Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот 1982 » 12 юни 2017 20:08

Kotooshu написа:Другаря , ни го каза най накрая в прав текст ДУХАЙТЕ СУПАТА , аз си направих далаверата !!!

Аз ви го казах още като дойде, но ме плюхте тогава. :mrgreen: :mrgreen:

Хора, и на децата е ясно, че след Батков, всичките ви собственици ви ги води Бойко, на тях им е през шпека за Левски и са за кратко, колкото да врътнат някоя далавера като награда.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 12 юни 2017 20:13

honda написа:Момчета, сънувах че Левски ще има нови собственици-каратисти ;) . Хора с огромни възможности и много съмнителна репутация. Но на този етап е само сън ;) .

Слави Бинев ??! :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 12 юни 2017 22:26

Малко ти е закъснял съня с каратистите.. :mrgreen: :mrgreen:

Изображение

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 13 юни 2017 01:04

#равносметка
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/369/istinataS0na9jd.png[/wrapimg]
#ИСТИНАТАБОЛИ
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 13 юни 2017 08:37

Левски ще стартира днес подготовката си за новия сезон с високо напрежение на "Герена". Причината за това е, че двамата капитани на тима Веселин Минев и Боян Йоргачевич са били предупредени в телефонни разговори да не се появяват на първата тренировка. Те попадат в черния списък на треньора Николай Митов и от ръководството искат час по-скоро да скъсат договорите им. В случай, че някой от тях се появи на сбора, на домакина е наредено да не му дава екип!

Въпреки това Минев се е заканил да дойде на "Герена", за да си каже "довиждане" със съотборниците си, макар да е бил увещаван да не го прави. Той бе на стадиона и вчера за разговори с шефовете.

Всичко това изглежда доста странно, като се има предвид, че Боян и Веско са дали много на Левски и раздялата с тях може да стане по доста по-цивилизован начин. Още повече, че двамата наскоро подписаха нови договори, така че раздялата трябва да стане по взаимно съгласие.

Няма да е изненада, ако и Франсис Нар го последва същата съдба. Той ще получи днес ултиматум да отиде под наем в Черно море или някой друг отбор по негово желание, или ще бъде изолиран от отбора и няма да тренира.

Ако това се окаже вярно, ще е поредната малоумщина на нашето ръководство!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 юни 2017 08:41

Срамно и позорно е!
Йорга и Веско, които са ни дали толкова много. Срам!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 13 юни 2017 08:56

Тъкмо щях да напиша същото. Ако това за Йорга и Минев е вярно тоя хобит и боримиров са позор за клуба. Също както и отношението към Лукин. Явно наистина съвсем съзнателно се действа против Левски
110 години любов!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 13 юни 2017 08:56

Не ми се вярва да е истина :roll: Вярно е, че сред началниците ви има прости хора, ама чак дотам ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 юни 2017 09:21

Аз си мислех, че се превръщаме в Славия, ама не, много по-лошо е. Управлението на отбора ни е на ниво А Окръжна.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 13 юни 2017 09:29

Госпожата с премиите......

Причината за раздялата с Диана Иванова е, че госпожата на няколко пъти се е намесила в преговори с играчи и е ощетила клуба. Нейна е "заслугата" Левски Левски да изпусне национала Георги Костадинов, който никога не е криел, че иска да остане на "Герена". Спортният директор Даниел Боримиров се бе разбрал за новия контракт с халфа, но Диана променила параметрите на договора и изненаданият Костадинов отказа да подпише. Говори се, че тя е стопирала и няколко входящи трансфера по същата схема.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Левски”