NBA Regular Season 2024-25

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Buck32
Контакти:

Re: NBA Regular Season 2024-25

Мнениеот Buck32 » 08 май 2025 20:37

miro_rz написа:Никс, Денвър, ОКС…. и накрая Къри и КО с пръстените!

Бат Жоро, ти ли си? Или си Еми? Аз и Уориърс, че даже и Тъндър ги предпочитам пред Селтикс, но с контузен Къри шансовете са (както би казал сър Тери Пратчет, Бог да го прости) "колкото шансовете за оцеляване на медуза в доменна пещ" или другият също много хубав лаф "могат да се преборят с пръстите на ръката на кьорав касапин". Желая им успех де, макар че стискам палци на Йокич.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 08 май 2025 21:19

Larsenn написа:Селтикс пропиляха 16 точки последните 8-9 минути, много слаба последна четвърт. Никс да вземат малко поне да го научат тоя Брънсън да подава, всяка среща последните 1-2 минути си играе съвсем сам.

И резултатът от тази игра дам е?
Далас са с топ идиотията на века. Имаха двама от 6-те най-добри неветерани в лигата. В момента нямат нито един и вместо тях нямат и отбор

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 08 май 2025 22:08

Buck32 написа:
miro_rz написа:Никс, Денвър, ОКС…. и накрая Къри и КО с пръстените!

Бат Жоро, ти ли си? Или си Еми? Аз и Уориърс, че даже и Тъндър ги предпочитам пред Селтикс, но с контузен Къри шансовете са (както би казал сър Тери Пратчет, Бог да го прости) "колкото шансовете за оцеляване на медуза в доменна пещ" или другият също много хубав лаф "могат да се преборят с пръстите на ръката на кьорав касапин". Желая им успех де, макар че стискам палци на Йокич.

Зависи колко мача ще пропусне Къри. Ако са само 2 ще е топ за тях. Почиват втория мач в Минеаполис и скачат на макс в 3-тия в който са домакини :-)
Реално ГСУ взеха победа навън. Джими никога не може да бъде подценяван в плейофи. Ако и на Бъди му вървят тройките е напълно възможно при евентуално завръщане на Къри след 2 мача да е 2:1 за тях. Още повече ако Грийн играе на ниво и не се издъни с някоя глупост той може да надбори Гобер и Рандъл.

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 08 май 2025 22:29

drvasko98 написа:
Larsenn написа:Селтикс пропиляха 16 точки последните 8-9 минути, много слаба последна четвърт. Никс да вземат малко поне да го научат тоя Брънсън да подава, всяка среща последните 1-2 минути си играе съвсем сам.

Далас са с топ идиотията на века. Имаха двама от 6-те най-добри неветерани в лигата. В момента нямат нито един и вместо тях нямат и отбор

Според мен тук има малко негативизъм към победителите и от двамата :) Ларсен е ядосан на Никс, че ги отстраниха, а (д-р)Васко, че му прецакаха прогнозата.
От любопитство - кои са "двама от 6-те най-добри неветерани в лигата"? За Брънсън мисля, че е малко пресилено. Освен това, според мен, ако беше останал с Лука нямаше да се развие дори до сегашното си ниво.

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 08 май 2025 22:43

Pichichi написа:Зависи колко мача ще пропусне Къри. Ако са само 2 ще е топ за тях. Почиват втория мач в Минеаполис и скачат на макс в 3-тия в който са домакини :-)
Реално ГСУ взеха победа навън. Джими никога не може да бъде подценяван в плейофи. Ако и на Бъди му вървят тройките е напълно възможно при евентуално завръщане на Къри след 2 мача да е 2:1 за тях. Още повече ако Грийн играе на ниво и не се издъни с някоя глупост той може да надбори Гобер и Рандъл.

Аз, разбира се, малко пресилих и шансовете им са по-добри от тези на Лавините :P , но да разчиташ на стабилност при Бъди или на прекалено разумно поведение от Грийн е рисковано. Джими си е Джими, но и той си е на години, ще видим как ще се справи. Стеф засега го пишат извън игра до (включително) четвъртия мач, а после ще започнат да преценяват състоянието му ден за ден, но той самият твърди, че няма да рискува. Така че, колкото и да се надявам да отмъстят за Лейкърс, не мисля, че шансовете са сериозни.

Larsenn
Контакти:

Мнениеот Larsenn » 09 май 2025 09:28

drvasko98 написа:

Нито Никс бият благодарение на Брънсън, нито е в топ 6 на неветераните (за ветераните хич да не говорим). Той хвърли толкова тухли в тия плейофи, че Никс (поне в някои срещи) биха въпреки Брънсън. Подчертавам, че пиша за плейофите, за редовния сезон какво е играл, понеже не следя Никс, нямам мнение.

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 09 май 2025 14:31

Еее, в първата част на твърдението си, според мен, и ти прекаляваш. Брънсън определено не е топ 6 играч в лигата, но също определено си е лидер на Никс. Не е безгрешен, но си води отбора и то засега успешно. Без него едва ли щяха да печелят толкова. Даже срещу вас в единия мач Тибодо не поиска да вземе таймаут накрая за да ги вкара с Харт и паднаха с малко. Освен това, ако не греша, направи и финансова жертва за да им даде повече гъвкавост.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 09 май 2025 17:18

Buck32 написа:
Pichichi написа:Зависи колко мача ще пропусне Къри. Ако са само 2 ще е топ за тях. Почиват втория мач в Минеаполис и скачат на макс в 3-тия в който са домакини :-)

Аз, разбира се, малко пресилих и шансовете им са по-добри от тези на Лавините :P , но да разчиташ на стабилност при Бъди или на прекалено разумно поведение от Грийн е рисковано. Джими си е Джими, но и той си е на години, ще видим как ще се справи. Стеф засега го пишат извън игра до (включително) четвъртия мач, а после ще започнат да преценяват състоянието му ден за ден, но той самият твърди, че няма да рискува. Така че, колкото и да се надявам да отмъстят за Лейкърс, не мисля, че шансовете са сериозни.

Лавината догодина са с варела!
:-)

Никс и аз не ги харесвам ама пък Бостън!
Към другото нямам реплика.

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 09 май 2025 21:50

Pichichi написа:Лавината догодина са с варела!

Никс и аз не ги харесвам ама пък Бостън!
Към другото нямам реплика.

Нека го вземат, аз там следя доста повърхностно. Слаби симпатии към Тампа заради Кучеров - като му видях преди време гола без удар по шайбата ме остави без думи.

Селтикс тъкмо ги настигнахме по титли и пак ни дръпнаха, надявам се това да им беше последната титла за още 10-15 ггодини :)

Larsenn
Контакти:

Мнениеот Larsenn » 10 май 2025 10:42

Денвър со кротце и малко кютек взеха още един мач :) Отново Гордън с клъч тройка накрая на редовното време.

Върни се в “Баскетбол”