MuFc1878 написа:Според мен до 1-2 сезона Сър Алекс ще сглоби шампионски отбор и тогава ще се откаже, казвайки кой е неговия наследник!
Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед
Benfica Lisboa
aguias написа:MuFc1878 написа:Според мен до 1-2 сезона Сър Алекс ще сглоби шампионски отбор и тогава ще се откаже, казвайки кой е неговия наследник!
![]()
![]()
![]()
![]()
Кажи си мъките португалско циганче?
[wrapimg=]http://news.bbc.co.uk/media/images/40289000/jpg/_40289285_petrov_getty.jpg[/wrapimg]
rakiQ написа:Bianco написа:MuFc1878 написа:Ами имаше "фенове", които уволняваха Съра след като през периода 2003-2006 нямахме никакви успехи. После знаем какво стана. Станете фенове на Барса... опа ама и те взеха да не печелят купи.... кофти.
Прави сте и двамата.Ама не трябва да слагате всички под общ знаменател.Аз знам за двама такива редовни потребители които си тролят след издънка на Юнайтед, и изобщо не им се обръща внимание на такива подлоги.
Имам и ще имам пълно доверие във Фърги и в решенията, които взима. Никой не знае по-добре от него състоянието (физическо и психическо) на всеки един от играчите във всеки един момент. Щом е решил да започне с тези играчи и да направи такива смени, значи така е преценил. Пак ще бъде разпъван на кръст и после пак ще бъде боготворен, но знам, че винаги ще изстисква максимума от наличното.
Ще се видим през следващия сезон! Сигурен съм, че ще имаме нови поводи за радост и в основата им отново ще е СЪР Алекс Фъргюсън.
Сър Алекс беше казал че ще се откаже и ще остави отбора когато той е на върха,дано не го съсипе и тогава да се откаже обаче
Бъди спокоен.Тея филми вече съм ги гледал,същата работа беше през сезон 05/06.
[wrapimg=]http://29.media.tumblr.com/tumblr_lxt00pHhi61qcs3bmo5_250.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Clubs/Club_Home/2011/9/26/1317045511841/Manchester-United-and-Man-005.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Clubs/Club_Home/2011/9/26/1317045511841/Manchester-United-and-Man-005.jpg[/wrapimg]
Тука обаче май наистина има много фенове, които не са гледали сезон без трофей за Юнайтед....
А това португалско хюмне кога и да се гътне все ще е късно!
А това португалско хюмне кога и да се гътне все ще е късно!
vasilnv написа:Ще видите, че тази година Манчестър Юнайтед ще е стане шампион в най-неочаквания момент. Сигурен съм!![]()
Искам да ви попитам 2008 когато Кристиано Роналдо пропусна и Тери застана зад топката някой очакваше ли че ще сме шампиони на Европа
Как ми се иска да ти вярвам.Супер е че има такива оптимисти...
[center][wrapimg=]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m8z5biC2nV1qhxcnho1_500.png[/wrapimg][/center]
Бъдете спокоини! Когато Сити са под напрежение много често губят точки. Всички очакват от тях да си вземат двата мача ,а това може да им се отрази зле.
- manutd legeng
- Контакти:
На всички неможе да се отговори!
САФ ще е там докато той или съдбата реши!НЕ сме слезли от върха-там сме и само може да не станем шампиони,това е!
ФАКТОР сме,където и да играем.Е,сега,всички броят точките,защо и ние да не го правим...това се прави по правилник,ако не греша
Има тука един дето не ни дава да си броим и точкте...
Иначе ходът с Парк си беше рутинен,спрямо стратегиите и в други подобни мачове.Но като,че ли трябваше да почне с Валенсия и Йънг,вместо гигс и Парк.Само се сетете колко бледи бяха Сити първите 20 минути!
Грешката за пореден път при гола:натискат ни вратаря на голлинията и високите скачат!Вижте как няма наш човек между вратаря и Агуеро!Стои нашият пред него!Така беше и срещу Ливърпул!
САФ ще е там докато той или съдбата реши!НЕ сме слезли от върха-там сме и само може да не станем шампиони,това е!
ФАКТОР сме,където и да играем.Е,сега,всички броят точките,защо и ние да не го правим...това се прави по правилник,ако не греша
Има тука един дето не ни дава да си броим и точкте...
Иначе ходът с Парк си беше рутинен,спрямо стратегиите и в други подобни мачове.Но като,че ли трябваше да почне с Валенсия и Йънг,вместо гигс и Парк.Само се сетете колко бледи бяха Сити първите 20 минути!
Грешката за пореден път при гола:натискат ни вратаря на голлинията и високите скачат!Вижте как няма наш човек между вратаря и Агуеро!Стои нашият пред него!Така беше и срещу Ливърпул!
aguias написа:MuFc1878 написа:Според мен до 1-2 сезона Сър Алекс ще сглоби шампионски отбор и тогава ще се откаже, казвайки кой е неговия наследник!
![]()
![]()
![]()
![]()
Поздрави от Порто
[center]1914[/center]
ShtrudeL написа:vasilnv написа:Ще видите, че тази година Манчестър Юнайтед ще е стане шампион в най-неочаквания момент. Сигурен съм!![]()
Искам да ви попитам 2008 когато Кристиано Роналдо пропусна и Тери застана зад топката някой очакваше ли че ще сме шампиони на Европа
Как ми се иска да ти вярвам.Супер е че има такива оптимисти...
Аз не съм оптимист, аз съм реалист
Ние сме Манчестър Юнайтед и ще се борим до край
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
На всички е ясно, далеч преди сезона да е започнал, кой ще е шампионът. Няма по - смешно първенство от английското. А ако наистина този гамен, водещ се за треньор на "Юнайтед", е казал това, което пише, незабавно трябва да върне всички трофеи, спечелени от него. Фактът, че те бяха постигнати с много фалшификации и купуване на мачове и съдии, е показателен колко голям треньор е Фергюсън. Ако наистина беше толкова велик, отдавна да е напуснал Острова и да остави следа другаде.
Смешник!
Хората го пребиха от бой и в двата мача, но сигурно няма да станат първи, защото този мръсник иска да става винаги по неговото. В същото време обаче, забележете, обвинява Манчини в неща, в който само Фергюсън може да бъде напълно сериозно обвиняван.
Смешник!
Хората го пребиха от бой и в двата мача, но сигурно няма да станат първи, защото този мръсник иска да става винаги по неговото. В същото време обаче, забележете, обвинява Манчини в неща, в който само Фергюсън може да бъде напълно сериозно обвиняван.