Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kris_men2000

Re: Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове, мрънкане за нови и реалност)

Мнениеот Kris_men2000 » 07 яну 2019 14:01

Спряган за Левски разтрогна с Черно море, идва ли на "Герена"?
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 07 яну 2019 17:07

Както върви май че първият трансфер в Левски ще е треньора.Не знам как Спас Русев го търпи още този ревльо.Като не иска да тренира Левски прав му път но да ми поставя условия и да цоца от две цици няма да стане.Да го изритва един боц в задника и направо да излита за Латвия или там където слънце не изгрява.Аман от алчни микерета.Прав му път.То на сила хубост не става.
По добре сега да го освободи колкото нарочно да скапе отбора до март и след това ние да го уволняваме и ще му дадем даже и за из път и една тлъста неустойка по договора.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 07 яну 2019 17:33

Докато не стане ясно Славиша ще остане ли и докога ще остане по-добре е да се забави както с освобождаването на играчи с изключение разбира се на Митрев и Полачек ,така и с привличането на нови играчи като изключим належащото привличане на бек и централен защитник!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 яну 2019 12:22

Не знам колко е вярно, но новината, че може да привлечем Хасани от "морето", определено ме радва. Интересно как ще се подходи с тея де си карат почивката тук: ББ, Ривалдиньо, Виана, Полачек и Митрев, Нашименто. Това са седем човека, които са ненужни. Патова ситуация малко... Дали ще ги оставят на курорт или ще им намерят отбори.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 08 яну 2019 12:27

Аз Виана предпочитам първо да го видят в игра в контролите и пролетния полусезон преди да го гоним. Така или иначе е с 3-годишен договор... Няма закъде да бързаме, още повече, че до момента е пълна мистерия дали ще ни послужи, или не. Ще е доста глуповат ход да го разкараме след 2 контроли игра и 3-годишен договор, от който ще произлезе някоя огромна неустойка.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 яну 2019 14:12

specter написа:Аз Виана предпочитам първо да го видят в игра в контролите и пролетния полусезон преди да го гоним. Така или иначе е с 3-годишен договор... Няма закъде да бързаме, още повече, че до момента е пълна мистерия дали ще ни послужи, или не. Ще е доста глуповат ход да го разкараме след 2 контроли игра и 3-годишен договор, от който ще произлезе някоя огромна неустойка.

И да го гледаме после в ШЛ титуляр. :lol:
На бразилците аклиматизацията към европейския футбол понякога не е лека, но този е пълна загадка. Не разбирам - освен ако не е поредната далавера - защо този младеж въобще е тук, и на какво основание е подписано с него за такъв срок. Особено, вглеждайки се в статистиката му през кариерата. Той, Белмонт, Ривалдиньо, преди Фигейредо, Нганиони, според мен са някакви далавери. Нищо чудно и да е вярно, че последния искал да напуска. Особено, ако е очаквал титулярно място.

Опитах се да слушам пресконференцията, но този език просто не го разбирам. Каза ли нещо Стоянович за Давид и Милош?

stan91
Контакти:

Мнениеот stan91 » 08 яну 2019 14:27

metodito написа:
specter написа:Аз Виана предпочитам първо да го видят в игра в контролите и пролетния полусезон преди да го гоним. Така или иначе е с 3-годишен договор... Няма закъде да бързаме, още повече, че до момента е пълна мистерия дали ще ни послужи, или не. Ще е доста глуповат ход да го разкараме след 2 контроли игра и 3-годишен договор, от който ще произлезе някоя огромна неустойка.

И да го гледаме после в ШЛ титуляр. :lol:
На бразилците аклиматизацията към европейския футбол понякога не е лека, но този е пълна загадка. Не разбирам - освен ако не е поредната далавера - защо този младеж въобще е тук, и на какво основание е подписано с него за такъв срок. Особено, вглеждайки се в статистиката му през кариерата. Той, Белмонт, Ривалдиньо, преди Фигейредо, Нганиони, според мен са някакви далавери. Нищо чудно и да е вярно, че последния искал да напуска. Особено, ако е очаквал титулярно място.

Опитах се да слушам пресконференцията, но този език просто не го разбирам. Каза ли нещо Стоянович за Давид и Милош?

Вчера Томислав каза в Пред Банята че Виана е препоръчан от някакъв шейх който бил на спас приятел ;)

WPWW
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Мнениеот WPWW » 08 яну 2019 14:37

От 38 футболисти - отбор БЕЗ вратар и халфова линия :idea: , посредствена защита и само един сносен нападател/който тръгнали да продават/, тези в ръководството са истински фокусници :!: . Оставането на Кр. Иванов и Вангелов в клуба е лоша новина, тези не могат или не искат да направят стабилен отбор. Много приказки, много глупости за заговори и атаки, а на практика нищо за отбора не е свършено.

Само юноши на клуба да бяха върнали - Цонев, Вутов, Луков, Балтанов и Гаджев, селекцията щеше да е на ниво. Вместо това ще домъкнат двама Ривалдиньовци с общо 8 игрови минути за сезона и пак ще говорят глупости за атаки срещу клуба.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 яну 2019 14:39

stan91 написа:Вчера Томислав каза в Пред Банята че Виана е препоръчан от някакъв шейх който бил на спас приятел ;)

Радвам се за него. :lol: Ако и тоя негов приятел плаща заплатата му, няма проблем, ама... Когато влезе в мача с Лудогорец ми направи впечатление, че е доста мощен добитък. Защо не го видяхме повече обаче...

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Мнениеот south_division » 08 яну 2019 18:08

Попето мисията невъзможна ли е?

Върни се в “Левски”