Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Re: Бербатов се отказа от националния! Част 2

Мнениеот msm » 14 май 2010 14:57

tprodanov написа:

Чакай сега, ако имаш връзка с някоя мацка, но не се получават нещата, това значи ли, че сте лоши? Но раздялата е добре, нали? Защо трябва да е виновен? Просто не си е на мястото, виновен е тоя, който е събрал екипа в тоя му вид.

Това с положението не го разбирам - какво положение, най-важното е работата на екипа да върви напред. Ако някой пречи за това, каквито и да са причините, трябва да бъде намерено решение.

Значи, ако имам връзка, то нещата вече са се получили. Друг е въпроса ако тя се развали по причина на някой. В случая говорим за човек, който вече 14 години играе в тоя отбор.
А от "положение" разбирай качества. И не мога да се съглася, че една работа не може да стане, защото някой е много по добър от другите, и на тях това и е проблем. По-скоро те трябва да се стремят да достигнат неговото качество, от колкото той да свърши всичката работа.

Трън
Контакти:

Мнениеот Трън » 14 май 2010 14:58

Не мога да се съглася с критикет че Бербатов е родоотстъпник и предател. По тази логика всички вие и ние, които на последния мач от квалификациите не бяхме на стадиона и имаше 500 човека, също сме родоостъпници и предатели. Да ама ние ще си намерим оправдание - играят слабо, бездушно, какво да ги гледаме колко са бездарни. Еми и Бербатов си има оправдания.

Забелязал съч че ние българите имаме навика да изискваме от другите, да ги псуваме и критикуваме за това, което ние самите не правим. Та не виждам с какво право псевдо фенове, каквито сме ние и гледаме мачовете по телевизията, какъвто съм и аз, да държим сметка на Бербатов защо не се жертва и раздава за отбора.

Потребителски аватар
Marlqchat
Контакти:

Мнениеот Marlqchat » 14 май 2010 15:00

Барбито не става вече за нищо. Аз предвиждам че от Манчестър след некои и друг ден ще го нагонят с тояги. Сега би трябвало да викнат някое младо момче като Мицански например. ДОБРЕ че се отказа беше ми писнало да го гледам как се влачи по терена и си оправя диадемката. :twisted: :twisted:
tifozi rossoneri

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 14 май 2010 15:00

Така е , псевдофенове сме , бяхме само 40 000 с Италия и с Ейре ;) Който е достатъчно извратен мазохист да ги гледа след 1:4 с Кипър срещу Грузия в 10 вечерта при минусови температури , нека ходи :lol:
Изображение

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Re: Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!

Мнениеот moonlight » 14 май 2010 15:01

Viktor4o_Rs написа:Съгласен съм с всичко освен с националистичните лоши англичани , които ще причинят края на кариерата му в Юнайтед , напротив така ще спечели повече уважение , англичаните ценят мъжката игра и борбеността :mrgreen:

Не знам, може и да си прав. Те ценят мъжката игра и борбеността, и затова той още не може да се докаже в Юнайтед. Руни не случайно е звездата там. Само че, съм останал с чувство ,че я ценят когато я играе техен си играч. Не съм убеден, че би се приело добре, ако Бербо им вкара 1-2 гола. Макар че, заради всички Sun, Mirror и там каквито бяха още :mrgreen: много ми се искаше, ей така, напук да им вкара, за да разберат че е класен играч. За съжаление няма как да стане :roll:

Трън
Контакти:

Мнениеот Трън » 14 май 2010 15:02

Това имам предвид
Тогава с какво право държим сметка на Бербатов, при положение че няма мотивация и желание, защо не се жертва за отбора.
Само си чешем езиците и се чудим кой да плюем :)

Виж за високомерието му, и мен много ме издразни.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 14 май 2010 15:06

Трън написа:Това имам предвид
Тогава с какво право държим сметка на Бербатов, при положение че няма мотивация и желание, защо не се жертва за отбора.
Само си чешем езиците и се чудим кой да плюем :)

Виж за високомерието му, и мен много ме издразни.

За кое говорим бе, батка , какво искаш ти , когато трябваше сме напълнили стадиона , а защо да не му държим сметка пък , той по-важен ли е от националния отбор ? Не забравяй , че ни беше капитан все пак , смешен е този довод защото с Грузия сме били 500 сме нямали право да изискваме от него , искаме, защото знаем че може много ;) От кой да искам , от Мечо и Йовов ли :lol:
Изображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 14 май 2010 15:08

msm написа:
tprodanov написа:

Чакай сега, ако имаш връзка с някоя мацка, но не се получават нещата, това значи ли, че сте лоши? Но раздялата е добре, нали? Защо трябва да е виновен? Просто не си е на мястото, виновен е тоя, който е събрал екипа в тоя му вид.

Това с положението не го разбирам - какво положение, най-важното е работата на екипа да върви напред. Ако някой пречи за това, каквито и да са причините, трябва да бъде намерено решение.

Значи, ако имам връзка, то нещата вече са се получили. Друг е въпроса ако тя се развали по причина на някой. В случая говорим за човек, който вече 14 години играе в тоя отбор.
А от "положение" разбирай качества. И не мога да се съглася, че една работа не може да стане, защото някой е много по добър от другите, и на тях това и е проблем. По-скоро те трябва да се стремят да достигнат неговото качество, от колкото той да свърши всичката работа.

Ох, абе човек, кой коментира твойта връзка, живи и здрави да сте!!!

Казвам ти, че човек, когато има много по-висока квалификация от друг в екипа, ефекта е обратен. Кое не е ясно? Ако вземеш Търговския директор на Майкрософт да продава техника в Техномаркет ефекта ще е отвратителен.

Потребителски аватар
mihail93
Контакти:

Мнениеот mihail93 » 14 май 2010 15:10

И Иванков се отказа ама нямаше 100 теми.А когато Ст.Петров се отказа???

Потребителски аватар
mihail93
Контакти:

Мнениеот mihail93 » 14 май 2010 15:13

Marlqchat написа:Барбито не става вече за нищо. Аз предвиждам че от Манчестър след некои и друг ден ще го нагонят с тояги. Сега би трябвало да викнат някое младо момче като Мицански например. ДОБРЕ че се отказа беше ми писнало да го гледам как се влачи по терена и си оправя диадемката. :twisted: :twisted:

Те ще викат Камбуров вместо Бербата ти за Мицански говориш.. :) :lol:

Върни се в “Архив”