Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

koi4i

Re: Да закрият БНТ със закон

Мнениеот koi4i » 04 апр 2009 20:43

ЕЕЕЕЕ а едно време бнт беше читава телевизия ...
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

koi4i

Re: Христо Йофоф - Бижутера

Мнениеот koi4i » 04 апр 2009 20:45

a boy named goo написа:sandri4ka_1914 не се притеснявай, няма да си загубим съня заради Бижутера и ювелирните му изпълнения. Да ти кажа специално аз препочитам един централен нападател вкара 10 грозни, отколкото само един гол, но красив. Колкото до това, че има цесекари тук, ами това е съвсем в реда на нещата, убедем съм, че ако утре загубим или пък завършим наравно със Славия също ще има левскари, които ще изкажат мнението си за мача, няма нищо странно нито пък чудно в това.

Да не би Виуи да е вкарвал невероятен гол на Бартез?И Бижутера не сме го нарекли ние,а френските медии ;)
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 04 апр 2009 20:59

koi4i написа:
a boy named goo написа:sandri4ka_1914 не се притеснявай, няма да си загубим съня заради Бижутера и ювелирните му изпълнения. Да ти кажа специално аз препочитам един централен нападател вкара 10 грозни, отколкото само един гол, но красив. Колкото до това, че има цесекари тук, ами това е съвсем в реда на нещата, убедем съм, че ако утре загубим или пък завършим наравно със Славия също ще има левскари, които ще изкажат мнението си за мача, няма нищо странно нито пък чудно в това.

Да не би Виуи да е вкарвал невероятен гол на Бартез?И Бижутера не сме го нарекли ние,а френските медии ;)

Много е жалко един нападетел да бъде свързван само и единствено с един гол в своята кариера. Колкото до прякора му, ами вярно е, че френски журналист го нарече така след гола му срещу Марсилия, но пък българскте медии се оляха след това. Едва ли не всеки негов следващ гол беше определян на като нещо невероятно, може би именно заради това се получават подобни заяждания с него сега. Ако обаче погледнем назад ще видим, че всъщност Йовов е правил далеч повече фрапантни и непростими пропуски отколкото ювелирини бижутерски изпълнения. Както и да е, въпреки мойте заяждания с него си мисля, че всъщност той не е чак толкова лош играч стига да не стреля към пртивниковата врата, определено поне за мен силата на Йовов е в играта му зад нападателите, където е разкривал истиснката си класа.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: РистоскOFF

Мнениеот ogrizko » 04 апр 2009 21:43

mbrr написа:Дузпа- 100%, втори жълт картон на Манолов- спестен, даден на Юруков, ей тъй да мине номера. Всяко единоборство, в което е видяно фаул за морето, на Танко ръцете все на врата на Гонзо. Дано просто е толкова прост, а не да е взел премията предварително.

Някакъв друг мач си гледал май ти :) От мястото дето бях на стадиона се видя ясно, че Гонзо симулира... и съдията в случая беше застанал на много добра позиция (съвсем малко вляво от моята гледна точка, колкото да не ми попречи да видя ситуацията), явно ясно е видял и той ситуацията щом и за миг не се поколеба да вдигне жълтия картон! Не знам какви повторения са давали по телевизията и от каква гледна точка, но явно нищо не сте видели. Стига сте пищели с тая дузпа.... ако бяхте по-добри и без нея щяхте да биете! Сега загубата на точки оправдавате с някаква измислена дузпа :)
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
sandri4ka_1914
Контакти:

Мнениеот sandri4ka_1914 » 04 апр 2009 21:48

Доста преувеличихте думите ми.
Не съм съгласна с писането на феновете на ц**** в нашият форум, както и обратното. Това си е моето лично мнение. Всеки отбор си има форум, който предоставя възможността на неговите фенове от всяка географска точка да обсъждат проблемите, успехите, и всичко останало относно собственият си клуб. Аз съм привърженик на Левски и влизам само във форума на моят отбор.
И каква е ползата от грозния гол? Същата като от красивият пропуск! Защото ще дойде добре сработен отбор с красива игра и тогава грозния гол въобще ... ;)
Извинявам се ако засягам някой с мнението си, отново.
Там, под синьото небе,
под светлините на "Герена",
бушува синьото море,
притихва цялата вселена.

Там, под синьото небе,
Левски пак лети напред.
Смело лъвското сърце
смазва всички врагове.

http://vbox7.com/play:208c07ec

Потребителски аватар
Manolkata
Контакти:

Мнениеот Manolkata » 04 апр 2009 21:50

Ей ревльовци само дузпи искате!!!!!!!!!!!!!!!!Затова ва мразят феновете на другите отбори!!!!!!!! :evil:
Само Черно море,Интер и Тотнъм

Потребителски аватар
GreenMile
Контакти:

Мнениеот GreenMile » 04 апр 2009 22:04

Нямаше НИКАКВА дузпа на Гонзо,100% симулация.Ристосков свири перфектно мача.Единствено даде пресилени жълти картони на Минев и МАНОЛОВ,можеше да е мач само с картона за симулация на Гонзо.Но такъв рев за очевадна симулация е направо смешен.Как изобщо имате очи да говорите за дузпа при такава лястовица....
С МОРЕТО В СЪРЦЕТО
Изображение

vesko78
Контакти:

Дуци Симонович треньор на ЛЕВСКИ

Мнениеот vesko78 » 04 апр 2009 22:13

След мача ЛЕВСКИ-Черно море започнах да прглеждам сайтовете да видя какви са отзивите и попаднах на едно мнение на '***' (по принцип не ми харесва как пишат)на Жаклин Михайлов "Симонович е точния треньор за Левски" .И чесно казано мисля че, е прав ,а виждам и как играе Спартак от както той е треньор .Разбира се това е мое мнение ще се радвам да споделите и вашето мнение :D САМО ЛЕВСКИ
Последна промяна от vesko78 на 12 апр 2009 21:34, променено общо 2 пъти.

tihomirsky
Контакти:

Re: Ч.Море - Левски

Мнениеот tihomirsky » 04 апр 2009 22:15

Abe kvo stana ta ne pobedihte be Zlevkar4eta ?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 04 апр 2009 22:15

ogrizko написа:
mbrr написа:Дузпа- 100%, втори жълт картон на Манолов- спестен, даден на Юруков, ей тъй да мине номера. Всяко единоборство, в което е видяно фаул за морето, на Танко ръцете все на врата на Гонзо. Дано просто е толкова прост, а не да е взел премията предварително.

Някакъв друг мач си гледал май ти :) От мястото дето бях на стадиона се видя ясно, че Гонзо симулира... и съдията в случая беше застанал на много добра позиция (съвсем малко вляво от моята гледна точка, колкото да не ми попречи да видя ситуацията), явно ясно е видял и той ситуацията щом и за миг не се поколеба да вдигне жълтия картон! Не знам какви повторения са давали по телевизията и от каква гледна точка, но явно нищо не сте видели. Стига сте пищели с тая дузпа.... ако бяхте по-добри и без нея щяхте да биете! Сега загубата на точки оправдавате с някаква измислена дузпа :)

От моето място пък се видя,че Гонзо беше ритнат!Чак крака на защитника отскочи! ВИЗАНТИЙЦИ ГАДНИ!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Архив”