Поздрав, напред АРМЕЙЦИ!!!
Искам и утре толкова пълен сектор "Г"! А той ще бъде!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Red Warrior написа:Ако бием утре, разликата с Левски става 16 точки. Тоест същата като през шампионската 2008 г., когато ни взеха лиценза. Няма начин да не спечелим според мен. Съдбата си знае работатаЗалагайте на точен резултат 0:2.
Синьо сърце написа:Red Warrior написа:Ако бием утре, разликата с Левски става 16 точки. Тоест същата като през шампионската 2008 г., когато ни взеха лиценза. Няма начин да не спечелим според мен. Съдбата си знае работатаЗалагайте на точен резултат 0:2.
Искаш да кажеш " Когато не покрихме условията, за да получим лиценз "...И когато ваш шеф заяви, че са решили вместо да се плащат данъци, да се взимат играчи...Или нещо от сорта. Утре може да биете, а може и да не биете. Но това няма нищо общо с лицензирането и преди, и сега. Не знам за съдбата, но ако паднете разликата с Лц става 5 точки. И това го има в зара.
Morgause написа:Синьо сърце написа:Red Warrior написа:Ако бием утре, разликата с Левски става 16 точки. Тоест същата като през шампионската 2008 г., когато ни взеха лиценза. Няма начин да не спечелим според мен. Съдбата си знае работатаЗалагайте на точен резултат 0:2.
Искаш да кажеш " Когато не покрихме условията, за да получим лиценз "...И когато ваш шеф заяви, че са решили вместо да се плащат данъци, да се взимат играчи...Или нещо от сорта. Утре може да биете, а може и да не биете. Но това няма нищо общо с лицензирането и преди, и сега. Не знам за съдбата, но ако паднете разликата с Лц става 5 точки. И това го има в зара.
Дори и 5 точки да станат трудно ще загубим титлата. Надявам се следващите 3 мача да бъдат спечели и да не се решава в последния кръг.
onegavon написа:Много от притежателите на сини карти и въобще средното поколение левскари няма да дойдат на този мач.Така , че очаквам В и А да са предимно червени.
Синьо сърце написа: Аз не коментирам титлата-тя си е ваш проблем. Вероятно ще я вземете, но има и варианти да не я вземете.Оправяйте се-нас ни интересува мачаа утре.
Tony_CSKA написа:Синьо сърце написа: Аз не коментирам титлата-тя си е ваш проблем. Вероятно ще я вземете, но има и варианти да не я вземете.Оправяйте се-нас ни интересува мачаа утре.
Ти няма ли да си лягаш вече? Омазал си целия форум тук. Не мога да ви разбера на база на какво се помпаш толкова. И зимата беше много отворен, хвалеше се със супер селекцията ви и как ние ще се сгромолясаме. Вас цял живот само този мач ви интересува! Затова имате 30 2-ри места.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта