Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Re: Станишев, Първанов работници на Титан

Мнениеот mike28 » 05 апр 2009 22:52

Стига вече тъпи теми!

Потребителски аватар
smash_the_reds

Re: Мнението ви за картоните?

Мнениеот smash_the_reds » 05 апр 2009 22:52

delqnski47 написа:Оффф аре престанете и вие да пускате глупави теми братче!На някой нормални хора просто до гуша им дойде!Съдията е преценил!ТОВА Е!И да го коментираш,и да не го коментираш вече няма значение!

Вярно е :!:
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Re: С най-смешната дузпа в историята, ЦСКА стъпи на върха

Мнениеот Sleepwalker » 05 апр 2009 22:53

vaskonti написа:Не си измисляш, но абсолютно същите песни имате и вие срещу ЦСКА. Та въпроса ми в тая връзка беше какво се опитваш обясниш и с какво вашето поведение е по-различно в това отношение?

Ами ако си прочел първото ми мнение в темата,ще направиш връзката.Стана дума за омразата между феновете,но разговора отиде леко в друга посока.Общо взето мисълта ми беше,че в момента тенденцията е повече да мразиш противника,от колкото да обичаш отбора си.За жалост тая тенденция все повече се засилва.
И сега ще кажеш сигурно,че и аз така си псувам Цска,дрънкам глупусти по форумите и т.н. Тая вечер гледах вашия мач по телевизията,бях сам и нищо не ми пречеше да въртя псувните една след друга,щото нямаше кой да ме чуе примерно.Да,ама си цоках биричката,вечерях си и една дума не казах за Цска.Надявам се,че ме разбра.
Изображение

dinamo_bucharest
Контакти:

Мнениеот dinamo_bucharest » 05 апр 2009 22:57

Имаше или нямаше дюзпа няма никакво значение.Факт е че ние трябваше да бием вчера във Варна.Левскар сам от както се помня, но цска заслужава адмирации за това, че въпреки всичките си проблеми е на първо място.Вчера трябваше да бием и да мачкаме, назависимо от неадекватното отсъждане на садята, независимо от пропуска на Йовов. Истината е че в Левски няма адекватен нападател освен Гонзо.Георги Христов е пълна трагедия.Това не е футболист за Левски.Иначе Кокала направи всичко което беше по силите му за да спечели мача, за което заслужава адмирации.И още нещо-трябваше поне един индивид от ръководството на Левски да се сети да благодари на феновете на Левски за това че напълниха 1/3 от стадион Тича.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 05 апр 2009 22:57

smash_the_reds написа:
delqnski47 написа:Оффф аре престанете и вие да пускате глупави теми братче!На някой нормални хора просто до гуша им дойде!Съдията е преценил!ТОВА Е!И да го коментираш,и да не го коментираш вече няма значение!

Вярно е :!:

Еми не е ли така бе дееба!Ако беше обратното пък нашата агитка щеше да вика:айдееее...на Левски им дадоха дузпа да ги спасят....... :!: :!: :!:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

windowpane
Контакти:

Мнениеот windowpane » 05 апр 2009 22:58

Трябва да си много жалък, за да се нуждаеш от съдията срещу Славия през последните 4-5 години, още повече на собствен терен.

Някои сигурно цял живот ще оправдават подобни престъпления с втората дузпа за Левски срещу Черно море.

Вместо да изразходват ресурси за хващане на съдии и селски отборчета, в ЦСКА по- добре да се опитат да изградят отбор, който да е конкурентноспособен поне на Славия. Защото в момента са жалки. По- жалки дори и от Левски.

Потребителски аватар
de_souza
Контакти:

Мнениеот de_souza » 05 апр 2009 23:01

Sleepwalker написа:Някой червен фен ще ми обясни ли фактът, че през повечето време агитката на ЦСКА пееше псувни срещу Левски,вместо да подкрепя собствения си отбор?Аз си знам отговора,но ми е любопитно каква теория ще чуя.
[/quote]

А, ти ще ми обясниш ли как в шампионската лига обиколихте с Шумен мрази ЦСКА ?!?!?[/quote]

Оп,чакай сега.Не трябва ли да ми отговориш първо на въпроса,за да зададеш своя?Или ще си играем на "Въпроси без отговор"?
Ще отговоря на твоя,добре.Това знаме беше дело на 1-2-3 човека от хиляди и беше нещо спонтанно общо взето,а не предварително запланувано от фенклуба.Но нали се сещаш,че тия "песни" тая вечер не ги пяха 1-2-3 човека, пеят на всеки мач.
Отговорих ти на въпроса,сега чакам ти да отговориш на моя.[/quote]

незнам какво и колко псуване си чул по адрес на левски днес... на стадиона се пя 2-3 пъти к** за левски и говеда сини пак сте втори...

Потребителски аватар
levskar in CY
Контакти:

Мнениеот levskar in CY » 05 апр 2009 23:01

Просто питам.Не се впрягаи толкова.Ако имаш някакво мнение просто го сподели.Не искам да се заяждам,а и темата е в нашия форум.
Изображение

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 05 апр 2009 23:04

de_souza написа:
Sleepwalker написа:Някой червен фен ще ми обясни ли фактът, че през повечето време агитката на ЦСКА пееше псувни срещу Левски,вместо да подкрепя собствения си отбор?Аз си знам отговора,но ми е любопитно каква теория ще чуя.

А, ти ще ми обясниш ли как в шампионската лига обиколихте с Шумен мрази ЦСКА ?!?!?[/quote]

Оп,чакай сега.Не трябва ли да ми отговориш първо на въпроса,за да зададеш своя?Или ще си играем на "Въпроси без отговор"?
Ще отговоря на твоя,добре.Това знаме беше дело на 1-2-3 човека от хиляди и беше нещо спонтанно общо взето,а не предварително запланувано от фенклуба.Но нали се сещаш,че тия "песни" тая вечер не ги пяха 1-2-3 човека, пеят на всеки мач.
Отговорих ти на въпроса,сега чакам ти да отговориш на моя.[/quote]

незнам какво и колко псуване си чул по адрес на левски днес... на стадиона се пя 2-3 пъти к** за левски и говеда сини пак сте втори...[/quote]

Не беше 2-3 пъти,но айде стига по въпроса,че ако продължим,ще се забатачим още повече и до никъде няма да стигнем. :) Тая тема е доста предъвкана и нищо ново няма да си кажем. ;)
Изображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 05 апр 2009 23:06

Sleepwalker написа:
Armeeca31 написа:Sleepwaker Пич, както ние пеем против Левски така и вие пеете против ЦСКА... Няма отбор с идеална публика.... Това са шепа нетрезво мислищи запалянковци, от който няма отърване.

Така е,но лошото е,че и другите покрай тях им се връзват.

Тва са глупости. В сектор Б се пее против цецка, само когато тя е противника. Не всички са като червеноармейчетата.

Върни се в “Архив”