Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
denitko1
Контакти:

Стадион "Георги Аспарухов" вече ще се казва "Газпром Арена"

Мнениеот denitko1 » 04 фев 2013 18:17

Някъде бях чел че името на стадиона ще бъде сменено какво мислите вие? по въпроса

Аз лично не одобрявам!!!!!! ;)
ЛЕВСКИ е смелост, родена в борбата!
ЛЕВСКИ е мъка, живяла в сърцата!
ЛЕВСКИ е вяра в мечта благородна!
ЛЕВСКИ - победа на сила и воля!

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Re: Стадион "Георги Аспарухов" вече ще се казва "Газпром Арена"

Мнениеот MQplaya » 04 фев 2013 18:21

Пускай такива теми,с такова заглавие само когато си сигурен за информацията и имаш източник. ;)

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Re: Oфициална Тема: Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов

Мнениеот Rivaldo10 » 04 фев 2013 18:24

PFC Litex написа:Колко по-бързо от май 2014 година да стане :)

Ясно ми е, но нали знаеш, че като чакаш нещо с нетърпение и времето все едно се забавя...
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 04 фев 2013 18:31

Дори да е истина, няма лошо! Който, плаща, той поръчва музиката! Доста големи отбори смениха имената на стадионите си за пари, и ние ще го преживеем! ;)

Потребителски аватар
vetchnia
Контакти:

Мнениеот vetchnia » 04 фев 2013 18:37

Имаше някакво предложение стадионът да се казва "Газпром Арена", а спортният комплекс да се казва "Георги Аспарухов". Всеки случай съм на мнение, че "Георги Аспарухов", трябва да остане като име.

Потребителски аватар
LoVeGeRi
Контакти:

Мнениеот LoVeGeRi » 04 фев 2013 18:47

Значи аз съм фен на Цска , но това няма значение като цяло.. Обичам българските отбори и се радвам като всеки прави нещо , но съм твърдо ПРОТИВ да се смени името на стадиона на Левски... Не ме разбирайте погрешно , но име като " Георги Аспарухов " е символ не само за футболен клуб Левски , но и за цяла България... В този смисъл на нещата , най-малкото което този човек заслужава е поне един стадион , една улица да се казва с неговото име... Името на този стадион стои от толкова години и не е редно да се сменя за колкото и пари да е... Това е символ който трябва да остане :!:
All I Think About Is You

Потребителски аватар
levskar forever
Контакти:

Мнениеот levskar forever » 04 фев 2013 18:48

kireto2 написа:Дори да е истина, няма лошо! Който, плаща, той поръчва музиката! Доста големи отбори смениха имената на стадионите си за пари, и ние ще го преживеем! ;)

И аз това щях да пиша.Не виждам нищо лошо,дори наскоро четох,че и митичният "Уембли" искали да му сменят името.Важно е отбора да върви напред и нагоре.Само Левски але але але!
Не е важно колко акъл имаш,важното е да ти дойде навреме!!! [url=http://www.mrazia.com/483/CSKAa.html][img]http://www.mrazia.com

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 04 фев 2013 18:50

denitko1 написа:Някъде бях чел че името на стадиона ще бъде сменено какво мислите вие? по въпроса

Аз лично не одобрявам!!!!!! ;)

Едно подписче няма подписано, една буквичка няма написана с Газпром, една стотинчица не са дали още, но вече и името на стадиона сменихте. Абсолютно нищо официално няма. Не се самозалъгвайте и самонавивайте! ;)
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 04 фев 2013 18:59

Не съм левскар, но е справедливо, ако те са ви спонсор. Който плаща - той поръчва музиката. Нямам нищо против и "Армията" да си смени името, ако се намери някой да я обнови най-малкото... По-добре в 4-5 града в България да има стадиони с нови имена, но да ги има...

Върни се в “Левски”