Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Kris_men2000
Re: Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове, мрънкане за нови и реалност)
Спряган за Левски разтрогна с Черно море, идва ли на "Герена"?
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
- Kris_men2000
Както върви май че първият трансфер в Левски ще е треньора.Не знам как Спас Русев го търпи още този ревльо.Като не иска да тренира Левски прав му път но да ми поставя условия и да цоца от две цици няма да стане.Да го изритва един боц в задника и направо да излита за Латвия или там където слънце не изгрява.Аман от алчни микерета.Прав му път.То на сила хубост не става.
По добре сега да го освободи колкото нарочно да скапе отбора до март и след това ние да го уволняваме и ще му дадем даже и за из път и една тлъста неустойка по договора.
По добре сега да го освободи колкото нарочно да скапе отбора до март и след това ние да го уволняваме и ще му дадем даже и за из път и една тлъста неустойка по договора.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
-
- Контакти:
Докато не стане ясно Славиша ще остане ли и докога ще остане по-добре е да се забави както с освобождаването на играчи с изключение разбира се на Митрев и Полачек ,така и с привличането на нови играчи като изключим належащото привличане на бек и централен защитник!
- metodito
- Контакти:
Не знам колко е вярно, но новината, че може да привлечем Хасани от "морето", определено ме радва. Интересно как ще се подходи с тея де си карат почивката тук: ББ, Ривалдиньо, Виана, Полачек и Митрев, Нашименто. Това са седем човека, които са ненужни. Патова ситуация малко... Дали ще ги оставят на курорт или ще им намерят отбори.
Аз Виана предпочитам първо да го видят в игра в контролите и пролетния полусезон преди да го гоним. Така или иначе е с 3-годишен договор... Няма закъде да бързаме, още повече, че до момента е пълна мистерия дали ще ни послужи, или не. Ще е доста глуповат ход да го разкараме след 2 контроли игра и 3-годишен договор, от който ще произлезе някоя огромна неустойка.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
- metodito
- Контакти:
specter написа:Аз Виана предпочитам първо да го видят в игра в контролите и пролетния полусезон преди да го гоним. Така или иначе е с 3-годишен договор... Няма закъде да бързаме, още повече, че до момента е пълна мистерия дали ще ни послужи, или не. Ще е доста глуповат ход да го разкараме след 2 контроли игра и 3-годишен договор, от който ще произлезе някоя огромна неустойка.
И да го гледаме после в ШЛ титуляр.

На бразилците аклиматизацията към европейския футбол понякога не е лека, но този е пълна загадка. Не разбирам - освен ако не е поредната далавера - защо този младеж въобще е тук, и на какво основание е подписано с него за такъв срок. Особено, вглеждайки се в статистиката му през кариерата. Той, Белмонт, Ривалдиньо, преди Фигейредо, Нганиони, според мен са някакви далавери. Нищо чудно и да е вярно, че последния искал да напуска. Особено, ако е очаквал титулярно място.
Опитах се да слушам пресконференцията, но този език просто не го разбирам. Каза ли нещо Стоянович за Давид и Милош?
metodito написа:specter написа:Аз Виана предпочитам първо да го видят в игра в контролите и пролетния полусезон преди да го гоним. Така или иначе е с 3-годишен договор... Няма закъде да бързаме, още повече, че до момента е пълна мистерия дали ще ни послужи, или не. Ще е доста глуповат ход да го разкараме след 2 контроли игра и 3-годишен договор, от който ще произлезе някоя огромна неустойка.
И да го гледаме после в ШЛ титуляр.![]()
На бразилците аклиматизацията към европейския футбол понякога не е лека, но този е пълна загадка. Не разбирам - освен ако не е поредната далавера - защо този младеж въобще е тук, и на какво основание е подписано с него за такъв срок. Особено, вглеждайки се в статистиката му през кариерата. Той, Белмонт, Ривалдиньо, преди Фигейредо, Нганиони, според мен са някакви далавери. Нищо чудно и да е вярно, че последния искал да напуска. Особено, ако е очаквал титулярно място.
Опитах се да слушам пресконференцията, но този език просто не го разбирам. Каза ли нещо Стоянович за Давид и Милош?
Вчера Томислав каза в Пред Банята че Виана е препоръчан от някакъв шейх който бил на спас приятел

Re: Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли
От 38 футболисти - отбор БЕЗ вратар и халфова линия
, посредствена защита и само един сносен нападател/който тръгнали да продават/, тези в ръководството са истински фокусници
. Оставането на Кр. Иванов и Вангелов в клуба е лоша новина, тези не могат или не искат да направят стабилен отбор. Много приказки, много глупости за заговори и атаки, а на практика нищо за отбора не е свършено.
Само юноши на клуба да бяха върнали - Цонев, Вутов, Луков, Балтанов и Гаджев, селекцията щеше да е на ниво. Вместо това ще домъкнат двама Ривалдиньовци с общо 8 игрови минути за сезона и пак ще говорят глупости за атаки срещу клуба.

Само юноши на клуба да бяха върнали - Цонев, Вутов, Луков, Балтанов и Гаджев, селекцията щеше да е на ниво. Вместо това ще домъкнат двама Ривалдиньовци с общо 8 игрови минути за сезона и пак ще говорят глупости за атаки срещу клуба.
- metodito
- Контакти:
stan91 написа:Вчера Томислав каза в Пред Банята че Виана е препоръчан от някакъв шейх който бил на спас приятел
Радвам се за него.

- south_division
- Контакти:
Re: Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли
Попето мисията невъзможна ли е?