Могрен (Будва) - Литекс - 1:2 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Simo Smurfa
- Контакти:
Re: Могрен (Будва) - Литекс - 1:2 FT
Значи смешко-първо живея в София,обаче не мога да се гордея с този факт,даже не ми е приятно,но в моята професия това е единственият вариант в България.Обаче като чуя някакви тъпи шопчета...Пловдивчани сънували,варненци ловили риба...а вие какво правите събота и неделя ходите да копаете нивите на баба и дядо...Не говоря за всички софиянци говоря за такива лекета като теб.Винаги Пловдив и Варна ще са много над София като манталитет и усещане за хубав град...София просто е едно място където в момента са парите в България нищо друго...
На Светът има два цвята-Черно и Бяло.Всичко друго е излишна суета!!!
Reckless написа:От това, което слушах, целия мач се е играл пред вратата на домакините, което ще рече, тотално превъзходство от наша страна в игрови план и само реализация ни е липсвала. 3 греди си е абсолютен късмет за черногорци + доста удари към вратата от бразилската част на нашата атака, което пък показва, че бразилците не са слаби играчи. Липсвало им е само малко повече точност и коментарите за тях, щяха да са на другия полюс. Щом е имало множество удари към противниковата врата, значи схемата работи добре. За Момчил Цветанов още миналата година казвах, че в играта на това момче няма брак. Винаги печели в единоборствата а пасовете са му брилянтни в големия си процент. Когато той е в игра, лично аз съм много спокоен за изхода на двубоя !
Да и аз останах с такова впечатление от мача. Голът на домакините беше плод повече на комедия от грешки в отзад, отколкото на някакви футболни достойнства на черногорците. Нормално е и в минутките след този гол да има объркване в играта на Литекс, но още до края на полувремето вече контролираха мача и имаха положения, а през второто стигнаха и до обрат.
- Via_Legati
Re: Могрен (Будва) - Литекс - 12.7.2011/ 21:00
skarab написа:Via_Legati написа: Няма как да ни харесвате, няма как и ние да не ви отвръщаме. Колкото плюете по нас, толкова повече се отдалечаваме от вас.
Къде се "отдалечавате" с посрани гащи и без тоалетна хартия? Че и някой трябва да ви гони ?
Е това не мога да го коментирам.
Честита победа.Показаха характер и имаха малшанс със гредите,можеше да е по убедително но все пак има и реванш.Разгрома ще е тогава.
На специалистчетата плювалници ще кажа само че повечето от тях са големи националисти патриоти и какви ли още не когато говорят за България а после плюят,нареждат различните от техните любимци Български отбори когато играят с чужди отбори.
И аз несъм фен на Литекс,Левски ,ЦСКА но когато имат международен противник и мача е официялен съм преди всичко Българин!
На специалистчетата плювалници ще кажа само че повечето от тях са големи националисти патриоти и какви ли още не когато говорят за България а после плюят,нареждат различните от техните любимци Български отбори когато играят с чужди отбори.
И аз несъм фен на Литекс,Левски ,ЦСКА но когато имат международен противник и мача е официялен съм преди всичко Българин!
Последна промяна от orlando на 12 юли 2011 23:22, променено общо 1 път.
Нека всички,които плюят днес по Литекс, си спомнят Беверен и Тампере и ги сравнят с шампиона на Черна Гора,
при това Литекс победиха, за разлика от Левски навремето.
Честита победа на шампиона на България и успехи занапред.
пп ...и към злобеещите червени фенове......Хайдук Кула и Омония
при това Литекс победиха, за разлика от Левски навремето.
Честита победа на шампиона на България и успехи занапред.
пп ...и към злобеещите червени фенове......Хайдук Кула и Омония
[center]WE NEVER DIE[/center]
[center] №12[/center]
[center] №12[/center]
- Kolovatigb1987
- Контакти:
Abe ei selq4estvoto q se drujte vuzpitano

- Via_Legati
Simo Smurfa написа:Значи смешко-първо живея в София,обаче не мога да се гордея с този факт,даже не ми е приятно,но в моята професия това е единственият вариант в България.Обаче като чуя някакви тъпи шопчета...Пловдивчани сънували,варненци ловили риба...а вие какво правите събота и неделя ходите да копаете нивите на баба и дядо...Не говоря за всички софиянци говоря за такива лекета като теб.Винаги Пловдив и Варна ще са много над София като манталитет и усещане за хубав град...София просто е едно място където в момента са парите в България нищо друго...
Айде ходи си бе. Ходи си в Пловдив и не се връщай. С моята професия. Ходи умирай от глад. Не те искам в моя град. Ти си чужд тук. Махай се. Ходи си в хубавия Пловдив и ми остави улиците празни. Оправи си града, а не сери в моя. Махай се!
Re: Могрен (Будва) - Литекс - 12.7.2011/ 21:00
Marlqchat написа:де да бяха 2-3 масово сте такиваЦяла България ви знае- неслучайно девиза на една от групировките ви е "сами срещу всички"... Вие сами го искате
Много сме,какво да се прави. Левски е най-силния отбор за последните 20 години в БГ, но никой не признава това.
9 пъти шампион
9 пъти второ място
9 купи
2 загубени финала
4 дубъла
3 супер купи
3 участия в групи на Лига Европа
1 участие в групи на ШАМПИОНСКА ЛИГА
1/4 финал в ЛИГА ЕВРОПА
Няма БГ отбор който да се доближава до тези успехи. Няма ЦСКА, няма Ловеч.
Повечето сме озлобени, защото никой не признава синята хегемония у нас. Червените си спомнят(по-големите само, тези на 30+), пловдивчани сънуват, варненци ловят риба. Няма как да ни харесвате, няма как и ние да не ви отвръщаме. Колкото плюете по нас, толкова повече се отдалечаваме от вас.[/quote]
Във вашата секта раздават ли бира и кебапчета на корем и аз да се включа към нея?[/quote]
Добре че българската футболна история не са само последните 20 години

Я сподели, историкий, какви успехи имате първите 20 години

''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
- Simo Smurfa
- Контакти:
Kolovatigb1987 на 12 Юли 2011 21:22

Кво риечи???

Кво риечи???
- Simo Smurfa
- Контакти:
В твоя град-чакай ти да не си Фандъкова-кое е твое в твоя град...и ей пубер вземи се успокой малко