ивановци от ЦСКА (Караджо и Иванов) участваха в някакъв скандал в една дискотека. Даже русия май бе наръган с нож в прасеца.
Може би Обертан е осъзнал, че ако се напъва достатъчно, за да влезе в оптимална физическа форма, след това ще има голяма отплата, защото ще е в състояние да се справя лесно с защитите на повечето отбори в ППЛ.

Общо-взето репутацията на футболистите винаги ги предшества/преследва. Гарата е спипван да кара пиян още във Франция. След това е обвинен в изнасилване на 22 годишна американка, докато е в Рим.
Идването на Деса бе предизвестено с това, че пие, обича да бие жени, своенравен е, не обича много да се раздава... Тия неща се знаят във футболния свят, още повече от хората в професията.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 01 сеп 2017 13:52

Левски официално се раздели с трима от своите футболисти. Франсис Нар, Амаду Сукуна и Бабатунде Адениджи повече няма да тренират с отбора, информира "Дарик".

Заради отказаните от състезателите оферти, от клуба ще се постараят раздялата да се случи достатъчно бавно, за да могат те да подсигрят бъдещето си.

Ръководството вече информира триото за категоричното и крайно свое решение.

Единствената опция за футболистите, ако решат да останат известно време на "Герена" обаче , остава да тренират с юношите на клуба.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
BojanJorga0607
Контакти:

Мнениеот BojanJorga0607 » 01 сеп 2017 13:55

Време беше! По-голям некадърник от Нар едва ли някога е играл в Левски.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 01 сеп 2017 14:09

Взех си безплатен билет за мача с Лудогорец в сектор А с този билет си избих 25лв. платени за клубната карта!
Направиха ми и отстъпка в магазина 5лв. за артикули с картата!
Имам право на още 3 безплатни билета!
Последна промяна от mikata на 01 сеп 2017 14:11, променено общо 1 път.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 01 сеп 2017 14:11

mikata написа:Взех си безплатен билет за мача с Лудогорец в сектор А с този билет си избих 25лв. платени за клубната карта!
Направиха ми и отстъпка в магазина 5лв. за един артикул с картата!

Аз също имам карта, как става сдобиването на безплатните билети - трябва да отидеш предварително да си го вземеш предполагам, не непосредствено преди мача в магазина или на касите :roll:

Със Славия се сетих че имам безплатни билети на полувремето :lol: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Левски”