Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот metodito » 05 юни 2017 13:24

.
Последна промяна от metodito на 05 юни 2017 14:07, променено общо 1 път.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 05 юни 2017 13:42

Моя разбор на сезона е по-различен, но не ми се пишат и 5 реда дори, защото във футбола почти няма тайни и ноу-хоу. Всичко е видно, трябва само да се почерпи опит и да се намерят правилните хора. Те струват пари, разбира се, но дори Левски може да си позволи добри треньори, ръководители и футболисти на средно източно европейско ниво. Толкова.

Почвайте да залагате кой ще е новия треньор, защото май на 99% Митов е аут. 100% ще е българин, защото те нашите нямат време да влязат в контакт с никой чужденец, при условие, че има седмица до започване на подготовката. Впрочем, кога е първия предварителен кръг на ЛЕ?
Аз залагам на някои измежду Кокала, Илиян Илиев или друг, изваден от нафталина. Ако назначат Вили Вуцов, предлагам разкопаем терена и да се приключва.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 юни 2017 13:53

Истината е, че ръководството на Левски няма верен ход вече, твърде много закъсняха. Ако махнат Митов сега, то тепърва трябва да търсят треньор, той нито селекцията ще е правил, сезонът скоро почва, поне евромачовете ви, няма време за нищо, ще е като в небрано лозе ...... като пък оставят Митов, той ще осере подготовката и всичко, ще стане дежа вю на лятото от 2013-а.

В белите държави тези неща се решават много по-рано и, ако ще се сменя треньорът, то новият вече се знае и човекът си подготвя селекция, подготовка, всичко, не на пожар да пристига по никое време, пример - Барселона. Енрике се знае от месеци, че е дотук, новият наставник също е ясен и си подготвя вече нещата.

Така и не се научиха родните ръководители на професионализъм, цялата им работа е такава.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 05 юни 2017 14:16

Serafim написа:. Ако назначат Вили Вуцов, предлагам разкопаем терена и да се приключва.

ЛОЛ. Що така. Преди седмици го видях на един баскетболен мач, отслбнал а може и да е поумнял и поне е левскар :)
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 05 юни 2017 14:35

Ръководството ако малко се вслушва във феновете ще прави по - малко грешки. Имаше един треньор, който повечето фенове харесваха и изпратиаха с аплодисменти, защото имаше резултат от труда му, него да поканят. Ако не се сещат, той се казва С. Стоев. Заедно с Петрович, той един един от най - качествените треньори, които е работил в Левски поне през последните 10 г.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 05 юни 2017 14:45

Честно казано на Левски, от българските треньори, би му вършил работа Хубчев. Дърво е, грозен футбол практикува, но би надградил поне в отношение на тактическата дисциплина. Сигурен съм, че би предизвикал обаче много скандали в отбора, защото е перде и не търпи никой да му се меси. То и за това никой няма да го покани в Левски. Отделно, че това ще е рецепта за краткосрочен брак, защото не би се задържал повече от година. :D

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 05 юни 2017 14:51

Serafim написа:Аз залагам на някои измежду Кокала, Илиян Илиев или друг, изваден от нафталина. Ако назначат Вили Вуцов, предлагам разкопаем терена и да се приключва.

:mrgreen:

Изпуснахте Томаш, но Ицо Янев ще е свободен, Радуканов също .... барем Буш да не е сам на пангара ;)

Сега сериозно, ... Едо е прилична опция, ама той едва ли ще се навие с Влаха за шеф.
Каквито и имена да спрягате, имайте предвид кой е СТД и кой би се навил да работи с него.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 05 юни 2017 15:00

Ако някак излъжем Груев да се върне от Германия, ама честно казано, не виждам защо би го направил. Обичайните заподозрени, които смениха по 10 отбора в нашето първенство, всичките са един дол дренки.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 05 юни 2017 15:06

Митов ,ако се смени ,то трябва някой измежду Грозни,Ил.Илиев,дедо Люпко,Мъри Стоилов,Херо . Като аз предпочитам Херо или Мъри .При Илиев играехме комичен футбол ,при него нямахме спечелено 1 дерби ,въпреки че имаше нападател като де Карвальо .
Ако ще се връщат Кокала ,Вили Вуцов,Тони Здравков ,Топузаков, Ники Костов или Стойчо Стоев по-добре да оставим Митов до зимата да изтече договора на Мъри и да хваща влака за София ,другото е омагьосан кръг с цел Фалит .

phd
Контакти:

Стратегия за "Левски"?

Мнениеот phd » 05 юни 2017 16:21

Бас държа, че никой във ПФК "Левски" не се е сетил за думата стратегия, камо ли за нейното съдържание.
Предлагам с тази тема да ги напомним тия работи, не, че някой ще ги прочете :)

Та въпросът е какво предпочитате (нека модераторите направят анкета, моля):
1. "Левски" да играе главно със собствени юноши, а селекцията да се ограничи до бивши собствени кадри.
2. "Левски" да привлече петима нови класни чужденци и на каквато и да е цена да става шампион.
3. "Левски" да вземе необходимото за попълване на настоящия състав - примерно бекове, и халф и крило - от средно равнище.

Всяка опция си има последици.
Няма мрънкане, псувни и събличане, щом с 20 годишни риташ срещу Витоша Бистрица и стигаш само до равен.
Няма мрънкане, когато клубът ти фалира, защото феновете са настояли за обилна селекция (със заплахата - свастики и маймунски звуци всеки мач).
Няма отвратени, когато отборът завършва пети, щом за да си оправиш задълженията играеш с антоногняновци.

Сигурно някой ще каже, че изброените варианти могат да се комбинират. Не могат. Когато си на -20 млн., или играеш ва банк за евротурнири, или си налягаш парцалите с млади играчи, или живуркаш в посредственост. Така си мисля аз, разбира се.

Върни се в “Левски”