Кашчей написа:Cheradonna написа:Кашчей написа:vaskonti написа:И да е така, вече е късно за санкция срещу ЦСКА - има си срокове за подаване на жалби за нередовни играчи. Ако има последствия, те следва да са от УЕФА спрямо БФС. Същото е като с Гонзо навремето - нередовно картотекиран, но след като случайно или не никой не е подал жалба, последствия за клуба няма.
Напротив, Гонзо си е бил напълно редовно картотекиран, но е нямал право на участие. Тук ми се струва доста по-комплицирана ситуацията, а и изказвам лично мнение по въпроса. За мен лично, целият сезон ще е нередовен, ако целият отбор е бил нередовен. как ще го изтълкуват в БФС, ако е истина-не знам.
Е па да ти имаме редовната картотека,особенно като е позволено да се картотекира в определен брой отбори на година!!!!!!!!!!!
Тогава можеше да бъдеш картотекиран в три отбора, но да играеш само за два. Затова и Гонзо е редовно картотекиран и нередовно играл.
Е като е играл за трети кое е по различното,не са ли всички мачове в които той е участвал нередовни?