ЛЕ / АЕК Ларнака - Левски (София) | 25.07 | 3:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Анкетата завърши на 25 юли 2019 18:51

1
75
24%
Х
91
29%
2
151
48%

Общо гласове: 317

meteorit
Контакти:

Re: ЛЕ / АЕК Ларнака - Левски (София) | 25.07 | 18:30

Мнениеот meteorit » 27 юли 2019 00:39

G_I_G написа:
meteorit написа:Византийците ще бъдат разгромени с четири гола или няма да си тръгнат живи. Всички простаци, педали и малоумници вън от форума и държавата. Казах.

Поредното филмарче интернет-гангстер, nigga!
И леко да не застреляш някой през монитора, Nigga.
Поздрави, bitch ass nigga!
https://youtu.be/aoQAEyFOvC0

Простак, педерастче, малоумник, негропоклонник, сбъркал си мястото да се правиш на велик. Страната ще се очисти от плявата. Казах.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 юли 2019 02:43

Eminem написа:Аз викам уефата да запише резултата до преди червения картон. Тук се изписаха 100 изречения, които започват с "до преди картона". Пичове, ако Живко не беше получил втори жълт в тази ситуация, със сигурност щеше да получи през второто или Каргас щеше да си изкара червен. Защо ? Защото са дървари! След всички тези дърварски влизания, нямаше начин да не останем с човек по-малко. Колкото и да разделяте мача на части, защото така ви е удобно, истината е, че цялостно АЕК ни надигра и заслужено спечели. Човек ще си помисли, че Миланов е получил червен, след като не е спечелил на ези и тура. За да не си изкараш червен, се иска класа и акъл, каквито Миланов не показа! Ако Алар бил вкарал, ако марсианците бяха паркирали чинията 2 см вдясно... Да беше я вкарал, един класен играч я вкарваше. Това не променя цялостната ситуация. Разделяте мача както ви е удобно.

Прав си, човек, ама първото наистина стояхме добре. Но аз съм на мнение, че тези не са чудо невиждано. Сами се бихме. Както казваше един тренер на онова умрелото: "Не бяхме достатъчно интелигентни". И другото е, че не можеш да правиш рестарт всеки сезон и да чакаш надграждане в сравнение с предния веднага. Даже можее да ти пророкувам за началото на следващия. Тея титуляри де ги видя в първия мач с ружите, следващия ни първи мач в Европа ще има трима от титулярите, може би и Хубчев да не е треньор. Пак ще има у-а и надежди говежди и пак хурката, и така до безкрай.
А Стасевич беше титуляр за БАТЕ срещу Розенборг...

realitybites
Контакти:

Мнениеот realitybites » 27 юли 2019 08:01

Загубата с подобен резултат бе напълно незаслужена. През първото полувреме играхме супер, ние дори в Словакия нямахме толкова положения, преди Мариани да вкара хубавия гол с глава, докато тук създадохме няколко, които не влязоха. Алар носи вина за пропуска си, изобщо не минават оправдания от сорта "ти много разбираш от дивана", идва му на силния крак, изпуснат е от защитата и съответно необезпокояван може да вземе решение къде да оплете мрежата, но той се панира и стреля наизуст във вратаря. Ако това е извинимо за един нападател, то кое не е? Дайте да ги обвиняваме само като пропускат от голлинията, за всичко друго си имат алиби, нищо че в икономическата йерархия обикновено са най-скъпи и като трансферна сума, и като заплати.

След това дойде скандалният червен на Живко. Натиснаха съдията за един фаул на Каргас при вече показан му жълт и той сякаш се застрахова с изгонването на Живко, което не бе друго освен театрален шедьовър на техния играч. Самият Живко подходи наивно, на теория преди мача всичко знаеше за съперника, а в 47-та минута отиде да прави безсмислен фаул в тяхната половина. Според мен се афектира от провокациите, което не подхожда на рутината му, но след Зидан през 2006 мисля, че би било смешно да му се нахвърляме. Емоциите в тази игра не познават възраст.

Не желая персонално да обвинявам Хубчев за толкова злополучен мач, но и той имаше своя частичен принос. Много неща сте изкоментирали, но според мен ключово бе изваждането на Райнов от дефанзивната позиция в халфовата линия. През първото полувреме многократно подсигури в невралгичната зона и испанчетата нямаха бегло подобие на положение. При рокадите на почивката там трябваше да застане Мариани, който изобщо няма същите инстинкти. Само вижте къде се намира при третия гол. Нататък е ясно - цялата дефанзивна структура се разпада тактически (тоталният "културен шок" за Илия + несполучливите импровизации на Райнов като пишман защитник) и психологически (играчите избягваха твърди влизания, падна нивото на Тиам и Рейш, главни виновници за ключовия първи гол). И на каква цена? За да се потърси елемент на изненадата с играч на 2 тренировки, който същият треньор, пуснал го в игра, разкритикува 20 минути след мача. Необяснимо е какво правят някои хора в групата, щом не получават шанс дори при подобни обстоятелства.

Жалко, защото отборът играе организирано и сърцато от началото на сезона, но твърде елементарно падна в капана на изкусни хитреци, а след това и в капана на собствената си неопитност. По-важно е сега да се извлекат правилните изводи. На реванша трябва да подходим с хладен разсъдък и търпение. Каквото сабя покаже. Тяхното вратарче не изглеждаше убедително при статични положения, трябва това да се тренира, както и удари от дистанция, защото е ясно, че ще се затворят в 5-4-1 и ще продължат да симулират най-безсрамно, а предвид липсата на наши фенове, съдията като нищо пак ще се върже.
Трябва все пак да вярваме!

rusev
Контакти:

Мнениеот rusev » 27 юли 2019 08:50

Това, което видях от второто полувреме е, че Левски проспа мача тотално, не знам, все едно ги бяхте подценили.
Хубчев ми се струва все едно насила е сложен в този отбор.
Не мисля, че кипърците са по - добри от вашия отбор, ако го докарате до 3-0, може и да го отсраните.

Потребителски аватар
Air_Smuggler_FU

Мнениеот Air_Smuggler_FU » 27 юли 2019 10:00

Има една приказка - колкото повече мърдаш, толкова повече ти влиза... Това в пълна сила важи за Хубси, който и в мача с Етър, и с АЕК, тотално обърка смените. По-добре хич да не беше правил смени. Съдията нямаше да даде втори червен картон (на Каргас) !

Дано бием АФД "Тракия" Пд., а после и АЕК. Най-лошото в случая е, че с АЕК сме без публика.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 27 юли 2019 10:03

Не се косете, не гледайте последствията, а причините, които са общи за всички български отбори, т.е. за българския футбол като цяло.

Инзачалният проблем е, че в школите ни "преподават" тактически неграмотни "треньори", които вземат мизерни заплати. Ако им ги дадат. Което поражда други извратени практики, но не за тях ми е думата в момента. Тези "треньори" в ДЮШ преподават, понеже не знаят нищо друго, "аре бе, влез му, бе" и "аре, бе, мъжката, к`во го бавиш". И от там постепенно футболът ни заприлича на някаква борба, като върви в някаква коренно различна посока на развитие от световния футбол. Ей го и капитанът ви, след мача с цялата си наглост вика "т`ва не са никакви жълти картони", демек там където играе, а именно в българското първенство, подобни влизания са си в реда на нещата. А Хубчев е еманацията и събирателен образ на тази вкоренила се в България "треньорска философия".

И ЦСКА срещу хърватите нямаше никакви футболни аргументи и просто на късмет взеха мача с 1:0 и не им изгониха играч. Но си спомняме миналата година срещу Копенхаген - същата работа. Това недоразумение Чорбаджийски и той обясняваше как не го бил ударил толкова много в лицето, а само малко, но не нарочно, и сам си тълкуваше, че не е за гонене.

Та цялата работа е в БФС - там има едни пияници и кокаиновозаисими, които мислят само тая вечер къде е оргията и дали ще има нови 15-16 годишни гостуващи балерини, та да е интереснУ. Перукан си знае само "к`вото зависи от мен е направено, аз не играя на терена" и "пускай Преслава". Абсолютно морално и интелектуално деградирала развалина, която на официални събития я носят по двама души, щото не може да ходи. Няма акъл да застанат пред Тиквата и да му кажат "Ей, виж какво, всеобща тайна е, че всички български отбори са на загуба. Ти си футболен фен. Молим те аргументирано, махни това тъпо изискване българските отбори да са акционерни дружества и да са регистрирани по ДДС, за да могат да живнат малко тия клубове и да успеят да заделят някой лев за детските академии. И предвиди всяка година едни 30 млн. Евро за направата на нов модерен стадион с 4 помощни терена към него, за да може да има истинска футболна академия там, а не само такава на книга, в големите областни центрове, които стадиони си остават държавни. Тъпо е да очакваме губещи предприятия да го направят. Накрая някоя от соц.развалините ще рухне и ще имаме бг Хейзъл". .
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 27 юли 2019 11:34

Абе капитанът ни играе 7-8 години в чужбина. Трябва да знае кога и как да влиза. А избора на тактика определено трябва да се съобразява и със... съдията. Южните съдии обичат картоните по принцип. Колкото и да се стремят да уеднаквяват критериите, един британски и един испански съдия свирят съвсем различно до степен да могат да променят развоя и крайният изход на даден мач (нетенденциозно).
А тази поговорка горе много ми хареса и до тук е валидна за Хубчев. Може би покрай работата по план А, още не му е стигнало времето за Б, а може би просто нямаме толкова грамотни играчи, които да превключват, за това е нужен и опит

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 27 юли 2019 12:53

metodito написа:
Eminem написа:Аз викам уефата да запише резултата до преди червения картон. Тук се изписаха 100 изречения, които започват с "до преди картона". Пичове, ако Живко не беше получил втори жълт в тази ситуация, със сигурност щеше да получи през второто или Каргас щеше да си изкара червен. Защо ? Защото са дървари! След всички тези дърварски влизания, нямаше начин да не останем с човек по-малко. Колкото и да разделяте мача на части, защото така ви е удобно, истината е, че цялостно АЕК ни надигра и заслужено спечели. Човек ще си помисли, че Миланов е получил червен, след като не е спечелил на ези и тура. За да не си изкараш червен, се иска класа и акъл, каквито Миланов не показа! Ако Алар бил вкарал, ако марсианците бяха паркирали чинията 2 см вдясно... Да беше я вкарал, един класен играч я вкарваше. Това не променя цялостната ситуация. Разделяте мача както ви е удобно.

Прав си, човек, ама първото наистина стояхме добре. Но аз съм на мнение, че тези не са чудо невиждано. Сами се бихме. Както казваше един тренер на онова умрелото: "Не бяхме достатъчно интелигентни". И другото е, че не можеш да правиш рестарт всеки сезон и да чакаш надграждане в сравнение с предния веднага. Даже можее да ти пророкувам за началото на следващия. Тея титуляри де ги видя в първия мач с ружите, следващия ни първи мач в Европа ще има трима от титулярите, може би и Хубчев да не е треньор. Пак ще има у-а и надежди говежди и пак хурката, и така до безкрай.
А Стасевич беше титуляр за БАТЕ срещу Розенборг...

Стояхме добре, но мачът е 90+минути и не може да гледаме само това, което ни изнася. Реално, ние няма как да знаем какъв щеше да е резултатът без червен картон. Можем да коментираме само това, което се случи, другото е теории.
Истината е, че нямаме класа в защита и това е причината за картона и загубата. Картонът си беше футболна ситуация, която олицетворява защитата ни и не знам защо някои го подценяват това. Не казвам, че АЕК е страшилище, но всеки сериозен отбор гради от защитата, а ние там сме оле мале.
Колкото до това -
И другото е, че не можеш да правиш рестарт всеки сезон и да чакаш надграждане в сравнение с предния веднага. Даже можее да ти пророкувам за началото на следващия. Тея титуляри де ги видя в първия мач с ружите, следващия ни първи мач в Европа ще има трима от титулярите, може би и Хубчев да не е треньор. Пак ще има у-а и надежди говежди и пак хурката, и така до безкрай.

Напълно вярно и заради това пропиляхме всички тези години. Клубът не се развива, а се поддържа на системи, колкото да се радваме, че сме живи.

Потребителски аватар
levskarcheto96
Контакти:

Мнениеот levskarcheto96 » 27 юли 2019 13:04

Единственото, което искам от реванша, е да има драма!

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 27 юли 2019 13:38

drvasko98 написа:Абе капитанът ни играе 7-8 години в чужбина. Трябва да знае кога и как да влиза. А избора на тактика определено трябва да се съобразява и със... съдията. Южните съдии обичат картоните по принцип. Колкото и да се стремят да уеднаквяват критериите, един британски и един испански съдия свирят съвсем различно до степен да могат да променят развоя и крайният изход на даден мач (нетенденциозно).
А тази поговорка горе много ми хареса и до тук е валидна за Хубчев. Може би покрай работата по план А, още не му е стигнало времето за Б, а може би просто нямаме толкова грамотни играчи, които да превключват, за това е нужен и опит

Абсолютно точно изречение има тук.Големите отбори гледат даденият съдия няколко мача и си правят сметката какви картони вдига и за какво..Домакински натиск издържа ли или не.Кипърците се търкаляха по терена но явно знаеха че този не разграничава симулация от фаул.

Върни се в “Левски”