Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Живко6461
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Живко6461 » 13 юни 2017 13:04

tatusindo написа:Отношението към напускащите/напусналите вече е срам лично за мен като Левскар! Говоря за конкретните случаи с Лукин(търсенето на пари за някаква фланелка), сега с Боян и Веско ( да не им се разрешава да стъпват на Герена) .... Най-малкото има си цивилизован начин да си стиснете ръцете и дотам :!: Всеки е дал нещо на Левски било то малко или много ...

Специално в случая с Лукин служителят, който е поискал да плати фланелката е действал професионално. Във всяко дружество би трябвало да има ред, отчетност. Замисляте ли се при ревизия как въпросният служител трябва да обясни липсата? Директор Боримиров вместо да се гневи би трябвало да се замисли, да осмисли случилото се. А след гневната реакция да се засрами. Но той едва ли е сособен да извърши тези дейности. Вероятно се гордее с постъпката си.
Директор Боримиров има пълното право да издаде документ, на основание на който Лукин да получи въпросните фланелки.
Ще перифразирам един известен българин. Такъв е материалът!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 13 юни 2017 13:06

Що си мисля че е смешно и си измиха ръцете с Иванова. Тя била виновна за провала на новия договор с Мечката при вече уреден такъв от боримиров. Ами, че те половин година го говорят това и пак не се появи друг - Срас или онзи от Универсиада , който да оправи нещата и да подпишат толкова сигурния договор. Да не говорим, че наистина Костадинов повтаря през цялото време, че желае да го продължи. Провалът е на цялото ръководство, не на един човек. Това е жалко измиване на ръцете. Отношението към напускащите води до разбиване на имиджа на отбора в България и чужбина. Още повече не са първите напускащи Левски. Елементарно е - обявяваш дата, даваш пресконференция и пред медии и фенове им пожелаваш успех в новия отбор. Това са хора дали нещо на Левски. Според мен това което се случва съвсем не е случайно или резултат от некадърност и глупост.
110 години любов!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 13 юни 2017 13:09

Живко6461 написа:
tatusindo написа:Отношението към напускащите/напусналите вече е срам лично за мен като Левскар! Говоря за конкретните случаи с Лукин(търсенето на пари за някаква фланелка), сега с Боян и Веско ( да не им се разрешава да стъпват на Герена) .... Най-малкото има си цивилизован начин да си стиснете ръцете и дотам :!: Всеки е дал нещо на Левски било то малко или много ...

Специално в случая с Лукин служителят, който е поискал да плати фланелката е действал професионално. Във всяко дружество би трябвало да има ред, отчетност. Замисляте ли се при ревизия как въпросният служител трябва да обясни липсата? Директор Боримиров вместо да се гневи би трябвало да се замисли, да осмисли случилото се. А след гневната реакция да се засрами. Но той едва ли е сособен да извърши тези дейности. Вероятно се гордее с постъпката си.
Директор Боримиров има пълното право да издаде документ, на основание на който Лукин да получи въпросните фланелки.

Айде бе.. И хвърлените и разменените тениски в публика и със съперници ли се водят на отчет и на служителят му се търси отговорност. Смешно и жалко е. Документи за една тениска.. Аз като съм напускал фирми, в които съм имал служебни дрехи (тениски) не си спомням някой да ми е търсил нещо.
110 години любов!

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 13 юни 2017 13:26

Специално за Костадинов е нормално за играч стигна до национала и то титуляр, да иска по новия си договор увеличение за заплатата, което да кореспондира с увеличената му стойност като футболист. Ако тази заплата беше в тежест на Левски, подписваш за 1,5 г и веднага (това лято) търсиш да го продадеш някъде за поне 250 000 Евро (според мен са малко за титуляр в националния отбор на европейска държава, титуляр, в добра футболна възраст) и си на плюс. Според мен просто се врътна една далавера и през определен футболен агент вместо едни пари (дори и да не са много) да влязат в касата на клуба, ще бъдат разпределени през мръсни ръчички. Като обичайно такива пари ще отидат в офшорни сметки (посочени от агента на новия му чуждестранен клуб) и от там ще бъдат разпределени. Няма да влязат в България през български банки и сметки и реално никой никога няма да разбере какво се е случило. Нито пък някой ще плати данъчни отчисления. Чиста работа.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 13 юни 2017 13:56

groti написа:
Живко6461 написа:

Айде бе.. И хвърлените и разменените тениски в публика и със съперници ли се водят на отчет и на служителят му се търси отговорност. Смешно и жалко е. Документи за една тениска.. Аз като съм напускал фирми, в които съм имал служебни дрехи (тениски) не си спомням някой да ми е търсил нещо.

Униформеното и работното облекло се осигуряват на работници и служители, съгласно условия, посочени в специална наредба. В някои случаи се определя срок на износване. По лесно обясними причини, за които мисля, че не се налагат пояснения, почти във всички случаи работодателят не определя подобен срок. За фланелките, които футболистите хвърлят към публиката може би е валидно същото. Или разходът се оправдава с документ, издаден на базата на действащи нормативни документи.
Ако въпросните тениски не са се водели на отчет как съответният служител е разбрал за тях и е поискал футболистът да ги заплати.
Например, ако Вие при напускане желаете да вземете допълнителни комплекти работно или униформено обелкло би било нормално и задължително за съответното материално-отговорно лице да Ви задължи да ги заплатите.
Поведението на директора и крупен акционер Даниел Боримиров е показателно за стила и методите на управление в "Левски".

nosmoky
Контакти:

Мнениеот nosmoky » 13 юни 2017 14:06

metodito написа:
mikata написа:Решението да не играят последният месец играчите с изтичащи договори бе правилно :idea:

Как смяташ, правилно ли е при положение в ЦСКА-София двамата им най-добрите играчи също се знае, че няма от новия сезон да играят при тях, но участваха в последния мач срещу нас. 3-0, "правилно" ли беше?
Браво! :evil:

За кои двама става въпрос ?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 13 юни 2017 15:50

ivo55 написа:Специално за Костадинов е нормално за играч стигна до национала и то титуляр, да иска по новия си договор увеличение за заплатата, което да кореспондира с увеличената му стойност като футболист. Ако тази заплата беше в тежест на Левски, подписваш за 1,5 г и веднага (това лято) търсиш да го продадеш някъде за поне 250 000 Евро (според мен са малко за титуляр в националния отбор на европейска държава, титуляр, в добра футболна възраст) и си на плюс. Според мен просто се врътна една далавера и през определен футболен агент вместо едни пари (дори и да не са много) да влязат в касата на клуба, ще бъдат разпределени през мръсни ръчички. Като обичайно такива пари ще отидат в офшорни сметки (посочени от агента на новия му чуждестранен клуб) и от там ще бъдат разпределени. Няма да влязат в България през български банки и сметки и реално никой никога няма да разбере какво се е случило. Нито пък някой ще плати данъчни отчисления. Чиста работа.

Нормално е за играч да поиска увеличение. Също толкова нормално е за клуба да се съгласи, да преложи друга цифра или изцяло да откаже!
Какво толкова го дъвчим този казус, не знам...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 13 юни 2017 15:55

groti написа:

Аз, пък, знам за клубове(и то грандове), които НЕ ПОЗВОЛЯВАТ на своите футболисти да си разменят фанелки или да ги хвърлят на зрители. Ами, че те играят по 50-60 мача на сезон. Ако 13-14 футболиста всеки мач си хвърлят фанелките, къде ще му излезе края???
Що се отнася до фирмите - на мен ми се полага работно облекло и униформа. Нали не смяташ, че като си тръгвам, някой ще ми изиска мръсния гащиризон? :o
А униформата, така или иначе, си я плащам. И затова си я взимам. Ако толкова искам. :mrgreen:

Потребителски аватар
boglev
Контакти:

Мнениеот boglev » 13 юни 2017 15:56

[/quote]
Айде бе.. И хвърлените и разменените тениски в публика и със съперници ли се водят на отчет и на служителят му се търси отговорност. Смешно и жалко е. Документи за една тениска.. Аз като съм напускал фирми, в които съм имал служебни дрехи (тениски) не си спомням някой да ми е търсил нещо.[/quote]

Може да те учуди, но да, точно така е. Всеки футболист си заплаща хвърлени, разменени и т.н. тениски и това е в повечето клубове!
«Войну убивают войной, кровь смывают кровью, зло вернется к тому, кто его сотворил!»[center][/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: /анкета / Всекидневната около Левски

Мнениеот rhaegar » 13 юни 2017 15:59

Ок, да, водят се на отчет тениските, добре. Човекът направи жест към клуба и ни спести заплати, на стойност хиляди евро. Можеше да си премълчат за две тениски. Срамно е.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Левски”