Честита победа на феновете на Ботев Пд и успех в турнира

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
,това вече е нещо по-мъжко. Мерси. Лично аз съм скептичен за отбора ни , ръководен от Мъри. Селекцията е суперкласна , но играта не толкова. С един смел и можещ треньор сегашния БОТЕВ може да бъде на нивото или по-добър от от Лудогорец...Честита победа на феновете на Ботев Пд и успех в турнира![]()
Ако Т.Батков не се откаже от дълговете на ПФК Левски към него , клуба ще фалира най-вероятно,но има едно голямо "НО" при евентуален фалит ПФК Левски (разбирай Т.Батков) ще трябва да плаща дълговете към други лица към които клуба има задължения. В такъв случай Т.Батков със сигурност ще загуби повече отколкото са дълговете на клуба към него в момента. Сигурен съм ,че при една реална оферта оферта примерно 5 млн лева и трансфернитр суми на колкотоиграча успее да продаде Т.Батков няма да се опъва много и ще се откаже от всякакви искове. Просто в момента ,той няма печеливш ход. Тук няма да коментирам доколко и как клуба е задлъжнял към собственика си . Честно казано в момента не се сещам ,някой собственик да е фалирал негова фирма за дълг към него самия-най-малкото при подобни финансови пируети може и въпросния собственик да има проблем с властта.
honda
criminal написа:Ако Т.Батков не се откаже от дълговете на ПФК Левски към него , клуба ще фалира най-вероятно,но има едно голямо "НО" при евентуален фалит ПФК Левски (разбирай Т.Батков) ще трябва да плаща дълговете към други лица към които клуба има задължения. В такъв случай Т.Батков със сигурност ще загуби повече отколкото са дълговете на клуба към него в момента. Сигурен съм ,че при една реална оферта оферта примерно 5 млн лева и трансфернитр суми на колкотоиграча успее да продаде Т.Батков няма да се опъва много и ще се откаже от всякакви искове. Просто в момента ,той няма печеливш ход. Тук няма да коментирам доколко и как клуба е задлъжнял към собственика си . Честно казано в момента не се сещам ,някой собственик да е фалирал негова фирма за дълг към него самия-най-малкото при подобни финансови пируети може и въпросния собственик да има проблем с властта.
honda
Хонда, пишеш неща, които не са ти ясни изобщо. Батков отдавна иска да намери някой будала, който да му изкупи акциите за 25 млн.
glarus_ds написа:А днес защо не им викахте оставка? Защото разбрахте, че си тръгва, или друго е обяснението
honda написа:Тук няма да коментирам доколко и как клуба е задлъжнял към собственика си . Честно казано в момента не се сещам ,някой собственик да е фалирал негова фирма за дълг към него самия-най-малкото при подобни финансови пируети може и въпросния собственик да има проблем с властта.
honda написа:Тук няма да коментирам доколко и как клуба е задлъжнял към собственика си . Честно казано в момента не се сещам ,някой собственик да е фалирал негова фирма за дълг към него самия-най-малкото при подобни финансови пируети може и въпросния собственик да има проблем с властта.