futbolqga написа:тъй като разговорите са в твърде начален стадии и за пари още не е говорено.
Ясно.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
futbolqga написа:тъй като разговорите са в твърде начален стадии и за пари още не е говорено.
Силвър написа:Видях как ги махнаха при двубоя с Локо София ! Вярно тогава щеше да е огромна грешка да бъдат махнати точно в заключителната част , и да отбележа тогава бях против уволнението им ! Трябваше Кокала да напусне сам след като спечели титлата ако имаше малко чест и доблест - сега ще си я караме с него и новия сезон ! треньор се уволнява в края на сезона или при много ниски резултати - надали ще сме по-слаби от миналия сезон - така че..... !
Та надявам се вече ме разбрахте или още трябва да обяснявам
futbolqga написа:Доста интересна информация, дано да е вярна:
От "Герена" изтече информация, че собственикът на клуба Тодор Батков този път е твърдо решен да привлече класен футболист, като е готов да изпълни личните му финансови претенции, стига само Емил Велев да го иска в отбора.
groti написа:
И се видя,че въпреки загубата от Локо станахме шампиони. Т.е. не можеме да говориме за много ниски резултати..нали? Загубите от БАТЕ-то и Жилина бяха нормални предвид момента.Беше грешка да се маха Вуцов заради 1 загуба от БАТЕ.Сами предрешихме изхода от двубоя.
Добре,де и пак не мога да те разбера..Каква загуба,била и тя СЛЕД андорците ще е полезна за отбора? Особено предвид факта,че играеме с чорбата Септември месец,а и началото на шампионата е доста трудно.
Бая ще трябва да обясняваш логиката си.Явно имаш предвид някакъв алтернативен метод за изграждане на самочуствие,сплотяване и развиване на отбор,базиращ се на загуба и сменяне на треньор в труден момент.
Разбери,че да смениш треньора с който футболистите са свикнали на базата на една загуба или отпадане от европейските турнири в момент в който можеш да изпуснеш титлата още първите кръгове е идиотизъм.Велев няма и не трябва да бъде сменян преди края на полусезона.Прибързана смяна на треньор и назначаването на такъв,който не е близо до отбора няма да доведе до нищо градивно.
Да обяснавам ли още?
bigbonusprize написа:Искат да връщат Ричард?!?!?! Четох го в спортал... Аз съм твърдо против. Не знам вие какво мислите...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 26 госта