olfix написа:Няма нито един нормален довод в полза на Грант,ако се съревновава с италианеца.Грант би бил непоносимо и безмислено скъп лукс,който няма да даде нищо за развитието на отбора.След като ще се дават такива пари и ресурси-да се преговаря с Мъри и това е.
Съгласен съм за Грант, в сравнение с италианеца (или французина), но при всички положения е по-добре, от който и да е БГ треньор. Вкл. и Мъри. Няма какво да го коментираме това. Човека е имал пълноправен достъп до едно от най-силните първенства и е водил един от най-силните отбори. Айде стига с Мъри, все едно е месия и ще дойде да ни оправи, като царя. Мъри и Левски не вървят ръце за ръце. Мъри, ако иска да се развива, трябва да ходи към централна Европа или пък Русия за няколко години, където ще разполага с големи финанси и тогава към Европа. Не виждам какво ще прави в Левски, с несигурно бъдеще.
Като гледам последните ходове на Спас, не съм сигурен, че иска и Наско да връща. Сираков може да е на ти с нещата, за нашите стандарти, но отвът границите ни, особено около централна и западна Европа има много по-кадърни хора, към които Финягата може да се ориентира.
Пак казвам и се повтарям - поведението на Спас е като на парен човек. Бяга всячески от схемите, въртяни на гърба на Левски в последните близо 10 години. Не знам дали иска да връща стари курви за санирания си бардак.