Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

LM10
Контакти:

Re: Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове, мрънкане за нови и реалност)

Мнениеот LM10 » 05 яну 2019 19:01

Serafim написа:Ако се вярва на медиите ние висим на другите отбори с пари за трансфери, така че не изключвам нищо. :) С други думи може и да не зависим от продажбата на играчи, за да се вземат други. :)
Но е важно да се реши въпроса с изтичащите договори. Притеснително е, че Цветкович с нищо не впечатлява, особено в защита... Макар да има 4 асистенции. Яблонски не е същия, след делото срещу него и контузията на партньора му Холмар.

Аз мисля, че щом не преподпишат е правилно да ги разкараме зимата. Милош и според мен не става за Левски, колкото за Давид и Кабрал ще ме е яд, че няма да преподпишат, но по-добре да не гледаме демотивирани играчи носещи синята фланелка, които ще обиграваме за някой отбор в Китай. И да останат още 6 месеца нито ще помогнат да вдигнем купата, нито да спечелим титлата :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 06 яну 2019 15:51

Много ще ме е яд за Яблонски :cry:
Толкова много, че чак ще се радвам. Той си е ясен, че без Холмарчето е пълна дупка в защита. Головете му отпред са с еднаква тежест с грешки отзад, тоест той не помага на отбора си, а точно обратното или да сме по меки - неутрален е.
След събитията около него пък направо ще умра от яд и уникалната му форма в последствие. Такива далече от Левски. В момента взима заплата, а не прави нищо. И ще продължава следващите 6 месеца да е така. Ма да беше само той - перфектни щяхме да сме.

Най-лошото за отбора беше контузията на исландеца. Той я крепеше цялата и поправяше глупостите на тия около него. След тва с морето всеки видя какво стана.

Колко до Цветко - момчето е бек и трябва да си гледа първо защитата, след това нападението. Уви, при него е обратното. Когато и звездата на отбора я сложат пред него хептен става зле положението, защото от центъра пък Марианчо тича за двама да покрива и накрая лъсваме.

Бек, централен защитник и две крила са задължителни !
Все ми е на акъла, че ако се разкара бога №32 и няма да се намери някой с 4 пъти по-малка заплата и да прави повече от него...

А ако има все още хора, които имат вяра в него, че ще направи нещо запомнящо се за целия си период - съжалявам ги, искрено.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 06 яну 2019 18:26

Яблонски,Кабрал,Цветкович,Полачек,Роналдиньо,Буш,и онзи нападател-бразилският незнаен войн от утре в общежитието по 8 часа слушане на лекции и гледане на видео докато им се завие свят.Ако не им харесва да разтрогва по взаимно съгласие и кой от къде дошъл.И повече такива куци и скопени коне никога в Левски.Тази зима може един играч да се купи но да е три класи над другите.
Така трябва да се прави в Левски безкруполно и с твърда ръка всичко в името и за благото на Левски
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 06 яну 2019 18:32

Как не се намери някой дето да налага политика да развиват млади момчета, но там няма комисионни... Много отвратен съм от ситуацията.Миналата седмици се показа някакъв мазен шопар, докарал двама или трима футболисти и клуба му дължи милион и нещо!!!!!! Иначе ние за нула трансфери сме изписали 50 страници.... Лафче да върви... Поздрави и само Левски

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 06 яну 2019 18:42

Има един които може да го направи това без скрупули.Но го няма във Левски.Колкото и да не го харесвам Сираков тои със черепа президент и онзи от БФС могат да вдигнат отбора.Кривият и тои може да помогне при привличането на футболисти.Току виж има по набито око от онзи другия----

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 06 яну 2019 19:14

Вълчан написа:Има един които може да го направи това без скрупули.Но го няма във Левски.Колкото и да не го харесвам Сираков тои със черепа президент и онзи от БФС могат да вдигнат отбора.Кривият и тои може да помогне при привличането на футболисти.Току виж има по набито око от онзи другия----

Да, ама 90те отминаха отдавна. Къде е практикувал Сираков, освен в Левски? Мъри поне се доказа.
Колко трансфера е осъществил Кривия, след престоя му в Ботев? Черепа в Левски пък е... Без коментар.

Българите все се виним едни други, колко ни е крив народа и как всички са тарикати... Как маладите не става нищо от тях, а като заговорим за футбол и всички стават големи родолюбци.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 07 яну 2019 10:25

В момента положението в Левски е "хуже губернатовского". Не ми се коментират слуховете които набедени журналя смучат от пръстите си. Обръщам внимание на фактите. Клубът има назначен от едно зловещо задкулисие собственик, попаднал там по стечение на обстоятелствата. Отличава се с лъжи в началото- табло, козирка- и с бездействие в последствие. Има изпълнителен директор които за да се докара пред началника си лъже повече и от него. Естествено, вече никой не му вярва. За трансферите отговоря човек, който не впечатли нито като футболист, нито като скаут. Резултатът от работата му се вижда- скъпоплатени недоразумения с чужди паспорти. В момента имаме шестима вратари, от които само един би ставал. Имаме шестима нападатели, от които само един става, но повсяка вероятност ще бъде продаден за четвърт от цената си. Реномето на Левски е сринато. Всички уважаващи себе си професионалисти не желаят да имат нищо общо с клуба от Герена. Даже и действащият треньор мисли да се изсули. Не желаят да си тръгнат само безперспективните. И не назначаването на Павел Колев и Наско Сираков ще реши проблема. Промяната трябва да е тотална. Да се почне от главата и да стигне до опашката. Друг начин няма.
Ние, феновете, нямаме ресурс да повлияем на промените. За това да пием по едно за Ивановден и да се надяваме на по- добри дни.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 яну 2019 12:00

Наздраве и от мен! И честит Ивановден на всички замесени! И да почерпите тая вечер, нали? 8-)

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 07 яну 2019 13:19

Верно ли п*тката Бандаловски идва в Левски???
Пак се отива на вариант да се махт фтуболисти без пари..........
Лошата практика продължава, вече и аз съм да идва най после Колев
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 07 яну 2019 13:56

Вие не разбрахте ли , че Колев е като онзи австриеца който избяга в Израел и повече не се чу нищо за него.Какво припадате по тоя Колев като че ли е Господ.С какво се е доказал този та ревете за него като вдовица за.... Колев та Колев да върви на майната си и това е.Големият шев голямото нещо.Такива мищоци които по една година решават дали да дойдат в Левски и ги е страх от действителноста не ни трябват.Ще дойда но когато аз искам,искам но да си оправите положението,искам всичко да е чисто и да е по мед и масло.И аз мога тогава да стана шеф.
Нали за това те искаме бе тиквеник за да оправиш ти положението в Левски и ти да ни направиш европейски а не да дойдеш на спа център и да се криеш в миша дупка.АЙ СЕКТИР ТИ И МЕКОТЕЛОТО.
Последна промяна от Kris_men2000 на 07 яну 2019 17:00, променено общо 1 път.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Върни се в “Левски”