Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот koisa » 06 авг 2017 15:31

metodito написа:Може би Челси го правят и то именно с 4-1-4-1 понякога, ама това е Челси.

Време е и ние да го правим, нали Спас ни превръща в Челсито на Балканите. :P
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 авг 2017 15:37

koisa написа:
metodito написа:Може би Челси го правят и то именно с 4-1-4-1 понякога, ама това е Челси.

Ми, а дано, ма...

Оф, не знам, дано наистина тази селекция и Дельо да не ни вкарат във финансов гроб. Аз си мисля, че ако имаше нещо Краси Иванов щеше да се разсмърди. Срас трябва да е много внимателен и за "доброжелатели", които 100 про вече гравитират около него. Самият Срас претърпя метаморфоза, която ми е много странна...

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 06 авг 2017 15:40

metodito написа:
popokutepetel написа:....

++ за анализа. Само да допълня нещо. Забравил си някой - Джери. Не съм фен голям на 4-1-4-1, защото, ами, да една идея по-дефанзивна си е. Та в оформения своеобразен "диамант" между Йорга - на "дъното", отстрани Пирго и Ал Ал, Джери имаше важната роля за неговия връх. Изпълняваше ролята си на разбивач супер добре и учудващо чисто. Той забавя атаката на противника, а Ал Ал и Пирго я доубиваха. Но пък 4-1-4-1 бее идеална за потенциала, с който разполагахме, а именно това, че повечето ни футболисти бяха дефанзивни, като почнеш от Прохазка и Мечката, през Бурабия, Джери, Ал Ал, Веско, Пирго и Сашко. Включваш Йорга и стават девет дефанзивни футболиста. Да искаш да играеш атакуваща и агресивна схема, трудна работа. Може би Челси го правят и то именно с 4-1-4-1 понякога, ама това е Челси. Друг отбор с дефанзивни по позиция футболисти, но с успешен атакуващ стил е Юве. Там последно преброих в някакъв мач от ШЛ - осем дефанзивни футболиста.

Ами то схемата е нещо относително и зависи от изпълнителите. 4-1-4-1 при дефанзивен вариант в Бг върши не лоша работа срещу повечето отбори и е една идея по-офанзивна от 4-2-3-1, но както виждаш в доста от мачовете на Каузата те успяват да играят атакуващо и при нея поради много подвижната средна линия.
Абе общо-взето трябва много работа и време.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 авг 2017 15:43

...а време никой не дава.

Значи, изказвал съм се негативно по отношение на Букарев, но вчера думите му си бяха на място. Дано Финягата да ги е чул. И си личеше на Буки, че му пука наистина.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 06 авг 2017 15:51

metodito написа:
koisa написа:

Ми, а дано, ма...

Оф, не знам, дано наистина тази селекция и Дельо да не ни вкарат във финансов гроб. Аз си мисля, че ако имаше нещо Краси Иванов щеше да се разсмърди. Срас трябва да е много внимателен и за "доброжелатели", които 100 про вече гравитират около него. Самият Срас претърпя метаморфоза, която ми е много странна...

Що си мислиш, че разходите са се увеличили? Реално в момента мисля, че разходите за заплати са по-ниски.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 авг 2017 16:06

Ами, не знам. Габриел, Нар, Сандьо, Гомес. На Рошу едва ли му е ниска много заплатата. Като добавиш и Дельо.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 06 авг 2017 16:17

metodito написа:Ами, не знам. Габриел, Нар, Сандьо, Гомес. На Рошу едва ли му е ниска много заплатата. Като добавиш и Дельо.

Че те на Лукин, Аниете, Де Нойер, Костадинов и т.н да не бяха по-ниски. Чичо Спаско не обича да се ръси. Това с Обертан мисля, че е по-скоро опит за рестарт на кариерата му и едва ли получава голяма заплата. За Гомез не знам, Вутов си е на издръжка на Удинезе. Виж с целия треньорски щаб какво е положението със заплатите вече е загадка.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 06 авг 2017 16:25

Левскари,
Това, което искахме, става - класни, опитни играчи, известен чужденец треньор, завърнали се юноши в отбора. Всичко това кара съперниците да се гърчат от завист, дори вчерашният безхаберен мач не ги стопля. Заради горните обстоятелстава бе донякъде жертван турнира на ЛЕ. Е, няма как сега да бием Евертън на Руни. "Развързана била кесията". Все пак това е Левски, а не делиорманско село. "Вървели сме по пътя на един бивш централен отбор." За разлика от него обслужваме си задълженията и не го фалираме, за да дойде "съответният ГГ" и да го придобие. Тия дългове са колкото цената на посредствено негърче в английското първенство. Какво остава на душманите? Продължаване на неразборията в клуба чрез пречене и изгонване на Роси.

Гонзо
Контакти:

Мнениеот Гонзо » 06 авг 2017 16:55

Изображение

пишете го "избегал" тоя. :)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 авг 2017 17:06

popokutepetel написа:
Ами то схемата е нещо относително и зависи от изпълнителите. 4-1-4-1 при дефанзивен вариант в Бг върши не лоша работа срещу повечето отбори и е една идея по-офанзивна от 4-2-3-1, но както виждаш в доста от мачовете на Каузата те успяват да играят атакуващо и при нея поради много подвижната средна линия.

Както каза В.Вуцов преди време, може да играеш 4-5-1 и да изглеждаш супер агресивно, да пресираш в половината на противника и да създаваш ситуации. Може да си 4-2-4 и да се "барикадираш" в собствената половина.
Стига сте развявали разни "схеми"!!
За да се играе по "схеми" се иска страхотно тактическо "образование" в играчите! Какво е тактическото "образование" на Орачев, Мапуку, Ангелов, Прохазка, Горанов, Пиргов и някои други??? Тепърва Роси ще трябва да ги учи.
Това не ти е да размахваш "пръстчета"!! :evil:

Върни се в “Левски”