Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

KamenII
Контакти:

Re: С най-смешната дузпа в историята, ЦСКА стъпи на върха

Мнениеот KamenII » 05 апр 2009 22:31

Ахаа ето ква била работата. Начи за игра с ръка вече не се свири дузпа, така ли? Да приемем, че първата дузпа я няма. Само дето имаше второто полувреме пак една мъъъъничка дузпа, която не беше свирена за нас. А вас съдиите не ви правиха животоспасяващи операции, така ли?

blacky
Контакти:

Re: 7т,6т,1т

Мнениеот blacky » 05 апр 2009 22:34

Kobra666 написа:
al_ex1 написа:Нещо математиката ти е зле 16 точки са си 16! Много бързо забравяш но в Европа не прощават 17:1!!!Хааа...хааа..хааа! :lol: :lol: :lol:

Те и Тулуза не прощават...да не видиш друго освен Вихрен,Славия и Пирин 2 години си е голяма мъка , затова и си седиш у дома :)

Само не знам откъде извади смелост да говориш за Тулуза...Много бърза справка:
1во. Тулуза ни би с гол в 96 мин. с малоумното 6 минутно продължение... а бяха 3ти във Франция (сега отново са 3ти!)
2ро. БАТ3 Борисов, Жилина...няма нужда повече да казвам, нали?!
3то. Защо си мислите , че да си фен значи да си на всеки мач на отбора, който харесваш... Вие сте псевдо-фенове и такива цял живот ше си останете... Айде кой от къде е!

Потребителски аватар
Armeeca31
Контакти:

Мнениеот Armeeca31 » 05 апр 2009 22:38

Sleepwaker Пич, както ние пеем против Левски така и вие пеете против ЦСКА... Няма отбор с идеална публика.... Това са шепа нетрезво мислищи запалянковци, от който няма отърване.
Изображение

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 05 апр 2009 22:40

cska_90 написа:SLEEPWALKER,

Абе човек това са дребни закачки ,които допринасят за атмосферта-нищо др поне за мене.Ти като псуваш примерно наистина ли го мислиш или просто ей така.Иначе има неща с които НАПЪЛНО не съм съгласен-песента за гунди например-ей това вече е простотия - спор няма.А това ,че сте наречени говеда е просто за майтапа поне аз така го разбирам.Не влагам нищо в това,още повече ,че повечето ми приятели са от вашич ЛАГЕР ;) ;) ;) ;)

Не бе пич,не става дума за "прасета" и "говеда",това до някъде може да се тълкува и като закачка.Визирам толкова добре познатия рефрен "К*р за Левски оле оле оле", който се повтаряше доста често днес.Това ме издразни,че вместо феновете да си викат и да пеят пески за любимия отбор,да го подкрепят и да се кефят на играта,всяка втора дума е за Левски.Айде,вярно атмосферата на мача е с голям заряд,но по този начин ли трябва да се изразява любовта към отбора?Тъпо е някак,разбираш ли.
А за по-горния-кое му е тъпото на въпроса приятелю?Що да е изсмукан от пръстите?Да не би да си измислям?
Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 05 апр 2009 22:42

Sleepwalker написа:
cska_90 написа:SLEEPWALKER,

Абе човек това са дребни закачки ,които допринасят за атмосферта-нищо др поне за мене.Ти като псуваш примерно наистина ли го мислиш или просто ей така.Иначе има неща с които НАПЪЛНО не съм съгласен-песента за гунди например-ей това вече е простотия - спор няма.А това ,че сте наречени говеда е просто за майтапа поне аз така го разбирам.Не влагам нищо в това,още повече ,че повечето ми приятели са от вашич ЛАГЕР ;) ;) ;) ;)

Не бе пич,не става дума за "прасета" и "говеда",това до някъде може да се тълкува и като закачка.Визирам толкова добре познатия рефрен "К*р за Левски оле оле оле", който се повтаряше доста често днес.Това ме издразни,че вместо феновете да си викат и да пеят пески за любимия отбор,да го подкрепят и да се кефят на играта,всяка втора дума е за Левски.Айде,вярно атмосферата на мача е с голям заряд,но по този начин ли трябва да се изразява любовта към отбора?Тъпо е някак,разбираш ли.
А за по-горния-кое му е тъпото на въпроса приятелю?Що да е изсмукан от пръстите?Да не би да си измислям?

Не си измисляш, но абсолютно същите песни имате и вие срещу ЦСКА. Та въпроса ми в тая връзка беше какво се опитваш обясниш и с какво вашето поведение е по-различно в това отношение?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 05 апр 2009 22:44

Armeeca31 написа:Sleepwaker Пич, както ние пеем против Левски така и вие пеете против ЦСКА... Няма отбор с идеална публика.... Това са шепа нетрезво мислищи запалянковци, от който няма отърване.

Така е,но лошото е,че и другите покрай тях им се връзват.
Изображение

tihomirsky
Контакти:

Мнениеот tihomirsky » 05 апр 2009 22:47

Abe kvo revete vsi4ki za teq duspi na moga da razbera - CSKA vupreki 4e ne igra na vurha na vuzmojnostite si no igra po-dobre ot Slavia - imashe pove4e polojeniq ot Slavia. Kvo vsi4ki mi obiasniavate 4e CSKA ne mojel da bie bez da ima dadat duspi ? O kogato Lubo Penev e trenior CSKA igrae mnogo dobre - a sega kato se vurne Elektri4kata i Ianev daje i oshte po-dobre shte igraiat - A kvo Lefski v sravnenie igrae super grozen fotbol. SAMO CSKA

[warning]Пиши на Кирилица![/warning]

Потребителски аватар
levskar in CY
Контакти:

Мнението ви за картоните?

Мнениеот levskar in CY » 05 апр 2009 22:48

Може ли някои да обясни защо след като на голмайстора на Славия бе показан жълт картон за напускане на очертанията на терена след гола,такъв не бе показан на Тодоров след 2та гола и за разиграване на топката след съдииски сигнал в 30 мин.?????????????????????????? В последните 2 случая би бил 2 ри и съответно червен!!!!!!!!!!!!!!
Изображение

bomber
Контакти:

Станишев, Първанов работници на Титан

Мнениеот bomber » 05 апр 2009 22:49

Това е положението мили хора. Комунизъм до дупка. Първанов, Станишев и сие са си дали задните части на Титан и другите там мутри. Ще дойде обачи видов ден, както дойде и за Виденов. Този път трябва да ги нашамарим, ама здравата. Стачка му е майката. ЦСКА не заслужава ръководители престъпници

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Мнението ви за картоните?

Мнениеот delqnski47 » 05 апр 2009 22:50

Оффф аре престанете и вие да пускате глупави теми братче!На някой нормални хора просто до гуша им дойде!Съдията е преценил!ТОВА Е!И да го коментираш,и да не го коментираш вече няма значение!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Архив”