Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
aguias
Контакти:

Re: Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед

Мнениеот aguias » 01 май 2012 12:51

MuFc1878 написа:Според мен до 1-2 сезона Сър Алекс ще сглоби шампионски отбор и тогава ще се откаже, казвайки кой е неговия наследник!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Benfica Lisboa

SUPERSTAR
Контакти:

Мнениеот SUPERSTAR » 01 май 2012 12:54

aguias написа:
MuFc1878 написа:Според мен до 1-2 сезона Сър Алекс ще сглоби шампионски отбор и тогава ще се откаже, казвайки кой е неговия наследник!

Кажи си мъките португалско циганче?
[wrapimg=]http://news.bbc.co.uk/media/images/40289000/jpg/_40289285_petrov_getty.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Bianco
Контакти:

Мнениеот Bianco » 01 май 2012 12:57

rakiQ написа:
Bianco написа:
MuFc1878 написа:Ами имаше "фенове", които уволняваха Съра след като през периода 2003-2006 нямахме никакви успехи. После знаем какво стана. Станете фенове на Барса... опа ама и те взеха да не печелят купи.... кофти.

Прави сте и двамата.Ама не трябва да слагате всички под общ знаменател.Аз знам за двама такива редовни потребители които си тролят след издънка на Юнайтед, и изобщо не им се обръща внимание на такива подлоги.
Имам и ще имам пълно доверие във Фърги и в решенията, които взима. Никой не знае по-добре от него състоянието (физическо и психическо) на всеки един от играчите във всеки един момент. Щом е решил да започне с тези играчи и да направи такива смени, значи така е преценил. Пак ще бъде разпъван на кръст и после пак ще бъде боготворен, но знам, че винаги ще изстисква максимума от наличното.

Ще се видим през следващия сезон! Сигурен съм, че ще имаме нови поводи за радост и в основата им отново ще е СЪР Алекс Фъргюсън.

Сър Алекс беше казал че ще се откаже и ще остави отбора когато той е на върха,дано не го съсипе и тогава да се откаже обаче :|

Бъди спокоен.Тея филми вече съм ги гледал,същата работа беше през сезон 05/06.
[wrapimg=]http://29.media.tumblr.com/tumblr_lxt00pHhi61qcs3bmo5_250.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Clubs/Club_Home/2011/9/26/1317045511841/Manchester-United-and-Man-005.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 01 май 2012 13:00

Тука обаче май наистина има много фенове, които не са гледали сезон без трофей за Юнайтед....
А това португалско хюмне кога и да се гътне все ще е късно!

Потребителски аватар
ShtrudeL
Контакти:

Мнениеот ShtrudeL » 01 май 2012 13:02

vasilnv написа:Ще видите, че тази година Манчестър Юнайтед ще е стане шампион в най-неочаквания момент. Сигурен съм! :!:
Искам да ви попитам 2008 когато Кристиано Роналдо пропусна и Тери застана зад топката някой очакваше ли че ще сме шампиони на Европа :?:

Как ми се иска да ти вярвам.Супер е че има такива оптимисти... :)
[center][wrapimg=]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m8z5biC2nV1qhxcnho1_500.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Kristianc
Контакти:

Мнениеот Kristianc » 01 май 2012 14:14

Бъдете спокоини! Когато Сити са под напрежение много често губят точки. Всички очакват от тях да си вземат двата мача ,а това може да им се отрази зле.

Потребителски аватар
manutd legeng
Контакти:

Мнениеот manutd legeng » 01 май 2012 14:48

На всички неможе да се отговори!
САФ ще е там докато той или съдбата реши!НЕ сме слезли от върха-там сме и само може да не станем шампиони,това е!
ФАКТОР сме,където и да играем.Е,сега,всички броят точките,защо и ние да не го правим...това се прави по правилник,ако не греша :mrgreen:
Има тука един дето не ни дава да си броим и точкте...
Иначе ходът с Парк си беше рутинен,спрямо стратегиите и в други подобни мачове.Но като,че ли трябваше да почне с Валенсия и Йънг,вместо гигс и Парк.Само се сетете колко бледи бяха Сити първите 20 минути!
Грешката за пореден път при гола:натискат ни вратаря на голлинията и високите скачат!Вижте как няма наш човек между вратаря и Агуеро!Стои нашият пред него!Така беше и срещу Ливърпул!

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 01 май 2012 15:14

aguias написа:

Поздрави от Порто :))
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 01 май 2012 16:06

ShtrudeL написа:
vasilnv написа:Ще видите, че тази година Манчестър Юнайтед ще е стане шампион в най-неочаквания момент. Сигурен съм! :!:
Искам да ви попитам 2008 когато Кристиано Роналдо пропусна и Тери застана зад топката някой очакваше ли че ще сме шампиони на Европа :?:

Как ми се иска да ти вярвам.Супер е че има такива оптимисти... :)

Аз не съм оптимист, аз съм реалист :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ние сме Манчестър Юнайтед и ще се борим до край
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 01 май 2012 18:08

На всички е ясно, далеч преди сезона да е започнал, кой ще е шампионът. Няма по - смешно първенство от английското. А ако наистина този гамен, водещ се за треньор на "Юнайтед", е казал това, което пише, незабавно трябва да върне всички трофеи, спечелени от него. Фактът, че те бяха постигнати с много фалшификации и купуване на мачове и съдии, е показателен колко голям треньор е Фергюсън. Ако наистина беше толкова велик, отдавна да е напуснал Острова и да остави следа другаде.
Смешник!
Хората го пребиха от бой и в двата мача, но сигурно няма да станат първи, защото този мръсник иска да става винаги по неговото. В същото време обаче, забележете, обвинява Манчини в неща, в който само Фергюсън може да бъде напълно сериозно обвиняван.

Върни се в “Манчестър Ю”