Обичам Левски написа:Рано или късно тандема СС ще се върне на Герена.След тяхното уволнение отбора играе ганкиното
Ще те питам ,ако се върне...да не пееш друга песен.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Обичам Левски написа:Рано или късно тандема СС ще се върне на Герена.След тяхното уволнение отбора играе ганкиното
фифи перото написа:Обичам Левски написа:Рано или късно тандема СС ще се върне на Герена.След тяхното уволнение отбора играе ганкиното
Ще те питам ,ако се върне...да не пееш друга песен.
Обичам Левски написа:Верно ли?Мъри я въведе?
Ти от 2006 ли гледаш футбол?
Отписаните играчи ги отписаха разбирачи ,чиито наследници пишат в този форум днес..
Не Мърльо направи отбора, а играчите го направиха треньор.
После стана ясно ...Къде не се провали?
Обичам Левски написа:Вие си правете изводите не налагам на никого собственото си мнение
фифи перото написа:lazio1997 написа:Според мен Ясен има онова качество, за което ми е говорил баща ми, че притежава Люпко Петрович, а именно да успее да изтиска максималното от играчите и да ги подреди, така че това да стане. Не мога да кажа вярно ли е това за Люпко, защото съм бил твърде малък, за да разбирам нещо от футбол, когато ни е бил треньор, но мисля, че това важи за Ясен. Да, не е супер треньор, но имаше Гара, Жо и Тасевски - 7 точки в групата на ЛЕ - толкова си може. Наложи му се да се оправя с тотално съсипания миналогодишен отбор - оправи се...
А баща ти споменавал ли е за клилатата фраза на Люпко:
Играли сме добро,а сме немали шансу.
south_division написа:фифи перото написа:south_division написа:С "нещастниците" СС Левски беше европейски, а на Герена редовно се играеха мачове в 21:45
Играеха се не заради тях,а въпреки тях...
Хайде да не ти обяснявам,че няма да разбереш...
Обяснението е едно - Мъри дойде, въведе за сефте схемата, която се играе и сега, вкара нов модел, направи отбор от отписани футболисти, имаше и такъв гръб като Наско и без пари играха 1/4 финал и групи ШЛ. Ако това не е заради тях, а въпреки тях здраве му кажи.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта