Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: /анкета/ Всекидневната около Левски

Мнениеот Eminem » 01 авг 2017 21:52

Кашчей написа:
Eminem написа:
miro_rz написа:Да няма сега от два стола на земята !
След като има договорка с единият какво прави другият тук ?
Пак всичко се прави по типично български . :(

Спас ли ти каза, че има договорка ?
От самото начало, се знае, че ще се говори и с двамата.
Не знаех, че в Европа се хвърлят на първия поканен на интервю. Все си мислех, че и те интервюират няколко човека.

Треньор не се кани на интервю, а се водят преговори. За да има интервю шефът трябва да разбира от спецификата на работата, а не съм убеден, че Спас е наясно с това. То Боримиров не е наясно...

Двамата треньори ще изложат визията си за играта на отбора. Това е едно от нещата, които ще се гледат.
Дали има кой да ги разбере, не знам.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 01 авг 2017 21:56

yavorescu написа:В Европа не се водят преговори с потенциални нови треньори, докато треньорския пост в клуба не е свободен. Това се счита за изключително неетична практика и даже е наказуемо в страните със силни синдикати.

Напълно ли си сигурен ?
Манчестър Сити
Манчестър Юнайтед
Байерн
Реал
Борусия
Барселона
Челси
Ливърпул
и т.н.
Последна промяна от Eminem на 01 авг 2017 22:01, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 авг 2017 21:59

Eminem написа:
Кашчей написа:
Eminem написа:
miro_rz написа:Да няма сега от два стола на земята !
След като има договорка с единият какво прави другият тук ?
Пак всичко се прави по типично български . :(

Спас ли ти каза, че има договорка ?
От самото начало, се знае, че ще се говори и с двамата.
Не знаех, че в Европа се хвърлят на първия поканен на интервю. Все си мислех, че и те интервюират няколко човека.

Треньор не се кани на интервю, а се водят преговори. За да има интервю шефът трябва да разбира от спецификата на работата, а не съм убеден, че Спас е наясно с това. То Боримиров не е наясно...

Двамата треньори ще изложат визията си за играта на отбора. Това е едно от нещата, които ще се гледат.
Дали има кой да ги разбере, не знам.

Това го каза Спас, или го прочете в ГОНГ..или където и да е? И каква визия очакваш да предложат, след като не са запознати с футболистите, с които ще работят? По-скоро те ще кажат искам такава заплата и такива бонуси, а Спас ще каже..еее посмали малко де. Ще ги имаш, ако направиш това и това, ама не чак толкова. След това ще обсъдят дали ще трябват още футболисти, след като евентуално одобреният се запознае с отбора и футболистите.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 01 авг 2017 22:03

Кашчей написа:Това го каза Спас, или го прочете в ГОНГ..или където и да е? И каква визия очакваш да предложат, след като не са запознати с футболистите, с които ще работят? По-скоро те ще кажат искам такава заплата и такива бонуси, а Спас ще каже..еее посмали малко де. Ще ги имаш, ако направиш това и това, ама не чак толкова. След това ще обсъдят дали ще трябват още футболисти, след като евентуално одобреният се запознае с отбора и футболистите.

И това два часа ? Егати, много бавно говорят....

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 01 авг 2017 22:07

От цялата работа е хубаво, че има план А и план Б . Що си мисля , че жабара е по-добър избор. Не мисля , че Грант ще седи много в България и ще избяга на бързо и ще си вземе неустойките .
Русев ако задържи това ниво 2/3 години + някой друг трофей и влизане в групи на ШЛ или ЛЕ ще започне и да печели пари . Ако това стане ще има и публика на Герена !
Това е пътят за всички отбори .
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 авг 2017 22:09

Ако вземете Неймар ви признавам. 8-)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 01 авг 2017 22:15

Ето какво каза един специалист преди време за Левски :
„Пред Левски има два пътя. Или с 8 милиона евро бюджет да се купят чужденци и да се подготвят търпеливо млади играчи край тях. Или с добри и млади български играчи, с по-малък бюджет. Тоест Левски да стане Партизан, Цървена звезда или Динамо Загреб. Вторият вариант излиза 8 милиона лева. Аз мисля, че Левски ще оцелее. Без значение къде. Но нека хората да оценят кой да ръководи клуба“.
Явно някой е чел интервюто и лятото започна сериозна работа с Рошу ,Обертан и Гомес .
Ако плюете по тези модели ,плюете по Мъри !

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 01 авг 2017 22:16

delqnski47 написа:Ако вземете Неймар ви признавам. 8-)

Бе споменаха нещо, че некъв мангасар кацнал в София с полет от Дубай и го завели с джипа до хотела на паветата, ама не знам... :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 01 авг 2017 22:19

sin4ec написа:

Бе споменаха нещо, че некъв мангасар кацнал в София с полет от Дубай и го завели с джипа до хотела на паветата, ама не знам... :)

Първо са го повозили в багажника и са му показали чистия въздух на Витоша . :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 авг 2017 22:27

zap_lv написа:
sin4ec написа:

Първо са го повозили в багажника и са му показали чистия въздух на Витоша . :lol: :lol: :lol:

Показали сте му какво ще му се случи,ако не играе добре. 8-) Добра тактика. 8-)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Левски”