Реал Мадрид - Барселона 0:2 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Справедлив ли беше червения картон на Пепе в мача ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Барселона 0:2 (FT)

Мнениеот ivo77 » 28 апр 2011 02:18

detective написа:Е добре де ама що не ми отговори? Контузии ли трябва да има за да се дават червени картони? Влизане напред със бутоните по тоя начин какво е ? Който продължава да отрича просто не разбира от футбол..

Това е опасна игра, задължително жълт картон. Ако не беше бурното симулиране на Алвеш в никакъв случай съдията нямаше да покаже червен картон. Алвеш симулира, заблуди съдията и също заслужава жълт картон който щеще да му е втори.

GNRforever

Мнениеот GNRforever » 28 апр 2011 02:21

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EueH4dfwnjE&feature=player_embedded[/youtube]

Ами както и да го гледам, си е най-много за жълт картон. Червен-Абсурд.
абсолютно
ПЕПЕ влиза с крака на пред ,но нито го ДОКОСВА нито го е вдигнал толкова че да го убие както някои го изкараха
само вижте мятането на АЛВЕШ не го е докоснал ЖАЛКА КАРТИНА
такива влизания има всеки мач ако има за всички червен картон ЕВАЛА
[wrapimg=choose left or right for float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 28 апр 2011 02:24

Значи хем му влязъл грубо, хем симулирал, как стават тези филми не зная.
Изображение

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 28 апр 2011 02:39

Що е симулация във футбола ? Опит да се заблуди(измами) съдията. В ситуацията Алвеш определено успя да измами съдията. Изводът е че Барса успя да си спечели предимство чрез измама. С което доказаха че са едни шмекери и циганчета които обичат да лъжат и мамят. :lol:

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 28 апр 2011 02:49

Един колега по-горе много добре обобщи по спомени авантите за Барса и който иска може да си направи справка в интернет мач по мач и да види колко мача на Барселона са решени в тяхна полза с пресилени червени картони. А колко дузпи срещу тях не са дадени?! Това е може би най-подпирания отбор в световен мащаб. Играят добър, но скучен футбол и тези подпирания в никакъв случай не с в подкрепа на световния футбол, а в подкрепа на световното театрално изкуство. Явно те ще бъдат на финал с Манчестър, които не са ми от най-симпатичните, но поне играят нещо по-истинско. И ще се наложи да съм за тях :(

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Мнениеот aisogludingfioler » 28 апр 2011 03:41

Само защото Алвеш се направи на заклан дадоха червен картон на Пепе. Ясно се вижда, че нито му докосва крака, нито нищо. Освен това играе съвсем съзнателно за и СЪС топката... Но такова по-остро влизане срещу играч на Барселона няма как да е подминато и веднага се почва с воя до небесата, че е опит за убийство. :lol:

И Меси отново излезе велик, ама срещу 10 човека няма как да е иначе. Поздравления на Барселона и да бият Ман на финала. ;)

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 28 апр 2011 03:44

извода е само един... другия път Пепе не трябва да цели топката, а директно глезена на алвеш... щом ще иам въртене, търкаляне и реване поне да има причина...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Murmur
Контакти:

Мнениеот Murmur » 28 апр 2011 04:50

срам ме е да кажа че съм фен на футбола и че гледам мачове заради този цигански отбор барселона. човека по горе обобщи но забрави ОЩЕ има... не съм запомнил всички но помня че и Дрогба гониха !!! и един испанец който играеше в Челси при Моуриньо млад не му помна името на Моста го изгониха. НАПРАВЕТЕ СПРАВКА И ТЕМА ПРОТИВ АНТИ ФУТБОЛА ПРОТИВ КОРУПЦИЯТА НАРЕЧЕНА БАРСЕЛОНА !!!! ОК ОК играят добър футбол но това ли е оправданието? Всички хора казват това и не обръщат внимания всички хора са ОВЦЕ. Прав е Вили Вуцов, няма значение че е Левскар ЕВАЛА че НЕ мълчи като овца.
Не ми трийте поста плс. Немога повярвам че хората не обръщат внимание, напротив че се възхищават на тея отбори. Не само барселона и други се подпират. За вас е нищо този червен картон може би ? Не виждате ли че решава всичко. Ами тънките нарушения в мача. Без да съм бил от единия или другия е очевадно как всеки допир се свири за барселона а за другите не и така още повече ги натикват да се бранят нон стоп. Този мач беше гавра с футбола. от 1та минута почнаха симулациите и казах на баща ми че няма да завършат с 11 и този мач ... и познах. Е НЕ Е ТРУДНО...

John Digweed
Контакти:

Мнениеот John Digweed » 28 апр 2011 06:15

Не знам какво да кажа, но знам че ако беше останал Пепе, тоя мангал нямаш да вкара. Не ми се говори даже за този толкова противен отбор.
Майка има да*ба аз, и на съдият и на Парцалено

Да взеамт вместо купа по един оскар да им връчат на барелона.

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 28 апр 2011 07:15

Случайно или не, но нещата се повтарят. Срещу Арсенал изгониха Перси за ритане на топка, сега Пепе за симулация на Алвеш. В случая за мен няма значение колко "красиво" играе Барселона след като съдиите им помагат постоянно. Така се нарушават основни принципи на спорта честна игра, безпристрастно съдийство, равнопоставеност на двата съперника.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Реал Мадрид”