Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
lz1tmw написа:За Месията Наско Сираков никой нищо не казва.
Nuke написа:Наско Сираков да си стяга куфарите и да се маха незабавно!
Тия негови игрички са ми омръзнали до краен предел. Иска да смени треньорчето. Имаше време да докара защитници, ама той изчаквал, разбираш ли, да се навие Пике или Видич.
Вън, господин комисион!
k_oleto написа:какво съм изпуснал до тук, че бях на работа и сега сядам ? Гледам Левски пак пада ?
И един допълнителен въпрос: Има ли първи пред предварителен кръг ? Това го питам, за да знам може ли да се падне отбор на Левски-то, които отбора на народа да може да победи ?
santiliana написа:жалкото е, че каквото казвах- това се случва. Но бях обвиняван, че само "плювам" по Левски и ръководители, треньори и играчи...Просто казвах истината. От настоящият отбор дали има и 2-3 играчи, които да притежават умения и качества за Левски. Сбиротък , братлета- като от от трудовата борса...
п.п. Даниел Димов ни закопа по същия начин преди две години в Т ърнава.Което говори, че и той, както 99,9 % от играчите трябва да бъде натирен на момента от отбора...
santiliana написа:жалкото е, че каквото казвах- това се случва. Но бях обвиняван, че само "плювам" по Левски и ръководители, треньори и играчи...Просто казвах истината. От настоящият отбор дали има и 2-3 играчи, които да притежават умения и качества за Левски. Сбиротък , братлета- като от от трудовата борса...
п.п. Даниел Димов ни закопа по същия начин преди две години в Т ърнава.Което говори, че и той, както 99,9 % от играчите трябва да бъде натирен на момента от отбора...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 22 госта