Попфолк(Чалга)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ПОТРЕС! Карат хлапета да се кълчат на Азис на 8 март
Да, бе! По тази логика в следствие на гнусната чалга се появява тъпотията!

Гнусна работа  

[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
По темата - да, отвратително е!  Тук някои писаха, че видите ли, няма защо да се възмущаваме, всеки бил слушал чалга и прочие. Съжалявам ги, ако кръгът им от познати е толкова тесен. Аз пък познавам мнозина като мен, изпитващи органическа непоносимост към чалгата. Надявам се, че успявам да предам това отношение и на децата си.

тъй като родителите веднага го нападнаха заради “позора” и “срама” децата им да се кълчат на песен на фолкзвездата Азис.
Извинявайте,но какво значение има чие е изпълнението-дали е на Азис или някой друг?! Хореографията и изпълнението на децата е важното в случая,а не това чия е песента!
Ако става въпрос за песента,то тя е кавър версия!
И ето,че за пореден път се проявява типичната за българина ограниченост и липса на всякаква отвореност към света

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UL5wrco72BI[/youtube]
Абсолютно съм сигурен,че ако песента беше в оригиналната версия,изобщо нямаше да се шуми около това,но нали българина е ограничено същество и веднага трябва да го демонстрира

- red_HOOLIGANS
- Контакти:
Чалгата е музика без никакъв смисъл !!!! Примерно песента на мангала мръсен Илиян(Чикита) няма никакъв смисъл !!! В песента дори не се разбира мангала за какво пее   
   .Не мога да си обясня какво става какво толкова са се вманиачили в тая чалга!И това,че Софи Маринова е на Евровизия е най-голямата простотия която някога съм виждал ! Софи Маринова коята не знае таблицата пее на Английски
 .Не мога да си обясня какво става какво толкова са се вманиачили в тая чалга!И това,че Софи Маринова е на Евровизия е най-голямата простотия която някога съм виждал ! Софи Маринова коята не знае таблицата пее на Английски   

.Олее олее тази държава отвсякъде се разпада....

.Олее олее тази държава отвсякъде се разпада....- mertezaker
- Контакти:
quote]dromihait на 13 Мар 2012 15:45
По темата - да, отвратително е! Тук някои писаха, че видите ли, няма защо да се възмущаваме, всеки бил слушал чалга и прочие. Съжалявам ги, ако кръгът им от познати е толкова тесен. Аз пък познавам мнозина като мен, изпитващи органическа непоносимост към чалгата. Надявам се, че успявам да предам това отношение и на децата си.[/quote]
Честно казано като видя хора от твоите среди малко настръхвам

По темата - да, отвратително е! Тук някои писаха, че видите ли, няма защо да се възмущаваме, всеки бил слушал чалга и прочие. Съжалявам ги, ако кръгът им от познати е толкова тесен. Аз пък познавам мнозина като мен, изпитващи органическа непоносимост към чалгата. Надявам се, че успявам да предам това отношение и на децата си.[/quote]
Честно казано като видя хора от твоите среди малко настръхвам
хореографа да го пращат на ЛАУТА при Коко Динев, вместо да го линчуват!!!

ТОЙ НЕ УМИРА

Жик-так който пее и танцува зло не мисли 

dromihait написа:По темата - да, отвратително е! Тук някои писаха, че видите ли, няма защо да се възмущаваме, всеки бил слушал чалга и прочие. Съжалявам ги, ако кръгът им от познати е толкова тесен. Аз пък познавам мнозина като мен, изпитващи органическа непоносимост към чалгата. Надявам се, че успявам да предам това отношение и на децата си.
red_HOOLIGANS написа:Чалгата е музика без никакъв смисъл !!!! Примерно песента на мангала мръсен Илиян(Чикита) няма никакъв смисъл !!! В песента дори не се разбира мангала за какво пее

Du hast. Bitch.
Smack My Bitch Up
Girls&Boys
Свръх смислени, нали.
Много яко да се хванеш за 3 песни и да повтаряш като развалена грамофонна плоча.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
						Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.