Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Martinez1948
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна) (АНКЕТА)

Мнениеот Martinez1948 » 15 фев 2019 19:43

miro_rz написа:
Martinez1948 написа:
cskarcheto92 написа:
Red_Neck написа:
hydetoshi написа:Момчета ,започва "пролетния дял" на първенството. Първият мач е Верея-Лудогорец. Просто вижте ,как изглежда стадиона и после,който иска може да разсъждава на темата "какво по дяволите представлява българския футбол".

Пак, че Трейс не са ударили 4 пръста асфалт на терена :)

Пече се изненада от Стара Загора 8-) :lol:

Цесекарче92 Вярваш ли си ? Не се безпокой второто млякото ще излязът в пъти по-демотивирани, слаби.. и ако това не помогне очаквам поне 3 скандални засади с по няколко метра в полза на лудогорбахче и една дузпа към края. Точно това ги прави шампиони 6-7г. После ако ще и в директните мачове да ги бием с 10:0 файда никаква.

И какво стана , какво от горе написаното позна ?

,,Точно това ги прави шампиони 6-7г.'' е вярно ! Не се напрегай ,,мой'' че само за този сезон мога да ти изредя толкова съдийска помощ която ви е изработила 15т. Ма ти си наглей няма проблем все пак аз влизам и в положението на бай киро след като само от евроучастието не стига да се закърпи бюджета са нужни и малко залози.
П.С аз съм наясно че в исторически план Софийските грандове са били в пъти по-толерирани спрямо всички останали в България. И тази ситуация с ,,новия зелен проект'' и неговия собственик пишман-армеец ни се връща ама такъв е живота.
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 15 фев 2019 21:00

k_oleto написа:
Ozzimozzi написа:
hydetoshi написа:Момчета ,започва "пролетния дял" на първенството. Първият мач е Верея-Лудогорец. Просто вижте ,как изглежда стадиона и после,който иска може да разсъждава на темата "какво по дяволите представлява българския футбол".

Теренът на снощния мач Бате - Арсенал също изглеждаше зле, но това не попречи на трактористите да "опънат" топчиите. ;)

Да устискат 0:0 , пък за терена ми е все тая

Е, екстра почват Лудогорец. Браво на вратаря на млеката!

Потребителски аватар
Дидо

Мнениеот Дидо » 15 фев 2019 21:22

Martinez1948 написа:Цесекарче92 Вярваш ли си ? Не се безпокой второто млякото ще излязът в пъти по-демотивирани, слаби.. и ако това не помогне очаквам поне 3 скандални засади с по няколко метра в полза на лудогорбахче и една дузпа към края. Точно това ги прави шампиони 6-7г. После ако ще и в директните мачове да ги бием с 10:0 файда никаква.

Ами той може да не си вярва,ама ти дали си вярваш,пишеш глупости без дори да си гледал мача.
Аман от такива разбирачи като теб.
От такива разбирачи българият футбол е на такова дередже.
Хванал се човека за патката и си помислил,че лети

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 15 фев 2019 21:32

Дежа вю!
Следва съдийска компенсация в мачовете на преследвачите.
Истината обаче е, че преследвачите са си слабички.
Последна промяна от djd на 16 фев 2019 10:41, променено общо 1 път.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 15 фев 2019 21:33

hydetoshi написа:Това с акциите на Томов си беше научна фантастика. Ако феновете искат да помогнат ,начинът е ходене на мачове,купуване на билети,фен артикули и др. Но се получава парадокс. На гостуванията на ЦСКА май ходят повече червени фенове,отколкото на Армията. Това на практика означава,че червените "хранят"отборите на които гостуват, а те потриват доволно ръце на принципа Ден година храни,докато домакинските мачове сякаш се бойкотират.

У нас фантарстика, в други държави реалност. За съжаление не сме дорасли. То и на стадиона са средно по 4-5 хиляди, понякога по 1-2 хиляди.

Много фенове на ЦСКА си казват "защо да гледам ЦСКА с някакви слабаци? Безинтересно е" или " а бе, тоя тим на ЦСКА е зле, защо да си губя времето на стадиона като може по телевизията?" или " тоя тренер е аматьор, нищо не разбира, много защитно играем, това е ЦСКА, да си гледат работата" или " собствениците мноооого калпава селекция спретнаха, само бизнеса си гледат, нема им стъпя на стадиона" или "от провинцията съм, София/Армията е далеко, ще присъствам само на дербито" или "мога да присъствам само на историческите мачове на ЦСКА" или "не мога да припозная тоя тим" . Причини да си далеч от ЦСКА, всякакви. Докато едно такова добре организирано мероприятие, каквото е ИПО-то или участие в някакво сдружение, обслужващо интересите на клуба, би имало мобилизиращ ефект, даже за червени сърца, които по принцип стоят по-далеч от ЦСКА. Но очевидно сме далеч от истината. Какво да се прави - манталитет.

А ако не се бе явил ГГ? Отново Томов? Титан?
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

sly
Контакти:

Мнениеот sly » 15 фев 2019 22:21

А ако не се бе явил ГГ? Отново Томов? Титан?[/quote]

Не думай или пък черепухата в комплект с дучето,сега в Подуене си ги припознават шефовете на отбора от Обеля ,радват им се, нека са им честити

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 16 фев 2019 00:11

Дидо написа:
Martinez1948 написа:

Ами той може да не си вярва,ама ти дали си вярваш,пишеш глупости без дори да си гледал мача.
Аман от такива разбирачи като теб.
От такива разбирачи българият футбол е на такова дередже.

Да прав си, в Бг футбола няма и никога не е имало тотаджийски мачове особено в последните години, в Бг футбола няма и никога не имало поръчкови съдии, Бг футбола никога не се е ръководил от алкохолизирани безгласни пионки, в Бг футбола няма и никога не е имало олигарси-собственици ака. ,,човекът, който коли и беси'' или по известни като ,,ЧовекЪТ'' със спорен морал, безкрайна наглост и винаги онеправдан.
От такива ,,разбирачи'' като мен футбола ни е на такова дередже. СЪЖАЛЯВАМ
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 16 фев 2019 09:09

Mitata написа:
Много фенове на ЦСКА си казват "защо да гледам ЦСКА с някакви слабаци? Безинтересно е" или " а бе, тоя тим на ЦСКА е зле, защо да си губя времето на стадиона като може по телевизията?" или " тоя тренер е аматьор, нищо не разбира, много защитно играем, това е ЦСКА, да си гледат работата" или " собствениците мноооого калпава селекция спретнаха, само бизнеса си гледат, нема им стъпя на стадиона" или "от провинцията съм, София/Армията е далеко, ще присъствам само на дербито" или "мога да присъствам само на историческите мачове на ЦСКА" или "не мога да припозная тоя тим" . Причини да си далеч от ЦСКА, всякакви

Не мисля, че е нагло феновете на ЦСКА да искат отбора, на който симпатизират, да играе силно, да има поне 2-3ма класни състезатели за нашите ширини и да им доставя удоволствие да идат на стадиона. Но може и да греша и всъщност да сме наглеци. Аз за какво да ида, не се сещам, като не им знам имената. Кое има да скандирам. Тамън науча някое и ооне някой горе доле ми се понрави... и те го продали...

Как се скандира името на десния бек, знаеш ли?
Последна промяна от ivo55 на 16 фев 2019 09:37, променено общо 1 път.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 16 фев 2019 09:33

ivo55 написа:
Mitata написа:
Много фенове на ЦСКА си казват "защо да гледам ЦСКА с някакви слабаци? Безинтересно е" или " а бе, тоя тим на ЦСКА е зле, защо да си губя времето на стадиона като може по телевизията?" или " тоя тренер е аматьор, нищо не разбира, много защитно играем, това е ЦСКА, да си гледат работата" или " собствениците мноооого калпава селекция спретнаха, само бизнеса си гледат, нема им стъпя на стадиона" или "от провинцията съм, София/Армията е далеко, ще присъствам само на дербито" или "мога да присъствам само на историческите мачове на ЦСКА" или "не мога да припозная тоя тим" . Причини да си далеч от ЦСКА, всякакви

Не мисля, че е нагло феновете на ЦСКА да искат отбора, на който симпатизират, да играе силно, да има поне 2-3ма класни състезатели за нашите ширини и да им доставя удоволствие да идат на стадиона. Но може и да греша и всъщност да сме наглеци. Аз за какво да ида, не се сещам, като не им знам имената. Кое има да скандирам. Тамън науча някое и ооне някой горе доле ми се понрави... и те го продали...

Гопе, как се скандира името на десния бек, знаеш ли?

Момчето се казва Стойчо :) Демек ако случайно отидеш на мач започваш да викаш ...Стойчо ....Стойчо :) Момчето е добър футболист и днес ще го видиш. Много е груб и ако е титуляр често ще бъде наказан.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 16 фев 2019 11:15

hydetoshi написа:
шивача написа:Горанов малко се поизхвърлил. Чак пък 5 човека? Обикновено се хващат вратар и един-двама защитника, та бих заложил на ПРИЯТелите от Враца-Видов и Ненов и опитния десен бек Зарко Мачев.

Зарко Мачев не беше ли автора на крилатата фраза: "Аз за 100 марки даже няма да си завържа обувките"? :lol:

Нямам спомен кви ги е говорил, но беше стабилен защитник и имаше много добро центриране.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “ЦСКА”