Моето мнение е да се вземат малко по-качествени играчи чужденци, но под наем - с цел обиграване на по-големите отбори. Нали сме големи приятели с Лацио и разни други западни отбори. Ами да се договорят да ни дадат някой и друг играч срещу поемане на ЧАСТ от заплатата им и да им ги обиграваме. Другото - школа и каквото имаме налично. Така няма да даваме пари за трансфери, а ако продадем някой, то той ще е юноша. Ние другите, тъй или иначе сме се доказали, че не можем да ги продаваме. Пари от изходящи трансфери в Левски, през последните години, тъй или иначе НЯМА.
Като вържем бюджета някой хубав ден, да се правят по-сериозни планове. Засега, за мен това е най-разумния модел. Както са уж напът да вземат Вутов под наем от Удинезе, по тази схема да вземат още 2-3-ма по-качествени, а не да даваме пари за скаути, които явно не знаят, с какви параметри работят (не казвам, че те са кривите или неразбралите).
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Стратегия за "Левски"?
Защо си мислите, че при взимането на 4-5 класни играчи е задължително да последва провал и фалит? Ако към Йорга, Роман, Яблонски, Пиргов, и Бурабия довабим 4-5 класни играчи със сигурност няма да сме зле. Разбира се най-важното е да имаме добър треньор. Плюс това малките ще има от кого да се учат.
Всъщност проблемът в Левски не е липсата на шампионска титла или завършването на трето място, а това, че отборът грам не играе добре, липсва постоянство и възможността за надграждане, защото всяка година започваме отначало. Дори да вземем класни играчи е абсурдно да се гони задължителна титла още през първата им година.
Всъщност проблемът в Левски не е липсата на шампионска титла или завършването на трето място, а това, че отборът грам не играе добре, липсва постоянство и възможността за надграждане, защото всяка година започваме отначало. Дори да вземем класни играчи е абсурдно да се гони задължителна титла още през първата им година.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Re: Всекидневната около Левски
metodito написа:mikata написа:Ръководството на Левски обсъжда уволнението на треньора на отбора Николай Митов, разбра ТОПСПОРТ от наши източници на "Герена".
ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!
Кел файда! Те разбиха отбора, нанесоха толкова щети, че и Капело да дойде, все тая. Люпко, Ели, Митов. Предвид падението на класата, най-логично е следващия треньор да е... чучело.
Освен това, Мариян Христов и Букарев трябва да летят също! Иначе, няма смисъл!
По отношение на Мариян Христов ... на последното дерби видях нещо по телевизията, помислих, че ми се привидяло, ама го дадоха и в "Господари на ефира"

Леевски, оле

-
- Контакти:
Айде стига с тоя Мъри вече! Няма да се върне в Левски, докато клуба не започне да работи нормално, да има ясен план какво се прави, кой е шеф, собственик, кой застава зад думите си и носи отговорност за тях. Мъри си гледа СВ-то. След Астана може да иде в Руската висша лига, примерно. В това си състояние, Левски за него е дупка и може бързо да му замине кариерата, която той (с право) много пази.
- Captain Stottlemeyer
Не че някой ще ме пита и ще се съобразява с моето мнение, но ако зависеше от мен бих искал "Левски" първо да изчисти своите финансови задължения и да продължи да съществува като нормален клуб - без тирета, без припознавания, без купуване на емблеми и прочее... Земята няма да спре да се върти, ако не станем шампиони през следващите няколко години. За мен по-важното е клубът да стъпи на здрава основа - останалото ще дойде от само себе си. 

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
rhaegar написа:Ако някак излъжем Груев да се върне от Германия, ама честно казано, не виждам защо би го направил. Обичайните заподозрени, които смениха по 10 отбора в нашето първенство, всичките са един дол дренки.
И аз бих искал един ден да видя Груев във Левски, но в това ни състояние и отношението ни към треньорите, не виждам как би заменил уютната за него Германия с извратената българска Дриша Лига.

R.I.P.
koisa написа:Защо си мислите, че при взимането на 4-5 класни играчи е задължително да последва провал и фалит? Ако към Йорга, Роман, Яблонски, Пиргов, и Бурабия довабим 4-5 класни играчи със сигурност няма да сме зле. Разбира се най-важното е да имаме добър треньор. Плюс това малките ще има от кого да се учат.
Абсолютно съм съгласен с втората част. А относно първата - провал и фалит следват, ако не се влезе в групите на ЛЕ, защото после цяла година трябва да се плащат огромни за дереджето ни заплати, а отборът да играе в безсмисленото ни първенство и при всяка грешна стъпка да се сменя треньор под натиска на фенове и медии. Плюс това в отбора няма организация на нивото над футболистите.
- trokadero_
- Контакти:
Каква стратегия ... Всеки гледа да открадне и да направи някоя далавера
Кой ще ти мисли за отбора 

Captain Stottlemeyer написа:Не че някой ще ме пита и ще се съобразява с моето мнение, но ако зависеше от мен бих искал "Левски" първо да изчисти своите финансови задължения и да продължи да съществува като нормален клуб - без тирета, без припознавания, без купуване на емблеми и прочее... Земята няма да спре да се върти, ако не станем шампиони през следващите няколко години. За мен по-важното е клубът да стъпи на здрава основа - останалото ще дойде от само себе си.
И аз така мисля, но дали "организираните фенове" са на това мнение? Едва ли. Те ще събличат и ще саботират след всеки хикс с Бистрица или загуба от Дунав. За един 20 годишен не е възможно да играе в такава обстановка. И за кого ли е възможно, като влязоха феновете на стадиона снощи отборът веднага заигра по-зле! То и Божо Митрев си го каза снощи за злобата... мир на праха на майка му...
Аз лично не виждам как ще изчистим финансовите си задължения без пробив във ЕКТ, изходящи трансфери и при посещаемост между 500-3000 човека на мач. Не вярвам някой да дойде с куфарите и да се разплати в следващите няколко години.
R.I.P.