Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот delqnski47 » 05 дек 2018 14:54

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=6ZDkcHmzjps&fbclid=IwAR2xFNxK3czZb2UDp4grMiwaJtA-1eKLQQFT_OdYVD1i8jd_pDykQQwPCns[/youtube]
Never gets old :lol: :lol: :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 05 дек 2018 15:15

kiril.a.d написа:А според мен, левскарите имат право да беснеят за Люпко, но кой им е крив, че го изтървахте последния път като беше при вас? - какво ли не се изприказва тогава, дори че Домуса пряко го е заплашил, да си ходи, но пък вие да го бяхте защитили, а?...Или бяхте още тогава сателит ;)....

Къде видя левскарите да беснеят? :lol: Аз даже се радвам, че идва при вас, съвсем честно и отговорно го заявявам това, визирайки възрастта и моралните качества на тази личност, чиито познания по футбол не отричам.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 05 дек 2018 15:19

Добър ход за мене лично относно Дедо.Винаги ми е харесвал,даже си спомням как играта на ''Левски'' се подобри при него преди да се махне.И при тях съм го писал това преди време.
Но е вече стар,но пък не е и треньор,а съветник.И заради това самия ход е ефективен.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 05 дек 2018 15:41

delqnski47 написа:Добър ход за мене лично относно Дедо.Винаги ми е харесвал,даже си спомням как играта на ''Левски'' се подобри при него преди да се махне.И при тях съм го писал това преди време.
Но е вече стар,но пък не е и треньор,а съветник.И заради това самия ход е ефективен.

Аз пък си мисля че това ще бъзне доста НЕМ, някой да го съветва и консултира. Той си е особняк и малко тънкообиден. По скоро ще вкара напрежение в треньорския щаб. Въпрос на време е.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 05 дек 2018 16:00

Любко е безспорен специалист.Но като всеки типичен Сърбин ще внесе напрежение.Подмятания....сравнения....поуки...типично тяхна черта.Нищо чудно и да си доведе нов според неговите виждания тренер .......приятел.....

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 05 дек 2018 16:18

...убеден съм, че ако открия тема за мача утре в нашия форум - веднага, ще се отвори и тук, което винаги съм споделял , е безсмислено: в два подфорума се да се размиват или повтарят мнения. Домакини сте и мисля е редно темата да е тук :!:
висша математика:314 :idea:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 05 дек 2018 16:24

krumeto написа:Там ще видим вас. Лудогорец прощават съдийските грешки, за разлика от вас.
Да видим, кога ще ви свири отново Чинков? Кога ще му простите?

[offtopic]Какви съдийски грешки са прощавали разград,че не се сещам за грешки!?![/offtopic]

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 05 дек 2018 16:38

Голяма грешка е назначаването на Люпко. Май НЕМ ще го сменят съвсем скоро. Вярно, че футбола, който показваме в момента, е под всякаква критика, ама защо не го оставим да си проведе сам подготовката и избере сам селекцията, а едва тогава да го преценяваме.
Дежа вю с Херо и Аутуори.

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 05 дек 2018 17:32

d.milanov написа:Голяма грешка е назначаването на Люпко. Май НЕМ ще го сменят съвсем скоро. Вярно, че футбола, който показваме в момента, е под всякаква критика, ама защо не го оставим да си проведе сам подготовката и избере сам селекцията, а едва тогава да го преценяваме.
Дежа вю с Херо и Аутуори.

NEM вече направи една подготовка,видяхме резултатите.Втора не знам дали има смисъл да прави.Не че този изкуфял дядка,дето под път и над път се кълне във вярност на Левски...има някъв смисъл.Предателите на Герена...ще ни дават акъл на Армията.Нон сенс.И двете сърбета да си ходят.

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 05 дек 2018 19:44

Ами добре дошъл на Люпко. Смятам ,че той ще допринесе полижителни неща в клуба.
А защо да не замести и Маестро :idea:

Върни се в “ЦСКА”