Опит за държавен преврат в Турция!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
diplomat написа:Това е нормално, според демократично избраното правителство и демократичния турски народ.
diplomat написа:ivan56 написа:fcb_bg написа:ivan56 написа:На мен като цяло ми се губят хората, които преди години излязоха на парк Гези, в началото за едни дървета а после за нещо по-голямо.Но така се убива опозиция, султана много прилича на новият си стар пиРятел на който свали самолета.
Как няма да ти се губят, те тия превратаджии са баси тъпите копелета начи - превзеха телевизия и нема да подканят хората да ги подкрепят.
Ако всичко е цирк съм съгласен.
Има и нещо друго, колкото и да не го харесват турците султана.Мачка яко кюрдите, а с това печели доста точки пред редовият турчин.
Виж, че и кюрдската партия подкрепи Ердоган.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
fcb_bg написа:diplomat написа:Това е нормално, според демократично избраното правителство и демократичния турски народ.
Сега замести Ердо с Путин и Търки с Раша и познай какви ще са реакциите в медиите и на политиците.
Колко показва лицемероизмервачката?
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
fcb_bg написа:diplomat написа:Това е нормално, според демократично избраното правителство и демократичния турски народ.
Сега замести Ердо с Путин и Търки с Раша и познай какви ще са реакциите в медиите и на политиците.
ivan56 написа:fcb_bg написа:diplomat написа:Това е нормално, според демократично избраното правителство и демократичния турски народ.
diplomat написа:fcb_bg написа:diplomat написа:Това е нормално, според демократично избраното правителство и демократичния турски народ.
Аз ли съм лицемер? Къде съм си променил критериите?
Потребители, разглеждащи този форум: ReBorn1982 и 5 госта