Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)
ЧРД на сър Алекс!
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

MQplaya написа:we are the champions написа:MQplaya написа:3/4:1
и като се сабуди кво стана
Празнувах победата.

- ЦСКА СОФИЯ 1948
- Контакти:
Откъде накъде Мойс ще става мениджър на Юнайтед?Какво е постигнал в Англия или в Европа?Да той е чудесен мотиватор и умее да надъха отбора си до краен предел...само,че за бъдеш миниджър на Юнайтед се искат и футболни познания каквито според мен определено Мойс няма.Или поне не са такива каквито да отговорят на името и амбициите на Манчестър Юнайтед.

- Eric_Cantona
- Контакти:
Според мен трябва отбора да бъде поет от играч на Юнайтед който е имал допир до уменията на САФ и според този човек е Сър Райън Гигс..
Офтопик:
Офтопик:
ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:Откъде накъде Мойс ще става мениджър на Юнайтед?Какво е постигнал в Англия или в Европа?Да той е чудесен мотиватор и умее да надъха отбора си до краен предел...само,че за бъдеш миниджър на Юнайтед се искат и футболни познания каквито според мен определено Мойс няма.Или поне не са такива каквито да отговорят на името и амбициите на Манчестър Юнайтед.
Първият, който разби топ 4, почти всеки сезон се справя с трансферен бюджет 0 или с пари, които са му дадени от продадени ключови играчи и т.н. Има поне един финал за ФА... Само че с тези играчи толкова. Идва в Юнайтед, където са 1 идея по-добри и печели на ред. Факт е и, че превърна Фелайни от дърво и половина в много добър играч.

shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
- United_1878
- Контакти:
Ч.Р.Д На Сър Алекс Фъргюсън ! Дано остане мениджър на любимия ни отбор още дълго. Да е жив и здрав ! 

- old_traff
- Контакти:
Да е жив и здрав Сър Алекс! Пожелавам му на 19 май 2013 да вдига титлата.
Манчестър Юнайтед ще пусне младия чилиец Анхело Енрикес под наем в Уигън, обяви самият играч. Алекс Фъргюсън е забранил на нападателя да играе за националния отбор на Чили до 20 години в шампионата на Южна Америка, за да може талантът да натрупа опит във Висшата лига.
Енрикес се надяваше да играе за Чили срещу Аржентина през януари, но Юнайтед не го пуска. Вместо това, „Червените дяволи” се надяват техния нов диамант да се шлифова добре с краткосрочен период под наем в Уигън.
„Помолих няколко пъти да пътувам и да играя за Чили, това е моето желание. Но от Манчестър Юнайтед искат да отида в Уигън и да продължа да играя във Висшата лига. Никога не бих отказал на Чили. Това би била сериозна грешка, но сега просто Юнайтед не ме пускат”, заявява Анхело Енрикес за „Дейли мирър”.
Младокът вече е разговарял с мениджъра на Уигън Роберто Мартинес. „Вече говорих с Роберто Мартинес и той ми каза, че ще получавам повече шансове. Неговата идея е да бъда резерва на Коне. Всичко зависи от това дали ще се възползват от своите възможности”.
Енрикес се надяваше да играе за Чили срещу Аржентина през януари, но Юнайтед не го пуска. Вместо това, „Червените дяволи” се надяват техния нов диамант да се шлифова добре с краткосрочен период под наем в Уигън.
„Помолих няколко пъти да пътувам и да играя за Чили, това е моето желание. Но от Манчестър Юнайтед искат да отида в Уигън и да продължа да играя във Висшата лига. Никога не бих отказал на Чили. Това би била сериозна грешка, но сега просто Юнайтед не ме пускат”, заявява Анхело Енрикес за „Дейли мирър”.
Младокът вече е разговарял с мениджъра на Уигън Роберто Мартинес. „Вече говорих с Роберто Мартинес и той ми каза, че ще получавам повече шансове. Неговата идея е да бъда резерва на Коне. Всичко зависи от това дали ще се възползват от своите възможности”.