ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

JuStDoIt
Контакти:

Re: Франческо Салерно се оказва търгаш.....

Мнениеот JuStDoIt » 21 фев 2010 15:31

До Тодор Батков

1. Ти за феновете не се притеснявай , че ще се стопят ( това не са Фенове на ЦСКА и ЛЕВСКИ където 60% не са стъпвали на Стадиона обаче са "големи" фенове) !!!!
Феновете на БОТЕВ ги е имало , ИМА ГИ , И Ще ги има !!! Незнам колко годишен си и дали знаеш какъв шок преживяваше "великия" Левски когато стъпваше на КОЛЕЖА. Но колегата по горе хубаво ти го е казал !!!
2.Забелязвам даваш съвети как какво и защо не трябва да се правило. Аз съм доста далеч от организационните и каквито и да е други неща които тартори са предприели , но четейки форумът всичко ми става ясно за средно интелигентен човек ще се опитам да ти го обясня и на теб в няколко реда , както аз го виждам !
Закакво ни е АД което има дългове примерно 2 3 МИЛИОНА( незнам точно далече съм от нещата).
Когато Христоловата фирма фалира , феновете и фондацията които регестрираха ново АД Влизат във владение в Ботев, дали ще е от А , Б или В група няма значение,но няма да има стотинка дълг . Тогава ще се привличат и СПОНСОРИ( или ние ФЕНОВЕТЕ ще помогнем) , има достатъно богати Бизнесмени милеещи за БОТЕВ, но сега защо да купуват АД което има 2 3 милиона дългове,като тези 2 3 милиона могат да се опълзатворят за къде по полезни неща . дано го разбереш
Независимо ОТ Къде ЩЕ СТАРТИРА БОТЕВ ПЛОВДИВ ние феновете ще сме там и пак ще сме повече отколкото феновете на ЛЕВСКИ и ЦСКА ( без дербито ви че там провинцията ви пълни стадиона )

1912BOTEV
Контакти:

Re: Салерно иска спешна среща с феновете

Мнениеот 1912BOTEV » 21 фев 2010 15:38

Проклет да си, Салерно! Това не е моят отбор, шишко! Изобщо не идвай, лъжецо!
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 21 фев 2010 15:40

не че искам да ви обезкуражавам, ама от един селтак отидохте при друг селтак (те за това и не продадоха клуба наесен - надцакваха се)

май само треньорът (макар алкохолик, тъпичък и т.н.) наистина искаше да работи...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
labrador2
Контакти:

Мнениеот labrador2 » 21 фев 2010 16:14

Чакаме го, чакаме го...с нетърпение, барабар с маймунарника го чакаме. Ще го посрещнем...с хляб и сопа, както подобава. ВЪОБЩЕ ДА НЕ ПРИПАРВА ДО СТАДИОНА ТОЯ ЛАЙНОВОЗ! :!:
ТОЙ НЕ УМИРА
Изображение

Paco_1912
Контакти:

Мнениеот Paco_1912 » 21 фев 2010 16:30

той изобщо май не се казва франческо салерно и използва фалшива самоличност!няма какво да му вярваме това е един голям италиански нещастник който се опитва да печели на наш гръб! :evil:
[img]//bultras.com/blagov/vandervsmacabi.gif[/img]

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Мнениеот Тракиец 1912 » 21 фев 2010 17:28

Alex написа:не че искам да ви обезкуражавам, ама от един селтак отидохте при друг селтак (те за това и не продадоха клуба наесен - надцакваха се)

май само треньорът (макар алкохолик, тъпичък и т.н.) наистина искаше да работи...

Пичони е най-качествения треньор, който ни е водил в последното десетилетие. Чувал ли си го как говори? Това не е глупав човек. Има наистина впечатляваща реч и може да надъхва играчите. Освен това е и много вещ с футболната тактика. Който е гледал дербито знае, за пръв път от колко време буферите изглеждаха тотално смачкани тактически, оставени без дори удар към вратата ни.

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Мнениеот Тракиец 1912 » 21 фев 2010 17:30

Да идва бе, да докара и Селския със себе си.

petko_cska
Контакти:

Мнениеот petko_cska » 21 фев 2010 17:42

Хора ако му дадете на тоя мошеник даже и ден два спокойствие ще си регистрират цирка и всичките ви приказки отиват на кино. Сестра ми работи в италианския културен институт и разпитала за връзката Салерно-Рамацоти и познайте каква им е връзката...никаква! Айде малко ви остана - УСПЕХ!

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 21 фев 2010 17:52

Интересно ми е какво ще става в събота пред стадиона, тарторите не са ли изказали позиция?

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 21 фев 2010 18:00

Тракиец 1912 написа:Да идва бе, да докара и Селския със себе си.

+100000000000000000 Нека дойдат двамата, да поговорим!!! Само да уточнят коя сряда ще е срещата :twisted:
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Върни се в “Ботев”