Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот W84me » 17 окт 2022 22:41

Тоя Дебелия Александров е с мозъчна недостатъчност, пълна трагедия.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 17 окт 2022 22:42

TristaNNN написа:
W84me написа:Абе какво е това откриване на фургона на Тирето? Що няма никой?

Щото няма шампионски тенекета, няма бой по говедата, Мъри ги опъна за другото тенеке, после ги повтори. В Европа свърши късметецът.
При това положение на редовия припок му остава единствено радостта от загуби на Левски, за какво да си харчи парите за глупости по разни нови магазини - тип дюнерджийница във Франкфурт, като едничката му останала радост е почти без пари? За шест години не разбра ли прозрачния, първобитен припошки светоглед?

Специализирана мединцинска помощ ти е нужна :)

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 17 окт 2022 22:49

1400 Били с Хебър, на мен ми се видяха 350 с футболисти и треньори.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 17 окт 2022 22:55

TristaNNN написа:

Щото няма шампионски тенекета, няма бой по говедата, Мъри ги опъна за другото тенеке, после ги повтори. В Европа свърши късметецът.
При това положение на редовия припок му остава единствено радостта от загуби на Левски, за какво да си харчи парите за глупости по разни нови магазини - тип дюнерджийница във Франкфурт, като едничката му останала радост е почти без пари? За шест години не разбра ли прозрачния, първобитен припошки светоглед?

МозАк, 10 мача нямахте победа ако не знаеш :) ДЕСЕТ .
Единствената ви радост в момента е че сте ни били :) Кой ви хвана той ви изнасили :)

Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 окт 2022 00:07

След като само след две победи катализирахме деприпознаването на измамата и тумора в родния футбол, то може да си спестиш картинките и статистиките, че си забивате пореден зрелищен автогол. :))
Не става само с левскимразие и пропаганда - трябва искрена любов, сърдечна привързаност и столетни традиции. След около 94 години може децата или внуците ти да разберат това, стига само микренския господар да не се напука на бЕло и да върне цирка в Ловеч междувременно. ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 18 окт 2022 00:19

W84me написа:
delqnski47 написа:

То кат мача на Васил Левски вчера

2500 човека, не е много но е супер за гостуване и пак е 10 пъти повече отколкото припоците на кой да е мач.

Много бре, аз що не видях никой на репортажа...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 18 окт 2022 00:21

TristaNNN написа:

Уааау, някой се е радвал, че конкурента му губил точки. Какъв потрес.
Чак ми стана неудобно, утре на следващата загуба на Мъро, шсе опитам да зарева малко
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 18 окт 2022 01:19

W84me написа:
sinqkrepost1914 написа:Говоря за първия гол.

Вратаря бие аут, няма засада.

Някои не знаят правилата на футболната игра
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 18 окт 2022 07:50

Не претендирам, че съм прав, но поне това което знам е , че дори и вратарят да рита напред , то неговият съотборник който ще получи топката трябва да е покрит миниум от двама противникови футболисти за да не попадне в засада.В случая нападателят е в засада и не дава знак, че няма да участва в играта, а тръгва да се бори за топката, тоест влияе на играта.Ако има някакви промени в правилата за засада да каже някой, но само компетентни мнения.Вторият гол е след абсолютно нарушение на Тектепей, няма как след като ВАР са отменили гол на Ботев Пловдив срещу Левски и на ЦСКА срещу Хебър да се признае втория гол на Лудогорец след явното бутане отзад с две ръце и събаряне на футболист на Берое на земята.За да има такива отсъждания през второто полувреме явно нещо се е случило на полувремето със съдиите след правилно отменените два гола през първото полувреме.Това няма как да го научим защото Железов е един от най-смешните съдии раждали се в България.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 18 окт 2022 07:52

W84me написа:
sinqkrepost1914 написа:Говоря за първия гол.

Вратаря бие аут, няма засада.

Постоянно коментираш съдиите, а не знаеш правилата.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Върни се в “Левски”