Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот miro_rz » 15 сеп 2022 15:59

1914.1902 написа:Да, изобщо не се споменават съдиите и БФС.

Голямо клане падна в тези 6 мача. Такава сеч на глави не е имало от времето на хан Крум!
Изображение

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 15 сеп 2022 16:10

Дано откриеш разликата, нямам възможност да почертавам пасажи, но последното изречение е доста многозначително......
Ето цялото писмо на фенклуба от Панагюрище:

"Уважаеми господин Михайлов,

от една година в ПФК „Левски“ се завърна професионализма. Усилията на спортно-техническия щаб на клуба, начело със старши треньора Станимир Стоилов, за възпитаване на футболистите ни в дух на спортсменство и уважение към всеки един съперник на терена срещат яростна съпротива в лицето на съдиите в България. Поредният удар върху любимия ни отбор беше нанесен в последния кръг. Смятаме, че дори няма нужда да задълбаваме в детайли съдийството на Валентин Железов от мача: „Локомотив София“ – „Левски“, защото такъв тип грешки далеч не са прецедент, когато участва „Левски“.

Ние, членовете на „IV революционен“, които сме една малка част от множеството Левскари, което през последните 2 години прави и невъзможното, за да спаси своя отбор от фалит, искаме тази гавра с нашия тим да спре. След Извънредния конгрес на БФС на 12.10.2021г. , Вие обещахте ново управление за българския футбол. Към момента нито виждаме нови лица, които искат да променят нещо, нито нещо различно освен тенденциозно съдийство в полза на едни и в ущърб на други. Апелираме да сложите ред и тази гавра да приключи, защото през годините се е доказало, че когато някой тръгне срещу Левски и феновете му, то нещата не приключват добре.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 15 сеп 2022 16:11

miro_rz написа:

Голямо клане падна в тези 6 мача. Такава сеч на глави не е имало от времето на хан Крум!

Ти поне за съдийство не коментирай.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 15 сеп 2022 16:28

miro_rz написа:

Да, паднаха във всички и получиха по 3 червени картона.

Успех срещу Бетис.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 15 сеп 2022 17:15

peliforewer написа:
miro_rz написа:

А може ли да коментирам преместването на Литекс на Армията?
Изображение

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 15 сеп 2022 17:34

miro_rz написа:
peliforewer написа:
miro_rz написа:

А може ли да коментирам преместването на Литекс на Армията?

Щом ти е интересно давай, може и да коментираш дали Лудогорец е влязъл служебно в Б група и бяха ли минали 3 години от създаването на новото Ви дружество когато играхте в евротурнирите.
W84me ( Блатер) ..

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 15 сеп 2022 18:19

Уефа ни кляка, голям отбор сме. Те така е с колосите!
Изображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 15 сеп 2022 18:25

Ние сме от 2010-та от Разград, Вие сте от 2016-та от Ловеч. Но по-прост български няма как да ти го обесня!
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 15 сеп 2022 18:46

miro_rz написа:Уефа ни кляка, голям отбор сме. Те така е с колосите!

Или БФС е излъгало, за да играете
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Varnauser
Контакти:

Мнениеот Varnauser » 15 сеп 2022 19:07

tmanolov написа:Пели, а ти разбра ли какво е искал да напише гагаузкия? Понякога я разбирам тази война София-провинция, макар да съм ѝ твърд противник, особено сред "гражданите" от "морската столица" - хаха, и те били столица, ама морска. И после защо имали комплекси - ми те са изтъкани от такива! Както и да е, да не прехвърляме спора - и във Варна има прекрасни хора, както и в София има абсолютни отрепки. Виж сред феновете на ЦСКА-София (София) нормални (необлъчени) хора не познавам. А някога имах приятели чорбари и си гледахме мачовете с кеф - включително аз с тях във В на Армията или те с мен в А на Герена...

Несравним! Максимус-Испанец е той на синята идея! Обичайно, разбрал-недоразбрал... :)

Върни се в “Левски”