Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
фифи перото

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот фифи перото » 02 авг 2012 23:49

Обичам Левски написа:Рано или късно тандема СС ще се върне на Герена.След тяхното уволнение отбора играе ганкиното

Ще те питам ,ако се върне...да не пееш друга песен.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 02 авг 2012 23:51

Верно ли?Мъри я въведе?
Ти от 2006 ли гледаш футбол?
Отписаните играчи ги отписаха разбирачи ,чиито наследници пишат в този форум днес..
Не Мърльо направи отбора, а играчите го направиха треньор.
После стана ясно ...Къде не се провали?[/quote]

Фифи забравяш,че Наско Сираков водеше на Стоилов читави футболисти,а не разни туристи

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 02 авг 2012 23:51

Как може да искате да играят като един 11 човека ,които не си знаят дори имената .Трябва да има някакво сплотяване с добро ,а не със лошо ,трябва да се съберат ако щеш в някоя кръчма да хапнат и пиинат по една бира ,да се посприятелят и тогава ще видите как постепенно ще отлепим от дъното .

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 02 авг 2012 23:53

фифи перото написа:
Обичам Левски написа:Рано или късно тандема СС ще се върне на Герена.След тяхното уволнение отбора играе ганкиното

Ще те питам ,ако се върне...да не пееш друга песен.

Фифи Наско Сираков водеше истински мъже и Биткаджии на Герена,а не днешните сулъовци

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 02 авг 2012 23:57

Обичам Левски написа:Верно ли?Мъри я въведе?
Ти от 2006 ли гледаш футбол?
Отписаните играчи ги отписаха разбирачи ,чиито наследници пишат в този форум днес..
Не Мърльо направи отбора, а играчите го направиха треньор.
После стана ясно ...Къде не се провали?

Фифи забравяш,че Наско Сираков водеше на Стоилов читави футболисти,а не разни туристи[/quote]

Бях ги цитирал в една тема...да ти ги припомня?
Гаучо,Демба Нирен...

има още поне 20...
Защо да се дърляме за хора,които имат "мегаломания"?

Обичаме Левски и се надяваме на хубави дни.Но да не се връщаме назад.

Писано ви е да се мъчите тези години..Аз поне (и много други),сме виждали Левски такъв ,какъвто е-
ГОРД ,СИЛЕН,МОЩЕН
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 03 авг 2012 00:00

Те биткаджиите вече са на изчезване. Има ги де, ама вечерно време по дискотеките. Там им е силата. Иначе за треньор най-добрият БГ избор е Херо. За чужденец - не знам. Чак малко наплашено гледам към чуждестранните треньори като се сетя за Ратко Достанич.
Изображение

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 03 авг 2012 00:10

Когато Левски бе управляван от СС имаше период когато Левски падна от отбори като Тампере и Беверен
Когато Левски бе управляван от СС имаше период когато Левски бе над всички във България
Когато Левски бе управляван от СС имаше период когато Левски бе във Шл
Когато Левски бе управляван от СС имаше период когато Левски достигна четвъртфинал на Уефа
Когато Левски бе управляван от СС имаше период когато Левски когато финансово бяхме на печалба

След тандема СС :Резили срещу Бате Борисов,Жилина,Спартак Търнава,Сараево и Спортинг Лисабон
След тандема СС: Некъдърни Чужденци: Няма смисъл да ги изброявам такива със кофа да ги ринеш
След тандема СС :Бяхме изпаднали финансово,ако не бяха руските пари Цволе щеше да ни съди за неизплатена сума За Великия нападател Арс
След тандема СС: Празни стадиони
След тандема СС :Школата ни е разграден двор.
След тандема СС : Не сме имали нито един тренъор който да се задържи повече от един ПОЛУСЕЗОН

И още и още до утре мога да ви изброявам
Вие си правете изводите не налагам на никого собственото си мнение

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 03 авг 2012 00:15

Обичам Левски написа:Вие си правете изводите не налагам на никого собственото си мнение

А, няма такова нещо. :mrgreen:

Все пак искам да кажа, че колкото и да уважавам дуото СС, не мисля, че бих искал да се върнат на 100%. Ако някой ми обещае, че ще жънем същите успехи, то тогава съм ЗА, но...
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 03 авг 2012 09:04

фифи перото написа:
lazio1997 написа:Според мен Ясен има онова качество, за което ми е говорил баща ми, че притежава Люпко Петрович, а именно да успее да изтиска максималното от играчите и да ги подреди, така че това да стане. Не мога да кажа вярно ли е това за Люпко, защото съм бил твърде малък, за да разбирам нещо от футбол, когато ни е бил треньор, но мисля, че това важи за Ясен. Да, не е супер треньор, но имаше Гара, Жо и Тасевски - 7 точки в групата на ЛЕ - толкова си може. Наложи му се да се оправя с тотално съсипания миналогодишен отбор - оправи се...

А баща ти споменавал ли е за клилатата фраза на Люпко:

Играли сме добро,а сме немали шансу. :lol:

най-култовото беше онази реплика за световния империалистически заговор след мача с копенхаген :lol: :lol:

Иначе аз от много време искам Люпко да седне зад кормилото ни, но уви. Продължаваме с експериментите.

south_division написа:
фифи перото написа:
south_division написа:С "нещастниците" СС Левски беше европейски, а на Герена редовно се играеха мачове в 21:45

Играеха се не заради тях,а въпреки тях...
Хайде да не ти обяснявам,че няма да разбереш...

Обяснението е едно - Мъри дойде, въведе за сефте схемата, която се играе и сега, вкара нов модел, направи отбор от отписани футболисти, имаше и такъв гръб като Наско и без пари играха 1/4 финал и групи ШЛ. Ако това не е заради тях, а въпреки тях здраве му кажи.

здраве му казвам.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
White Fang
Контакти:

Мнениеот White Fang » 03 авг 2012 12:31

Милиев ще играе под наем?? А аз си мислех,че едното дърво сме го махнали.
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!

Върни се в “Архив”