Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015г. Черно Море

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Alexandrov93
Контакти:

Re: Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015г.

Мнениеот Alexandrov93 » 26 юни 2015 12:26

Hietzing написа:
thisisthelife написа:Бранеков е едно леке и прехвален до небесата футболист. Копие на Цветанов. Бурабия, Жиньо, Вареа и Костадинов и Неделчев от юношите. Селекцията върви много добре до този момент. Нападатели, според мен, не ни трябват - имаме Бакари, Бижев, Петков и евентуално Вареа, като всеки един от тях е различен тип нападател. Едно крило (Романов) и селекцията е готова.

Съгласен. Бранеков и Цветанов не са нищо особено.

Цветанов не е нищо особено, но Бранеков си е класа за родните стандарти. Бих го сложил до Киро Котев за най-добри защитници в А група.

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 26 юни 2015 12:51

Черно море иска от УЕФА смяна на домакинство с Динамо (Минск)

Причината е мачът на Лудогорец с Милсами

От ръководството на Черно море изпратиха искане до УЕФА за смяна на домакинството в сблъсъка с Динамо Минск от 2-ия предварителен кръг на Лига Европа, научи varnautre.bg. Жребият отреди "моряците" да приемат съперника в първата среща на 16 юли на стадион "Лудогорец Арена" в Разград и да гостуват в Беларус седмица по-късно.

На 14 юли обаче шампионът Лудогорец ще играе на своя стадион с молдовския Милсами в Шампионската лига и именно затова варненци се надяват от европейската централа да удоволетворят искането им.

Ако това се случи, то Черно море ще гостува в първата среща и ще домакинства на реванша. Очаква се УЕФА да се произнесе през следващата седмица.

http://www.varna.utre.bg/2015/06/25/326 ... namo_minsk

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 26 юни 2015 14:22

Паломино е постнал във фейса си първи тренировки с Черно море. :?:

kapacitet

Мнениеот kapacitet » 26 юни 2015 15:32

moreto vn написа:Паломино е постнал във фейса си първи тренировки с Черно море. :?:

Не вярвам. Сигурно си гледал старо инфо, сега му влязох в профила, не е актуализиран от 2008!!!Ти си гледал стари неща. Пък и никой не го знае в какво състояние е, последния сезон при нас беше трагедия, реално погледнато само в началните 2 месеца от престоя си на Тича показа нещо, след това беше пълна нула.Той има голям проблем според мен с характера и психиката си, много лабилен ми се вижда. По-добре да си върнем БРУС ИНКАНГО, най-добрият централен нападател, който съм наблюдавал в Черно Море, страшен беше!Още ме е яд, че го изпуснахме!

kapacitet

Мнениеот kapacitet » 26 юни 2015 16:10

Мръсните ченгета получиха оргазъм от парите на Дебелян Депеесевски и другаря мутра от Банкя и вече гледат какво да гепят без пари от Локо Сф. Искат и Елтон, кой знае колко още от Локо Сф им мътят в момента главите, колко е велико да си от ченгетата, милиционерите на народа. Няма такъв противен отбор в цялата история на футбола, това да си ченге по-голям срам няма, а след като в комплект получиха и Делян Пеевски, тези вместо да умрат от срам, се възгордяха още повече, пълен та*ак са, пълен срам, гнус ме е от тях, чак толкова ниско да паднат не съм очаквал.

Потребителски аватар
thisisthelife
Контакти:

Мнениеот thisisthelife » 26 юни 2015 18:14

kapacitet написа:Мръсните ченгета получиха оргазъм от парите на Дебелян Депеесевски и другаря мутра от Банкя и вече гледат какво да гепят без пари от Локо Сф. Искат и Елтон, кой знае колко още от Локо Сф им мътят в момента главите, колко е велико да си от ченгетата, милиционерите на народа. Няма такъв противен отбор в цялата история на футбола, това да си ченге по-голям срам няма, а след като в комплект получиха и Делян Пеевски, тези вместо да умрат от срам, се възгордяха още повече, пълен та*ак са, пълен срам, гнус ме е от тях, чак толкова ниско да паднат не съм очаквал.

Няма нужда да коментираме Левски тук, все пак това е раздел за Черно Море. Ако някой от Локо София иска да играе в Черно Море и Адмирал Спасов го иска, това ще стане. Надявам се това да е Романов. Останалите там Бранековци, Елтонци, Митревци да отиват в Левски, ако искат.
Truth is hate for those that hate the truth.

kapacitet

Мнениеот kapacitet » 26 юни 2015 20:07

thisisthelife написа:
kapacitet написа:Мръсните ченгета получиха оргазъм от парите на Дебелян Депеесевски и другаря мутра от Банкя и вече гледат какво да гепят без пари от Локо Сф. Искат и Елтон, кой знае колко още от Локо Сф им мътят в момента главите, колко е велико да си от ченгетата, милиционерите на народа. Няма такъв противен отбор в цялата история на футбола, това да си ченге по-голям срам няма, а след като в комплект получиха и Делян Пеевски, тези вместо да умрат от срам, се възгордяха още повече, пълен та*ак са, пълен срам, гнус ме е от тях, чак толкова ниско да паднат не съм очаквал.

Няма нужда да коментираме Левски тук, все пак това е раздел за Черно Море. Ако някой от Локо София иска да играе в Черно Море и Адмирал Спасов го иска, това ще стане. Надявам се това да е Романов. Останалите там Бранековци, Елтонци, Митревци да отиват в Левски, ако искат.

Елтон е страшен футболист. Съмнявам се, че ще го вземем. От Спасов не зависи нищо, а от Маринов и Ерджан. Селекцията основно се движи от тях двамата. Елтон ще иска голяма заплата, тук вече депсаро-ченгесарите ще намерят по техния модел, както построи ченгето Тонев въпросната трибуна с 0 стотинки от Батков, всичко от рекети на фирми!

Потребителски аватар
charlitobg
Контакти:

Мнениеот charlitobg » 26 юни 2015 20:09

Нещо за Христо Златински и Ернандес да кажете? Днес са ги освободили от Лудогорец..

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 26 юни 2015 20:16

Абе, ти докога ще ни тормозиш с простотиите си тука?! Докога ще сме принудени да ти четем глупостите?! Само осираш и оспамваш темите, сееш омраза, правиш си душевни злобарки и ни облъчваш с тъпните си непрестанно!!! Създаде сто профила вече и от всичките все едни и същи гадории бълваш?! Айде спри се бе човек! Или много те издигнах, то на човек един път се казва.... :twisted: Пази боже, сляпо да прогледа...
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 26 юни 2015 20:20

charlitobg написа:Нещо за Христо Златински и Ернандес да кажете? Днес са ги освободили от Лудогорец..

За Ернандес.. какво да говорим повече?! То там е ясно, изговорихме всичко, а и който решава си каза мнението. няма да бъде при нас. А що се отнася до Златински, моето лично мнение е, че ще ни свърши много добра работа. Друг е въпросът, не се ли събират прекалено много вътрешни халфове и каква ли заплата ще иска? Що ли ми се струва, че е вземал бая пари и сега ще иска нещо подобно.. а тук няма кой да му го даде :mrgreen:
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Върни се в “Архив”