Ясен Петров/Георги Иванов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Re: Ясен Петров/Георги Иванов

Мнениеот Gateca » 28 фев 2011 16:42

bigbonusprize написа::)
Аз лично видях с очите си как надиграхме отбори като Спортинг и Лил, които са класи не над Левски и ЦСКА, ами и над националният ни отбор. Гадна загуба наистина. Болезнена, но се случва. Вземем ли си следващите сериозни срещи няма какво да недоволстваме. Лично мнение де... :)
Ратко няма какво да го споменаваме. Според мен футболистите го бойкотираха. Нещо подобно намекна и Йовов в едно свое интервю.

Не е важно, че сме загубили. Важно е как загубихме....и защо? Тея мачове ми донесоха много радост със Спортинг, Лил и Гент, но само заради тях да оставим двама малоумници да рушат и обезличават отбора ни ще е тъпо. Абе Локо Пд и чорбарите ни надиграват и ни бият без проблем на Герена. Това е достатъчен аргумент, тея смешници да заминават за Пловдив. Дори след като бихме Спортинг не исках Ясен за треньор. Да имаш футболисти от такъв калибър и да не спечелиш титлата в България :o
Бива да си некадърен, но това вече е прекалено!
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
FCH

Re: Днес Батков изхвърля Ясен от Левски?

Мнениеот FCH » 28 фев 2011 16:43

СВОБОДЕН написа:Ясен не е за Левски и избщо не трябваше да бъде назначаван. Когато и да го махнат, щом няма да сме първи този сезон е провален.

+1
Бившият футболист на Левски Георги Иванов-Геша определи като голям срам загубата на Левски в дербито. Като футболист в периода 1993/96 г. той редовно биеше ЦСКА – първо с Добруджа, после по-често с Левски. Вкарал е и няколко гола на червените.
- Това, което стана в събота, е най-големият срам, който съм виждал на Герена. Защо обаче никой от журналистите не попита Ясен Петров къде бе по това време преди. една година? Аз ще припомня – беше бояджия на строителен обект в Германия и играеше в пета дивизия. Някой може ли да ми каже как се казва помощникът на Ясен в момента? Всичко това е срамно за отбор като Левски.
Той смята, че с този спортно-технически щаб сините няма да играят футбола, който им приляга, и трудно могат да печелят титли и купи.
- С тези пловдивски сладури Левски става един обикновен отбор. Писна ми от послушници в българския футбол – допълни Иванов.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 фев 2011 16:52

Gateca написа:Да имаш футболисти от такъв калибър и да не спечелиш титлата в България :o
Бива да си некадърен, но това вече е прекалено!

Мда ....
"Кокъла" с далеч по слаби футболисти ни направи шампиони !
Но не бяхме толкова зле в защитен план при него.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

5kov,5rov
Контакти:

Мнениеот 5kov,5rov » 28 фев 2011 16:53

Rokamball написа:
5kov,5rov написа:
Rokamball написа:Марш веднага на курсове за съдия и следващия мач Левски-ЦСКА го свири ти, да те видим колко добър съдия си тогава.

Интересна логика. Значи ти отиваш при автомонтьор да ти оправи колата. Той я оправя, взима ти парите, обаче тя пак трака и пак харчи ненормално много бензин. Споделяш това с твоя комшия, а той ти казва "марш на курсове за автомонтьор, нали му разбираш много, оправи си я сам".

Това, че пред телевизора лесно се забелязват очевадни неща, не мисля, че има нещо общо с възможностите ми като съдия. Също както ти забелязваш, че колата ти не работи добре, без да си автомонтьор. Ако калника ти е крив даже и жена да си, пак ще видиш. Помисли малко.

А да си се замислял че каквито са ни футболистите,такива ни са и съдиите. А и е много лесно отстрани да казваш това не е така, това не е така. Уважавай труда на човек който свири това което вижда и колкото може, а не всяко второ изречение да е "Ама видите ли съдията много слаб". Ако си мислиш че топ реферите на Европа на ще дойдат и ще свирят мач от бг първенството значи е време да се събудиш.Ще чакаме някой от Зимбабве или Шри Ланка да дойде и да ни свири мачовете
п.п: мисля че съдията не е част точно от тая тема така че мисля да спра да пиша за него

Не съм твърдял, че е лесно. Или че грешките са недопустими. За това казах, че с останалите картони, засади и прочие няма да се занимавам и няма да споря. Особено за засадите, където след като футболист е бил 5 пъти в засада и на 6ия не е, обаче е на ръба - почти всеки страничен ще свири засада. Просто по инерция.

Става въпрос за двете очевадни грешки. Аналогията на жената и калника. Това, което всеки ще види.

Аз също нямам намерение да продължавам да се обяснявам, след малко свършвам работа и отивам да празнувам...

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 28 фев 2011 17:00

При кокала 70 % от работата свърши Гонзо ама как и да е друг въпрос е това... Дори ... Дории Джеймс изкарваше някой и друг мач както трябва... дори той имаше ходове по време на мачовете който носеха успехи... да проваляше мачове, да правеше много грешки подобно на ясен, но имаше някой мачове който изкарваше... тоя пръч един мач не е изкарал както трябва... ЕДИН... един мач не е спечелил той, един мач не е обърнал със смените си... ЕДИН

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

Потребителски аватар
brat domingo
Контакти:

Мнениеот brat domingo » 28 фев 2011 17:03

Gateca написа:Най-голямото зло за Левски в този момент е Гонзо. Абсолютно самозабравен и неграмотен човек, който си мисли, че светът се върти около него. Докато той е спортен-директор, никога няма да имаме добър треньор, ама никога. Треньори ще са винаги такива страхливи мишки като Ясен, за да може да ги контролира и той , и Батков. Илиан Илиев щеше да е треньор на Левски, ако го нямаше Гонзо. Никой себе си уважаващ се треньор няма да позволи такова вмешателство в работите. Оставете това, еми той Ясен си е доказан некадърник и трябваше да бъде сменен още на полусезона. Това не само според мен, а според множество левскари и от форума, и като цяло. Двамата с Гонзо вън на секундата. Сезона е провален, именно заради тях.

Абсолютно съгласен. Според мен Гонзо е по-голяма беда и от Ясен, и от Батков. Просто защото докато Гонзо е в отбора, друг треньор няма да дойде.

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 28 фев 2011 17:15

Дано да е вярно, дано дано!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 фев 2011 17:19

Няма да го махне ....
Ще го изчака още малко.

Въпроса е, като си тръгне Ясен, да го последва и "Гонзо" !
А "Гонзо", Батков ще го държи до последно ... щото освен послушник, на този пост му трябва и бушон !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

KAIZER
Контакти:

Мнениеот KAIZER » 28 фев 2011 17:35

Само празни приказки от защитниците на Ясен и Гонзо. Във всички възлови мачове Ясен доказва че е треньор за средняци. Тотално неумение да прави промени по време на мачовете. И в събота направи само две смени и то и двете тотално погрешни, ама закакво да прави три като играхме перфектно. С кой акъл пуска централен нападател дясно крило, Огнянов вместо Димов, човека на който левия крак му служи само за подпиране ляво крило, най добрия дефанзивен халф в БГ централен защитник. Малко ли му бяха 8 месеца ат не разбра че Митрев става само за трети вратар и мачовете които е усрал са два пъти повече от добрите които е напарвил. В мача с Литекс същата работа, прави двойна смена в 89 минута, а трета въобще не парви при положение че играят 60 минути 10 човека а четри дена преди това са имали гостуване в Лига Европа. Мачовете със Сливен, Славия и Локо въобще няма да споменавам.Кой мач беше не мога да си спомня влиза второто Кривия и започва с безумните влизания получава жълт картон , прави още три такива за картон съдята не смее да му даде а Ясенчо гледа и не го вади, след което беше изгонен естествено при следващото и доиграхме мача с 10 човека.Мача с Лил, може ли в 84 мин да правиш тая смяна да разбиваш компактната игра която имаше до момента между всички линии. Тая смяна беше за 89-90 минута за бавене на времето. На 40 годиин съм никога не сме имали по слаба защита и никога не са ни вкарвали толкова много голове. Осем месеца слушаме как постоянно работи върху защитата и нещата стават още по трагикомични. Такива мелета двама се бутат, третия търкулва топката към противников играч да ни вкара гол не бях виждал. Тотална паника и хаос, а всяко центриране е 50% гол. Ако някой има нерви да извади всички голове които са ни вкарани на клип да се види каква комедия е. И след всяка загуба едни и същи думи, ще трябва да работим и т. н.Каква подготовка е водил незнам, но това да имаш най младите добри и переспективни футболисти в БГ и да не може да сглобиш отбор и да ги наредиш, какво означава. Та те даже и да центрират не могат. Като се изключат мачовеет от Европа където самите футболисти се надъхват сами и играят няма мач от нащо първенство където да са излезнали и да смачкат някой. И друго до кога ще се бутат протежета като Митрев, Йовов, Кривия и ще се прекроява цялата игра на отбора за да има място за Ицето. Трябва да се вземе треньор чужденец но на Гонзо не му отърва, едно че ще ги подреди като хората и нучи на нещо, второ че протежетата ще умрат и трето че ще научи на дисциплина такива като Минев които още от съблекалнята са за жълт картон и само поради страха на съдийте доиграват повечето мачове

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 28 фев 2011 17:38

Среща между ръководните кадри в Левски се състоя тази сутрин, съобщи ТопСпорт. Собственикът на клуба Тодор Батков на дълго и широко е обсъдил със спортния директор Георги Иванов - Гонзо причините за загубата с 1:3 от ЦСКА в събота вечер.
След срещата стана ясно, че рокади в "синия" лагер към този момент няма да има. Гонзо и старши треньорът Ясен Петров получават вот на доверие и ще продължат съвместната си работа.
Преди днешната тренировка на Левски спортно-техническият щаб направи дълъг разбор на играчите, а самото занимание бе закрито за представители на медиите.
По всяка вероятност закрити ще бъдат и всички останали тренировки до дербито с Локомотив (София) в неделя.
http://corner.dir.bg/news.php?id=8098899
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Архив”