Зимни трансфери на Тича

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Re: Зимни трансфери на Тича

Мнениеот Mourinio » 14 яну 2011 15:48

ShooterMan написа:Мицански е страхотен играч и вярно,че в Кайзерслаутрерн го забиха на пейката.Той обаче има реноме и надали ще му липсват оферти от чужбина.Вчера когато отивах към залата от стадиона излезе висок младеж с леко дълга коса,жълто-черно яке и брада,бая мязаше на Бибишков от времената в Литекс,точно тогава се замислих-абе тоя да не е Бибишков :lol: .Днес пък срещнах Кольо Мастиката,черно кожено якенце,дежурния шал,фешън фешън,ходеше като пиян с широк разкрач и гледаше злобно :mrgreen:

Някой баскетболист или волейболист си видял :lol: досега да са го обявили и да се е разчуло, че е във Варна и е пред договор
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 14 яну 2011 15:58

Може :roll: .Аз казах,че само ми заприлича на Крумчо,не съм казал,че е точно той. :mrgreen:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 14 яну 2011 16:03

Черно море намери класен нападател

Ръководството на Черно море се договори с класен централен нападател, който да завършва атаките на отбора с голове.

В близките няколко дни се очаква въпросният футболист да се присъедини към тренировъчния процес на "моряците". От клуба от "морската ни столица' отказаха да назоват името на футболиста, но не отрекоха за трансфера.

Novsport.com научи, че става въпрос за български голаджия, който ще пристигне със свободен трансфер на "Тича". Старши - треньорът на Черно море Стефан Генов даде лаконичен отговор на въпроса кой е мистериозният таран, като заяви: " Като дойде ще разберете кой е".

Както е известно, варненци изпитват крещяща нужда от подсилване на атакуващата мощ на отбора, тъй като Мирослав Манолов е контузен и единствената опция за централен нападател е Георги Божилов, който не и типичния такъв за тази позиция.
Реклама

Бил договорен, което съвпада сега с версията ти за Бибишков, просто не виждам друг български класен нападател, който да е със свободен трансфер и да се е договорил.. :?

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 14 яну 2011 16:10

ShooterMan написа:Може :roll: .Аз казах,че само ми заприлича на Крумчо,не съм казал,че е точно той. :mrgreen:

Пък и да е бил той, то пък не значи, че непременно ще ни се натресе?! И аз не го искам тоя. Ще е голяма грешка мисля, ако го вземат. Поредната голяма грешка, само и само да се симулира селекция.... :mrgreen: Стига вече!
Моуриньо, ти тоя за класен ли го смяташ?! Сега ще ти кажа нещо. Смяташе се за голяма надежда докато беше юноша. Отиде в Байерн, там при юношите им игра и..... след време го върнаха. Явно не продължи да се развива в мъжкия футбол. Оттогава, за нищо не става. Къде ли не ходи, откъде ли не мина, къде ли не го пробваха. Е как поне на едно място не свърши работа и не се задържа??!! Докога ще сме опитно поле за никъде недоказани или преминали зенита си, да не кажа свършили футболисти?! Незнам, аз никак не го харесвам. Ако е верно за него, пак ще изяде хляба на някой наш юноша :((((( и после ще си замине по терлици....
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 14 яну 2011 16:13

2007-2009 Литекс Ловеч 56 (34)

зa нивото в България си е даже много класен, от престоя му в Литекс се вижда, че ще ни върши работа, кога зa последно сме имали нападател с такава статистика в БГ?!

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 14 яну 2011 16:20

Mourinio написа:

зa нивото в България си е даже много класен, от престоя му в Литекс се вижда, че ще ни върши работа, кога зa последно сме имали нападател с такава статистика в БГ?!

Е, ок! Щом ви харесва... :mrgreen:
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 14 яну 2011 16:22

Iceberg написа:
Mourinio написа:

Е, ок! Щом ви харесва... :mrgreen:

Не става въпрос дали ни харесва, а да бележи голове, ние реализатор сме нямали от много време, за последно Дарко Спалевич беше истински реализатор, от там нататъка само разни недоразумения, пишещи се централни нападатели само в уикипедията, а като се възстанови напълно Миро Манолов, който не е таран, двамата с Бибишков ще си помагат взаимно, единия ще освобождава пространства за другия и ще сме много по-опасни в атака

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 14 яну 2011 16:34

Е, ок! Щом ви харесва... :mrgreen:[/quote]
Не става въпрос дали ни харесва, а да бележи голове, ние реализатор сме нямали от много време, за последно Дарко Спалевич беше истински реализатор, от там нататъка само разни недоразумения, пишещи се централни нападатели само в уикипедията, а като се възстанови напълно Миро Манолов, който не е таран, двамата с Бибишков ще си помагат взаимно, единия ще освобождава пространства за другия и ще сме много по-опасни в атака[/quote]

Аз не съм много убеден в това, за което говориш, но нали за това са форумите, всеки да си каже мнението. Аз продължавам да си мисля, че е дръвце отвсякъде и че ако ставаше, първо щеше да се задържи някъде по-дълго и второ, нямаше да обикаля като миндовата кучка насам-натам безработен постоянно.. но както и да е. Хора различни, мнения също. :mrgreen:

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 14 яну 2011 17:47

ITTIX написа:Клаудиней Алешандре Апаресидо - НЕЙ

Просто ми е доста странно това мнение.Регистрация за да кажеш това?Дали не е вярна тази информация?

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 14 яну 2011 17:55

ralimavridov написа:
ITTIX написа:Клаудиней Алешандре Апаресидо - НЕЙ

Просто ми е доста странно това мнение.Регистрация за да кажеш това?Дали не е вярна тази информация?

:)))))))))))))))))))) повече ми прилича на дърт кьорфишек! :mrgreen:

Върни се в “Черно море”