Теди Иванов как беше представен ?
Глупости за наивници
Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Гонзо поне го бъркат с Фиго :) Бобката само припадаше от пиене :)
https://www.facebook.com/reel/1202514758281716
https://www.facebook.com/watch?v=1071972924880116
https://www.facebook.com/reel/1202514758281716
https://www.facebook.com/watch?v=1071972924880116
Янис Зику написа:Керкез:Първата задача е да подобрим представянето на новите играчи, но искаме и нови и качествени попълнения. Скаутите и спортният директор работят по тяхното намиране. Аз съм в постоянна връзка с тях. Разбирам, че на качествените футболисти България не им е на първо място, не е на второ или трето. Преди два дни говорих с футболист, играл в Испания, няма значение неговото име. Той каза: „Искам да почакам. Интересно предложение, голям клуб, но ще изчакам 5-10 дни“.
Знаем на кои позиции ни трябват нови и такива играчи търсим. Аз предпочитам да изчакам, но да вземем правилния човек. Имаме отворена връзка с треньора и скаутите. Също предлагам футболисти и всички заедно го обсъждаме.
Както предполагах, Спортал пишат, че става въпрос за Цитаишвили. Голямо чакане беше за Питас, дано и грузинеца в крайна сметка успеем да вземем след месеци на преговори. За Бардели например е ясно, че на тоя етап няма как да стане, преди 6 месеца уж щеше да струва 1,5 милиона евро, сега е 3,5 според трансфермаркет...
-
- Контакти:
Все се надявах, че поне веднъж ще имаме навременна селекция, но уви. Дано поне е за сметка на качеството, предпочитам трима като Питас, отколкото шест Исеки.
Do Something Different!
- MASTER_COOL
- Контакти:
Метода на селекцията е вече друг ! Керкез разказа, че практиката 10 навън, 10 нови е изоставена на този етап. Така отбор не се правило и е прав.
Ще се надгражда постепенно и търпеливо.
Лошото е, че дупките са много, а преследваните цели ако кажат ДА ще е в края на прозореца.
Дано не губим много точки
Ще се надгражда постепенно и търпеливо.
Лошото е, че дупките са много, а преследваните цели ако кажат ДА ще е в края на прозореца.
Дано не губим много точки
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Янис Зику написа:Янис Зику написа:Керкез:Първата задача е да подобрим представянето на новите играчи, но искаме и нови и качествени попълнения. Скаутите и спортният директор работят по тяхното намиране. Аз съм в постоянна връзка с тях. Разбирам, че на качествените футболисти България не им е на първо място, не е на второ или трето. Преди два дни говорих с футболист, играл в Испания, няма значение неговото име. Той каза: „Искам да почакам. Интересно предложение, голям клуб, но ще изчакам 5-10 дни“.
Знаем на кои позиции ни трябват нови и такива играчи търсим. Аз предпочитам да изчакам, но да вземем правилния човек. Имаме отворена връзка с треньора и скаутите. Също предлагам футболисти и всички заедно го обсъждаме.
Както предполагах, Спортал пишат, че става въпрос за Цитаишвили. Голямо чакане беше за Питас, дано и грузинеца в крайна сметка успеем да вземем след месеци на преговори. За Бардели например е ясно, че на тоя етап няма как да стане, преди 6 месеца уж щеше да струва 1,5 милиона евро, сега е 3,5 според трансфермаркет...
Защото Златков не е финализирал уговорения му трансфер през зимата според мен.
Журналята пишат колкото да не зАспАт! Този грузинец е твърде скъп за нас като заплата! А и имаме твърде много футболисти, които взимат огромни за БГ футбола заплати! По крилата имаме Локило, Бютучи, Фаетон, също Скаршем и Илиев младши вече могат да играят по крилата! Освен това имаме и Тасев, както и Антонов(не е ясно какво става с него)! Обаче някои ще кажат, че качеството не било достатъчно! Да са гледали вече бившите ни ръководители с какви футболисти са подписвали и за какви заплати! Сега футболистите са ни твърде много и ако няма оферти за наличните, няма как да вземем нов(о) крило! Трябва да се обърне внимание на постовете, за които ни липсват футболисти! Вече съм писал, че ни трябват двама ДХ-ове и един офанзивен! За всички останали ще се мисли, само ако има оферти и те се осъществят за наличните ни футболисти!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
CSKA 78 написа:Журналята пишат колкото да не зАспАт! Този грузинец е твърде скъп за нас като заплата! А и имаме твърде много футболисти, които взимат огромни за БГ футбола заплати! По крилата имаме Локило, Бютучи, Фаетон, също Скаршем и Илиев младши вече могат да играят по крилата! Освен това имаме и Тасев, както и Антонов(не е ясно какво става с него)! Обаче някои ще кажат, че качеството не било достатъчно! Да са гледали вече бившите ни ръководители с какви футболисти са подписвали и за какви заплати! Сега футболистите са ни твърде много и ако няма оферти за наличните, няма как да вземем нов(о) крило! Трябва да се обърне внимание на постовете, за които ни липсват футболисти! Вече съм писал, че ни трябват двама ДХ-ове и един офанзивен! За всички останали ще се мисли, само ако има оферти и те се осъществят за наличните ни футболисти!
Вече съм спокоен, че грузинецът ще дойде при нас.
Tony_CSKA написа:CSKA 78 написа:Журналята пишат колкото да не зАспАт! Този грузинец е твърде скъп за нас като заплата! А и имаме твърде много футболисти, които взимат огромни за БГ футбола заплати! По крилата имаме Локило, Бютучи, Фаетон, също Скаршем и Илиев младши вече могат да играят по крилата! Освен това имаме и Тасев, както и Антонов(не е ясно какво става с него)! Обаче някои ще кажат, че качеството не било достатъчно! Да са гледали вече бившите ни ръководители с какви футболисти са подписвали и за какви заплати! Сега футболистите са ни твърде много и ако няма оферти за наличните, няма как да вземем нов(о) крило! Трябва да се обърне внимание на постовете, за които ни липсват футболисти! Вече съм писал, че ни трябват двама ДХ-ове и един офанзивен! За всички останали ще се мисли, само ако има оферти и те се осъществят за наличните ни футболисти!
Вече съм спокоен, че грузинецът ще дойде при нас.
Може в крайна сметка да се окажеш прав, но много ме съмнява! Освен да станем като Челси през последния сезон...но това не им помогна, няма да помогне и на нас! Още повече, че ще играем само в БГ първенството!
А и новият ни ИД няма да допусне такова разхищение - по негови думи! ;) :)
ПП Контузията на Исека например ни застави да не търсим нови опции за нападател!
Ще играем с наличните нападатели, освен ако не изпадне нещо евтино - свободен агент с ниска заплата! Борносузов може и да получи повече време в първия ни отбор!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Ти си прав 78, но това звучи доста песимистично и депресивно.
На хартия много крила, но реално погледнато ситуацията на фланговете през миналия сезон бе много проблемна.
Тасев е за втория отбор или за преотстъпване; Локило е пеперуда и доколкото знам пак е контузен; Фаетон е на настроения, никога не знаеш какво ще му прещрака; Скаршем е бавен за крило и не е типичен флангови играч; А Бютучи и той е една енигма, а и играта му не бе особено впечатляваща с изключение на някои проблясъци.
Да напомня, че в първата контрола на крилата се изявяваха играчи като Сораков и 17- годишния Гилов.
Определено си трябва свежа кръв тук, поне едно крило е задължително според мен да вземем. Друг е въпросът, че трябва и поне един измежду наличните да бъде продаден.
При нападателите е идентична ситуацията. Да вземем поне един ЦН е от жизненоважно значение. Не можем да разчитаме на Исека, нито на Борносузов за 9-ка, а Питас не е.
Следователно и един ЦН е задължителен да се вземе.
На хартия много крила, но реално погледнато ситуацията на фланговете през миналия сезон бе много проблемна.
Тасев е за втория отбор или за преотстъпване; Локило е пеперуда и доколкото знам пак е контузен; Фаетон е на настроения, никога не знаеш какво ще му прещрака; Скаршем е бавен за крило и не е типичен флангови играч; А Бютучи и той е една енигма, а и играта му не бе особено впечатляваща с изключение на някои проблясъци.
Да напомня, че в първата контрола на крилата се изявяваха играчи като Сораков и 17- годишния Гилов.
Определено си трябва свежа кръв тук, поне едно крило е задължително според мен да вземем. Друг е въпросът, че трябва и поне един измежду наличните да бъде продаден.
При нападателите е идентична ситуацията. Да вземем поне един ЦН е от жизненоважно значение. Не можем да разчитаме на Исека, нито на Борносузов за 9-ка, а Питас не е.
Следователно и един ЦН е задължителен да се вземе.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]