ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
antonzzzz

Re: Салерно щял да даде 50% от акциите на феновете

Мнениеот antonzzzz » 18 фев 2010 20:07

rump_shaker написа:Всеки който иска да стане длъжник на държавата е достатъчно да повярва на Салерно, и да си вземе акции от него. Забележете, получавате акции, дългове и това на приличната цена от 5 евро на месец.

Пичове тея вече не се подиграват с нас, ами ни е'ат тотално!!!

Не мога да не те цитирам,брат!
Салерно на сапун!

Shadow_
Контакти:

Мнениеот Shadow_ » 18 фев 2010 20:09

http://news.ibox.bg/news/id_440829183 от independent-а ... Да не се чудите защо се появяват по-рано футболистите,просто ги евакуирали ;D И не дай си боже почнем първенството с тея мърши,и паднем с 5-6 на 0 от Левски ще кажат сигурно,че не са успяли да се подготвят заради свлачищата и ще има пак "ДАЙТЕ НИ ВРЕМЕ"

Потребителски аватар
TITANS-1912
Контакти:

Мнениеот TITANS-1912 » 18 фев 2010 20:12

1936 написа:Хаааах бат мите сега и половината дългове дето никой не знае колко милиона са ще им прехвърли :) Баво мите получаваш оскар от мен и за режисура и за актйорство

пак си се надрусал с лепило Бай Мангау
:) :!: :!:

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 18 фев 2010 20:13

PFC Litex написа:rump_shaker, дадено дружество се купува с неговите задължения.

именно де това написах. Салерно взиам акциите с дълговете и полвината и го дава на нас. И срещу вноска от 5 евро на месец ние си имаме дългове. Тотално се гаврят с нас
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
since_1912
Контакти:

Мнениеот since_1912 » 18 фев 2010 20:14

Jeff Ament написа:
since_1912 написа:
Jeff Ament написа:Ами ако това е истина,какво правим?Предлагам като дойде Салерно да видим какво ще каже,и дали ще успее да докаже думите си!Ако не,тогава да действаме...
Приятелю,какво очакваш да ти доказва мазната свиня,като искаш да го слушаш иди на аерогарата и го слушай,защото в Пловдив тая торба с лайна не е желан.

Ако ДОКАЖЕ думите си и предостави 50 процента от акциите си на феновете,аз ще го подкрепя!Не искам да гледам Ботев в селските групи!Това е!Ако не докаже думите си,тогава да се маха!
Като не искаш да гледаш Ботев в селските групи,седи си у вас пред тв.ДА ГО ДУХАТ СЕЛСКИТЕ ПОДЛОГИ.
Изображение FORZA GIALLONERI

Потребителски аватар
bultrasa
Контакти:

Мнениеот bultrasa » 18 фев 2010 20:20

Леле......!Незнам... ама наистина им се отдават лъжите!!!Все едно аз да ви прехвърля половината къща на сестра ми,която е запорирана от някоя банка!!!!!!Лъжи за протакане на време и разиденение!!!Те са се усетили какво ги чака и сега са готови на измислени и невъзможни саможертви.....как се прехвърлят акции на АД...което е с милиони задължения и то на случайни хора???НЕ ....да заповяда да инвестира в новото АД !!!!И да обясни защо няма да го направи???!!!!
100 години ПЛОВДИВСКИ футбол

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 18 фев 2010 20:23

Дебел,ела в Пловдив !Мамка ти и свиня шибана.....

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 18 фев 2010 20:23

Jeff Ament, моляте поразсъждавай малко бе. Кво значи не ти се гледа Ботев в А група. В мометна съгласен ли си с това което представлява БОТЕВ. Питам те. Бъди сигурен че положението ще става все по зле ако позволим на слеския да си разиграва цирка!!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 18 фев 2010 20:25

rump_shaker написа:
PFC Litex написа:rump_shaker, дадено дружество се купува с неговите задължения.

именно де това написах. Салерно взиам акциите с дълговете и полвината и го дава на нас. И срещу вноска от 5 евро на месец ние си имаме дългове. Тотално се гаврят с нас

Но си част от управлението на клуба, което не е малко и ти ще имаш думата, за това и споделих, че стигне ли се до подобно нещо поискайте 51% от акциите.
Изображение

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 18 фев 2010 20:26

аз се извинявам, ако е имало тема или дискусий по въпроса. Сега се прибирам от работа и все още не съм прочел всичко.

Декларацията на феновете на Ботев ПД ме трогна обаче. Поклон пред тези фенове. За пореден път се убеждавам, че Привържениците на Ботев Пд са хора заслужаващи искрено уважение. Казвам го като фен на ЦСКА - може би това са едни от малкото отбори в България, които могат да бъдат горди с феновете си. Ние не позволихме Лупи да ни закрие, въпреки лиценза и фалита. Убеден съм, че и Вие няма да позволите Ботев да "умре"

С уважение

Върни се в “Ботев”