Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

ВСИЧКИ БГ ФЕНОВЕ, ТРЯБВА ДА ПОДКРЕПИМ БОТЕВ И БГ ФУТБОЛА!

Мнениеот slavia_forever » 05 апр 2009 02:43

Който е съпричастен с това, нека подкрепи инициативата. Може би на всички БГ мачове, трябва да се опъват трансперанти с надпис: ВЪН СЕЛЯЩИНАТА ОТ БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ! Или нещо подобно, за да сме съпричастни с феновете, на жълто-черния отбор. Нито един отбор не е застрахован, да изпадне в сходно положение, в което в момента, а и от доста дълго време се намират канарите!

П.П. Ако трябва да цитирам един великолепен за мен френски автор, назрява време, в което вместо постоянно да гледаме един срещу друг, трябва да погледнем в една посока! :idea: :!:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Far Right
Контакти:

Re: ВСИЧКИ БГ ФЕНОВЕ, ТРЯБВА ДА ПОДКРЕПИМ БОТЕВ И БГ ФУТБОЛА!

Мнениеот Far Right » 05 апр 2009 02:56

Абсолютно нереално мой човек :!: Наистина звучи добре,но граничи с фантастиката.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 05 апр 2009 06:19

На мен ми е достатъчно да знам ,че истинските фенове на другите отбори,(колкото и да се мразим)ни подкрепят духом.
Да,трябва генерална реконструкция на българския манталитет и начин на мислене ,не само в спорта ,а и във всички сфери на живота.
Форевър,благодаря за подкрепата.

tihomirsky
Контакти:

Мнениеот tihomirsky » 05 апр 2009 06:47

As sum za - fen na CSKA sum no sum supre4asten i mi e nepriatno kato edin po tradicia mnogo dobur supernik na liubimia mi otbor ima opastnost da ne e v A grupa - jelaia uspeh na Botev - dano se opravqt neshtata !!!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 05 апр 2009 06:59

Фен съм на ЦСКА,но ме боли при вида на гаврите с един от най-истинските БГ. отбори с най-верните фенове!Момчета,съберете пари и поръчайте Селския на някой украински килър!Друга оправия няма е тая изкривена държава,в която единственото мерило за котиране е простотията! :cry:
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 05 апр 2009 07:59

Аз съм фен на ЛЕВСКИ но ми е болно да гледам как се подиграват със един от най големите български клубове.А това за мантилитета не съм много съгласен ние се обединяваме или надигаме когато няма на къде да се мърда.Преди време Баерн Мюнхен и Шалке помогнаха на Борусия Дортумунд като им платиха дълговете,във франция Монако преди години е плащал дългове на ПСЖ и други отбори но като се наложи на Монако да се дадът пари другите отбори им помогнаха.За тези отбори които писах са "ВРАГОВЕ СПОРЕД ПИСАНИЯТА НА НЯКОИ ЖУРНАЛИСТИ ВЪВ БЪЛГАРИЯ НАЛИ ТАКА ОПРЕДЕЛЯТ ДЕРБИТАТА".Дано и ние стигнем нивото на мислене на тези отбори.

Потребителски аватар
djordano
Контакти:

Мнениеот djordano » 05 апр 2009 08:47

радвам се, че все още има разумни хора, който могат да мислят трезво и логично. Според мен единственият начин Христолов да напусне Ботев е да го направи с "краката напред", тоест някой да му помогне да се пресели в отвъдното :twisted: :evil:

pensioner

Мнениеот pensioner » 05 апр 2009 09:28

PLOVDIV PEE 1912 написа:На мен ми е достатъчно да знам ,че истинските фенове на другите отбори,(колкото и да се мразим)ни подкрепят духом.
Да,трябва генерална реконструкция на българския манталитет и начин на мислене ,не само в спорта ,а и във всички сфери на живота.
Форевър,благодаря за подкрепата.

Ами,значи аз никого не мразя,въпреки че съм фен на ЦСКА.Такава дума мразя в моя речник няма.А относно съпричастнието към Ботев,то би трябвало да е у всеки нормален бг фен,защото една футболна икона е пред унищожение.

Потребителски аватар
goteborg
Контакти:

Мнениеот goteborg » 05 апр 2009 09:30

И аз подкрепям феновете на Ботев!Българския футбол има нужда от такъв отбор с такава публика.
Save Ukraine!

stas1990
Контакти:

Мнениеот stas1990 » 05 апр 2009 09:51

Аз съм фена на Локомотив Пловдив, но и аз чакам Селския да се махне час по-скоро от Ботев! То това неговото е гавра, не е от некадърност или нещо друго!

Върни се в “Архив”