Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот Кировец » 07 ное 2014 11:51

И ще направя заключение. Това с добавяне във врагове не е решение. Защо? Ами защото пак се вижда, че е дрискал! Пак се вижда, че е разсъждавал и задавал провокативните си въпроси.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 07 ное 2014 11:52

mistreated написа:
Кировец написа:
delqnski47 написа:[offtopic]Само едно не ми е ясно.Аз хубаво ''пооправям'' коментарите на [b]Кашчей,щото провокира ей така за спорта,ама може ли да ви попитам един доста логичен въпрос:
Тука всичките ми се оплаквате от Кашчей,бил не знам си къв,псувате го под всеки камък де го видите и в същото време го призовавате да пише и да ви провокира,а вие ми се лигавчите тука.Еми сори!!
Та айде много моля следващият път да не ми се оплаквате от Кашчей. .Това което пиша ви е само за информация.Казвам го това да не почнете да ми коментирате офтопика и да ме цитирате,защото ще считам мненията за извън обсега на темата.
Иначе ако някой потребител ви е досаден - това е свободен форум и не мога на никого да забраня да пише.Затова добавяте съответния потребител в графа ''Врагове'' и сте ''айляк''.Лека ви вечер.[/b][/offtopic]

Хм, за това ли е в крайна сметка форумът е "свободен"?! За да може някой понеже му се спортува да бълва ежедневни провокации?!

Е това не ми е ясно. Аз за няколко поредни мнения в "свободния форум" в раздел Левски съм отнасял по 2-3 седмици банове. А ти ни разясняваш как някой, който провокира за кеф бил в правото си. Жалко!

[offtopic]Модераторите на форум "Левски" си отговарят за действията и бездействията. В този форум всеки може да пише, стига да спазва елементарни правила. Не си мисли, че на нас не ни е неприятно да четем някои заяждания и мнения на чуждите фенове, но в крайна сметка затова е този форум. Ако не искате чужди мнение, просто четете други форуми.[/offtopic]

[offtopic]Според мен пък трябва са си имате някакви ясни правила при модерирането на форума,а не всеки в зависимост в кой раздел се намира да се съобразява.Вашето освен прави ви дава и задължения!2 седмици бан па ай пи получиш в г.веждия форум,защото нарекох МЕТОДИТЕ на милен.христов -милиционерски :? !Въпросния кашчей постоянно спами,като едва ли е толкова важно например,писмото с което се задължава Мерсин да ни плати,дали е от фифа или уефа!?!Това му е постоянно поведение![/offtopic]

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 07 ное 2014 11:57

И какво се оказа, че нашите симпатяги дори не са си направили труда да депозират молба в БФС за преместване на мача в събота или да се свържат с Лудогорец, а само реват по медиите.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 07 ное 2014 12:01

cska-632 написа:И какво се оказа, че нашите симпатяги дори не са си направили труда да депозират молба в БФС за преместване на мача в събота или да се свържат с Лудогорец, а само реват по медиите.

Внесохме днес молба за промяна датата на мача. Ние искаме да играем в събота.

А Петричев дали е влезнал в контакт с ЦСКА? Щото излиза, че и той не се е допитал до нас?! Има някакво разминаване. Аз лично не мога да си обясня ситуацията.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 07 ное 2014 12:09

Кировец написа:
cska-632 написа:И какво се оказа, че нашите симпатяги дори не са си направили труда да депозират молба в БФС за преместване на мача в събота или да се свържат с Лудогорец, а само реват по медиите.

А Петричев дали е влезнал в контакт с ЦСКА? Щото излиза, че и той не се е допитал до нас?! Има някакво разминаване. Аз лично не мога да си обясня ситуацията.

Какво не можеш да разбереш Кировец?Вчера се пуска яко статии срещу ЦСКА,днес другия мазник флиртува с нас,като публика!Веднага псевдоцесекари и антилупари(хахаха,измислих нова дума) скачат срещу ръководството ни!Това е!Преди три години бяхме наркомани,лумпени и какво ли не и ни пратиха мутрите,днес сме образцова публика!К,р за тия боклуци!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 07 ное 2014 12:20

BRF написа:
Кировец написа:

Какво не можеш да разбереш Кировец?Вчера се пуска яко статии срещу ЦСКА,днес другия мазник флиртува с нас,като публика!Веднага псевдоцесекари и антилупари(хахаха,измислих нова дума) скачат срещу ръководството ни!Това е!Преди три години бяхме наркомани,лумпени и какво ли не и ни пратиха мутрите,днес сме образцова публика!К,р за тия боклуци!

Ами то нашия отбор храни спортните издания. За останалите или добро, или нищо. :roll:

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 07 ное 2014 12:24

BRF написа:[offtopic]Според мен пък трябва са си имате някакви ясни правила при модерирането на форума,а не всеки в зависимост в кой раздел се намира да се съобразява.Вашето освен прави ви дава и задължения!2 седмици бан па ай пи получиш в г.веждия форум,защото нарекох МЕТОДИТЕ на милен.христов -милиционерски :? !Въпросния кашчей постоянно спами,като едва ли е толкова важно например,писмото с което се задължава Мерсин да ни плати,дали е от фифа или уефа!?!Това му е постоянно поведение![/offtopic]

[offtopic]Ами оплачете се от модераторите на форум Левски, където е нужно. Нали разбираш, че аз или моите колеги не можем да отговаряме за действията на другите модератори?![/offtopic]
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 07 ное 2014 12:28

Нашите симпатяги са депозирали молба.
Миналата седмица ЦСКА внесе искане до БФС за подобна промяна, но Спортно-техническата комисия го отхвърли.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 07 ное 2014 12:43

Гледайки как се лекуват напоследък футболистите ни, един в португалия, друг в Люксембург, трети при Мариана, се чудя какво стана с договора ни с Ачъбадем? Не трябваше ли нашите футболисти да се лекуват там безплатно срещу рекламните пана на стадиона??? Аз скоро не съм чул някой да е бил лекуван от турците.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 07 ное 2014 12:44

mistreated написа:
BRF написа:[offtopic]Според мен пък трябва са си имате някакви ясни правила при модерирането на форума,а не всеки в зависимост в кой раздел се намира да се съобразява.Вашето освен прави ви дава и задължения!2 седмици бан па ай пи получиш в г.веждия форум,защото нарекох МЕТОДИТЕ на милен.христов -милиционерски :? !Въпросния кашчей постоянно спами,като едва ли е толкова важно например,писмото с което се задължава Мерсин да ни плати,дали е от фифа или уефа!?!Това му е постоянно поведение![/offtopic]

[offtopic]Ами оплачете се от модераторите на форум Левски, където е нужно. Нали разбираш, че аз или моите колеги не можем да отговаряме за действията на другите модератори?![/offtopic]

[offtopic]Хахаха!Не,че съм се оплаквал,ама дори като питам нещо не ми се отговаря!Веднъж пък благодарих на един модератор(пачето мисля)за един бан,ама си беше заслужен и правилен.Както и да е!Правете каквото си знаете,а на който не му изнася да се изнася :lol: !Написах ти предния пост не да се оплаквам,а да дам някакво мнение,което по твоя преценка можеш да му обърнеш внимание,може и да не го направиш!Според мен трябва да си имате тема в която да можете да пишете само вие и да коментирате разни ситуации.Това обаче е само при положение,че искате да ставате по-добри както и форума.В интерес на истината тук е най-чисто от обиди![/offtopic]

Върни се в “Архив”