След като футбола е бизнес, може ли някой да ми обясни как се прави бизнес с български футболисти?
Какъв бизнес се прави с Фадига, Лима, Камдим, Охене, Алдаир, Каап, Бала, Сангаре и т.н.?
С Андреев какъв бизнес направихме?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
След като футбола е бизнес, може ли някой да ми обясни как се прави бизнес с български футболисти?
Eminem написа:След като футбола е бизнес, може ли някой да ми обясни как се прави бизнес с български футболисти?
Какъв бизнес се прави с Фадига, Лима, Камдим, Охене, Алдаир, Каап, Бала, Сангаре и т.н.?
С Андреев какъв бизнес направихме?
realno написа:След като футбола е бизнес, може ли някой да ми обясни как се прави бизнес с български футболисти?
mikata написа:Във вестника пише,че пак искаме Андреа Христов.
realno написа:След като футбола е бизнес, може ли някой да ми обясни как се прави бизнес с български футболисти?
noo написа:Иска се отбор от българи, но когато се каже, че за налагането им трябва време, моментално се чува думичката "славизация". По обективни причини не може да купуваме скъпи футболисти, с високи заплати. За оцеляването/развитието на отбора се мъчим да ловим маймуни с трици. Нормално е, че поне в половината случаи опитите са неуспешни.
Затова ми са смешни мечтите на част от феновете, дето искат задължителна титла, купа и поне един мач на пролет в Европа. Все пак трябва да се прави връзка с реалността.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:noo написа:Иска се отбор от българи, но когато се каже, че за налагането им трябва време, моментално се чува думичката "славизация". По обективни причини не може да купуваме скъпи футболисти, с високи заплати. За оцеляването/развитието на отбора се мъчим да ловим маймуни с трици. Нормално е, че поне в половината случаи опитите са неуспешни.
Затова ми са смешни мечтите на част от феновете, дето искат задължителна титла, купа и поне един мач на пролет в Европа. Все пак трябва да се прави връзка с реалността.
тцъ, иска се да не се работи на парче, а с ясна стратегия какво и що ще се случва, Всъшност, цялата ни държава е такава - с липса на стратегия какво и защо се прави. Само работа на парче, от която се лашкаш от едната крайност в другата, а резултатът е въртене в кръг и връшане на изходна позиция. С г.з. начело ситуацията ще е само една - борба за оцеляване - също като митичния вече преход в държавата ни :oops:
Потребители, разглеждащи този форум: miro_rz и 28 госта