Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
darkblue67
Контакти:

Re: /анкета / Всекидневната около Левски

Мнениеот darkblue67 » 04 юли 2017 18:59

koisa написа:За някои неща НКП са прави, но точно за билетите не виждам каква вина има Красимир Иванов. :roll:

Те Сутиеска си казват заради кого не дават повече билети. https://levski.gong.bg/bg-football/evro ... evo-439311

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 04 юли 2017 19:08

miro_rz написа:Таман малко се успокоиха нещата във вашият двор и пак някоя глупост изплува . Вървите по стъпките на клубът от Ловеч . Феновете повече пречат , от колкото помагат , поне аз така виждам нещата . Идеята е да се ходи по стадионите , да се разпуска , да се по псува дори ако се наложи и до там , друга работа нямаме .

Факт. Те НКП си мрънкят по дифолт. Дейност да отчитат.
Колкото до стъпките на ония-нищо общо нямаме с тях. Успокоение при нас? Трябва ни победа в четвъртък и всичко си идва по местата. Поне за известно време.
[offtopic]пп Наздраве! Аз съм бил в Сплит, но сега( ако се класираме) май ще играем в друг град, доколкото се подочува. Хайдук знам, че не са страшни. Нашите са неизвестна величина и те ме притесняват! ;)[/offtopic]
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 юли 2017 21:54

samo_levski написа:
вчера животните писаха декларация против бербатов и днес от софия-запад, за да не останат по-назад, пишат декларация с отрова по някой и те. сигурно се състезават кой ще надраска по-тъпи и безмислени декларации. :lol:

А може би няма нищо случайно?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 04 юли 2017 22:05

metodito написа:
samo_levski написа:
вчера животните писаха декларация против бербатов и днес от софия-запад, за да не останат по-назад, пишат декларация с отрова по някой и те. сигурно се състезават кой ще надраска по-тъпи и безмислени декларации. :lol:

А може би няма нищо случайно?

Всичко е случайно. Случайността присъства и в орбитата и мястото на електрона, и в рикошета на топката.
Останалото е излишно филмиране. НКП е крайно време да си седнат на гъзовете и да свършат полезни неща, което са доказали, че могат. По принцип са прави, че трябваше отдавна да е ясна картинката с билетите. Но не са прави за "виновника"-цялата простотия в случая я правят черногорците.
И с право. Уж домакини, пък 1000 сини фенове да пеят на стадиона-няма кой да го допусне.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 04 юли 2017 23:24

Син4ец,
Случайността присъства и в орбитата и мястото на електрона
поне да беше написал името на автора за неучилите физика ;)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 юли 2017 23:42

sin4ec написа: Всичко е случайно. Случайността присъства и в орбитата и мястото на електрона, и в рикошета на топката.
Останалото е излишно филмиране. НКП е крайно време да си седнат на гъзовете и да свършат полезни неща, което са доказали, че могат. По принцип са прави, че трябваше отдавна да е ясна картинката с билетите. Но не са прави за "виновника"-цялата простотия в случая я правят черногорците.
И с право. Уж домакини, пък 1000 сини фенове да пеят на стадиона-няма кой да го допусне.

Не знам, дали Иванов е виновен въобще за нещо от това, което казват. Например не беше Иванов първият, който припозна в ЦСКА-София, умрелия вече ЦСКА. Част от публиката го направи първа, а след това беше Боримиров. Не виждам, какъвто и да е упрек към Борката. Кой смени Топузаков и назначи... Митов? Двете загуби с по 3-0 от ЦСКА-София и боят от Разград на Герена не бяха ли вследствие от неговото решение да назначи Митов? По никое време на сезона. На мен ми е по-интересно #koj назначи Борето? Кой назначи Пелето? Защо близнаците играят в Славия, а не в "Левски" и ако дебелия Венци направи една хубава пара от тях, няма ли именно Борето да е виновен? Що се отнася до Иванов, не виждам важните въпроси към Иванов. Презентацийките в "Универсиада", хууу, блажки думи, ала-бала. Да представи към днешна дата - 04.07. - какво е върнато като дългове и какви са плановете в това отношение. В "Универсиада", доколкото помня каза, че "Левски" е осигурен до края на годината. Той наближава. Какво правим нататък? А това за билетите... пфффф. На тях стадиончето им е за 6000 ли за колко. Много ясно, че ще правят курвачки. Ако има нещо, което Иванов да е виновен... Не знам, УЕФА не отрежда ли задължителен процент от стадиона за гостите? И ако е така, не може ли да ръчнем УЕФА? Ако ние го направим на някой голям отбор, като да речем Юве или нещо подобно, тея ще ореват света сигурно...
Последна промяна от metodito на 04 юли 2017 23:46, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 04 юли 2017 23:44

5% от 6000 колко са :?: Има-няма 300 билета :roll:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 юли 2017 23:47

boabbb написа:5% от 6000 колко са :?: Има-няма 300 билета :roll:

Да, проверих - 6180 е записано официално. Само 5% ли е задължителната квота? Еми, тогава нормално... Точно в този момент ни е нужно обединение, не разединение и скандали.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 04 юли 2017 23:49

metodito написа:
boabbb написа:5% от 6000 колко са :?: Има-няма 300 билета :roll:

Да, проверих - 6180 е записано официално. Само 5% ли е задължителната квота? Еми, тогава нормално... Точно в този момент ни е нужно обединение, не разединение и скандали.

Толкова е, мисля :? На Герена вие трябва да отпускате по 1000 и няколко билета ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 юли 2017 23:51

Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов се опита да успокои обстановката, след като по-рано днес Националния клуб на привържениците на "сините" му поиска оставката.

Феновете на тима недоволстват заради създалата се ситуация с билетите за реванша от първия предварителен кръг от Лига Европа срещу Сутиеска.

От черногорския клуб забавиха изпращането на билетите за феновете на "сините", които ще пристигнат на "Герена" едва утре.

"Напрежението се създава поради неуредици от страна на Сутиеска, които едва тази сутрин са изпратили билетите по пощата към България. Ние ги очакваме утре. Това създава напрежение за хората, които са решили да пътуват. Те ще трябва да го направят, без билет в джоба си", коментира той.

"Ние обаче сме осигурили специален ще има специален човек от клуба, който ще раздава билетите на място. Да, малко е неприятна ситуацията, че на място ще трябва да търсят човек. Билети има,те ще бъдат раздадени на място. Всички могат да пътуват спокойно", каза още Иванов пред колегите от "Дарик Радио".

"Аз разбирам, че се създава една ситуация, която създава напрежение от феновете. Информацията за статуса на билетите, те винаги са получавали от мен. Малко съм изненадан от декларацията, но така са преценили, така са направили."

https://topsport.bg/levski/krasimir-iva ... evski.html

Върни се в “Левски”