Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот Siegfried » 23 юли 2013 22:40

Изображение
Защо го ядосахте човека???? Той магистрали ви правеше, цирк ви организираше... а вие... да не го изберете пак!!! Пуууу :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 23 юли 2013 22:41

Тия, ако са спонтанно протестиращи, аз съм халва! :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Levskar_90

Re: Ентелегентите се развилняха

Мнениеот Levskar_90 » 23 юли 2013 22:41

puhisamolevski написа:Мрете комунистически уроди!!!
Бойко организира безредици само във вашето изкривено съзнание. Протестът е на българите, а не на гроб.

Малки комунистчета и турчета, колкото и да флуудите форума, няма да получите своето. За щастие мислещите българи са повече и по-силни от продажните и простите еничари.

Еничар си ти тъп капут. Това ли ти е България 300 прегракнали наркомана блокирали автобуси и хора искащи, да се приберат, това ли сте вие ЕНТЕЛЕГЕНТИ. Народа протестира февруари, сега протестирате вие герберски подлоги и платени ибрици на Боко.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 23 юли 2013 22:41

Levskar_90 написа:Летиция когато получиш 250 лева сметка ток и ти няма да харесваш комунистите(ГЕРБ), а това е една малка капка в морето от простотии на ГЕРБ. ГЕРБ докара страната ни до колапс, това правителство няма и 3 месеца още ? Боко не иска да пуска кокала.
Защо ми говориш за ГЕРБ? За 185-ти път казвам, че НЕ съм герберка. Така и не проумяхте, че не всичко, което не е бяло, е черно. Има и други цветове, по дяволите.

А олигофрени, на които не им стига пипето да хванат ирония, хич не се нуждаят от коментар.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Мнениеот Tribune East 1912 » 23 юли 2013 22:43

КАКВО Е ТОВА БЕЗУМНО ПОЛИЦЕЙСКО НАСИЛИЕ???? Напълно нормално е протестите да станат по-агресивни, не може 40 дена хората да са на улицата, а на политиците да им е напълно безразлично. Хорското търпение се изчерпва и това е напълно нормално. Друг е въпросът, че дали бсп или герб, общо взето няма никаква разлика.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 23 юли 2013 22:43

Кажете ми, кой нормален ще отиде в това време да лежи по паветата в тази суматоха и да се ръчка с полицаите!? :shock:
Последна промяна от RedeviL на 23 юли 2013 22:44, променено общо 1 път.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 23 юли 2013 22:43

Ти си изваян комунист.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 23 юли 2013 22:44

Levskar_90 написа:
puhisamolevski написа:Мрете комунистически уроди!!!
Бойко организира безредици само във вашето изкривено съзнание. Протестът е на българите, а не на гроб.

Малки комунистчета и турчета, колкото и да флуудите форума, няма да получите своето. За щастие мислещите българи са повече и по-силни от продажните и простите еничари.

Еничар си ти тъп капут. Това ли ти е България 300 прегракнали наркомана блокирали автобуси и хора искащи, да се приберат, това ли сте вие ЕНТЕЛЕГЕНТИ. Народа протестира февруари, сега протестирате вие герберски подлоги и платени ибрици на Боко.

Отрепка, гледай си Северна Корея и не се занимавай с България - чужда за теб държава. Изсирам се мощно върху всички малоумни комунета в този форум :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 23 юли 2013 22:44

Началото на края на еничарското правителство!

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 23 юли 2013 22:44

Laetitia написа:
Levskar_90 написа:Летиция когато получиш 250 лева сметка ток и ти няма да харесваш комунистите(ГЕРБ), а това е една малка капка в морето от простотии на ГЕРБ. ГЕРБ докара страната ни до колапс, това правителство няма и 3 месеца още ? Боко не иска да пуска кокала.
Защо ми говориш за ГЕРБ? За 185-ти път казвам, че НЕ съм герберка. Така и не проумяхте, че не всичко, което е бяло, е черно. Има и други цветове, по дяволите.

А олигофрени, на които не им стига пипето да хванат ирония, хич не се нуждаят от коментар.

Спокойно хванах ти иронията, просто си направих майтап с предния си пост към теб. Като не си герберка трябва, да знаеш кой има изгода от едно свалено правителство и кой плаща на това да се случи. Когато има поне 200 000 човека пред парламента и аз ще подкрепя протеста. София 300 платени блокират движение и центъра на София, за да си заработят хонорара от Шланга, еми сори няма как да подкрепя такива ЕНТЕЛЕГЕНТИ ;)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Върни се в “Архив”