ПП: Няма нищо сигурно, докато не се сложат подписите, но това, че отписват Велев като вариант за помощник на Грант подкрепя тезата ми, че Русев не иска стари курви за бардака си.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
delqnski47 написа:Ако вземете Неймар ви признавам.
blue avalanche написа:Не съветвам Митов да се съди с ПФК Левски, за да не се окаже, че, на всичко отгоре, трябва да връща заплати. Поради некадърно свършена работа и нанасяне финансови щети на клуба.
mikata написа:За два месеца продадени фланелки в онлайн магазина
Официална фланелка синя сезон 2017/2018 98бр.
Официална фланелка светло сива сезон 2017/2018 19бр.
Официална фланелка жълта сезон 2017/2018 4бр.
https://fanshop.levski.bg/index.php?rou ... path=59_92
Да де, и аз така ги виждам нещата, но ме притеснява да не са казали на Грант, че все пак е почти сигурен, пък като говорят и с италианеца, да вземат да назначат в крайна сметка именно него.JackPackage написа:
Жорка, единия се е разбрал за условията и си е предложил визията, сега и втория да го направи и да се прави избор - това че се е разбрал за условията не значи че има договор, иначе нямаше да идва Делио Роси до София за среща въобще
THE G.A.M.E написа:Да де, и аз така ги виждам нещата, но ме притеснява да не са казали на Грант, че все пак е почти сигурен, пък като говорят и с италианеца, да вземат да назначат в крайна сметка именно него.JackPackage написа:
Жорка, единия се е разбрал за условията и си е предложил визията, сега и втория да го направи и да се прави избор - това че се е разбрал за условията не значи че има договор, иначе нямаше да идва Делио Роси до София за среща въобще![]()
И скандалът е готов.![]()
То от тези дето ни управляват Клуба в последните години, всякакви неща трябва да очакваме.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
zap_lv написа:mikata написа:За два месеца продадени фланелки в онлайн магазина
Официална фланелка синя сезон 2017/2018 98бр.
Официална фланелка светло сива сезон 2017/2018 19бр.
Официална фланелка жълта сезон 2017/2018 4бр.
https://fanshop.levski.bg/index.php?rou ... path=59_92
Това как е ?
Потребители, разглеждащи този форум: vvessel и 13 госта