Тои не умира написа:Ами ,ако отбора на Салерно се окаже добър и изтряска Левски в събота?
Ми жив и здрав, и Локо сф изтряскаха Левски, ма не викаме за тях, нали?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Тои не умира написа:Ами ,ако отбора на Салерно се окаже добър и изтряска Левски в събота?
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
child in time написа:Хипотетично ако тоя Салерно наистина докаже че Селинджър е аут от Ботев ще го подкрепите ли? Брестник са заявили че няма да пуснат Ботев ако не получат цялата сума!
Alternative написа:cvetomir123 написа:НА ВНИМАНИЕТО НА ....
Чао!!!
vaskonti написа:child in time написа:Хипотетично ако тоя Салерно наистина докаже че Селинджър е аут от Ботев ще го подкрепите ли? Брестник са заявили че няма да пуснат Ботев ако не получат цялата сума!
Ама верно, и аз не мога да разбера защо са против тоя Салерно. Ако се окаже, че наистина Христолов вече го няма, ако италианеца почне да плаща какъв е проблема? Защо да не допуснат тоя отбор сега да участва? Изчакайте първо сега 2-3 дена да се види има ли въобще отбор, след това 2-3 кръга какво ще се случи и то ще си проличи на къде отиват нещата. Ако желанието ви е да ви изхвърлят от групата и да почнете наново, дали ще стане сега или след 2-3 седмици е все тая. Най-много все пак да останете в А група и италианеца да се окаже сериозен, а селския да го няма.
Какво губите ако дадете последен шанс на отбора? Истината тоя път ще лъсне много бързо!
bultrasa написа:Само искам да вметна....нещичко към онези където се надяват на дебелака.Защо бе ...го няма лойното образование??Защо не дойде в събота...неделя...днес?С документите в онази любимата му торба с лъжите!Нали трябваше да докже нещо недоказуемо??????Какво ли извинение ще изкаже???Не ме пуснаха от дебелариума????Или може би диплих милиони в чували....с надписи НАП....бфс..стадион......автобус???Но съня е към краят си......ето на...... както иде ред във всеки сън е време да се събудите,че от много сънища можете и да спечелете "Нобелова" награда за най-неадекватно поведение!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта