RedMagic написа:manutd legeng написа:RedMagic написа:Начетох се на обиди по адрес на Суарес и Евра. А въпросът е, има ли смисъл от тях. Станалото - станало, гледаме напред ! Кой може да е сигурен, че Евра не си е съчинил всичко с цел Суарес да бъде наказан и Ливърпул да върви надолу ? Кой може да е сигурен какво точно е казано и дали Суарес наистина е расист ? А клиповете и снимките, на които Суарес показва, че няма АБСОЛЮТНО нищо против чернокожите, те също ли са фалшиви. Може би факта, че в Уругвай има доста чернокожи също не е от значение, нищо, че цялата нация е на страната на Суарес !? В случката и двамата имат равна вина, точка !
"Точка" не можеш да поставяш ти!Най-малко пък ти!
Щом клуб Поол,Далглиш и Суарес днес се извиняват в хор...значи вече осъзнаха,че само с надъхване и дърляне не се става голям!Трябва и достойно поведение!Все пак клуб като Ливърпул би трябвало да има друго излъчване в общественото пространство!
Братле, искам да сложа край на някакъв си ненужен спор и ненужно хранене по играчите на двата отбора. Значи щом Бридж не е стиснал ръката на Тери преди 2 години, значи и той е циганин, мръсник, нещастник и т.н., така ли ? Хубаво, не е стиснал ръката на Евра, ти ако си измислиш (не казвам, че Евра си е съчинил историята, просто давам пример), че някой си те е обидил на расистка основа, ако примерно си чернокож, и въпросният човек го накажат 8 мача да не помирише терен, този човек ще ти стисне ли ръката, ще те поздрави ли ? Помисли логично, от добра воля Суарес след мача се извини и наистина трябваше да го направи, защото все пак на терена излизат 11 мъже, а не пу*ки, както някои от вас наричаха и продължават да наричат Суарес след въпросната случка. Всички в клуба са зад Суарес, включително и феновете, които вярват в правотата на Луис, но все пак, той си е луда глава и подобни инциденти не мисля, че ще бъдат доста голяма рядкост, но надявам се не с чак такива последици. Ето за това използвах думата "точка", за да сложа край на един безсмислен спор, и мога да поставям каквото си искам, до колкото знам България е свободна държава !
ПС. Легенда на английски се пише legenD, не legeng.
Да,знам приятелю,как се пише!При регистрацията не знам какво съм натискал,но после реших,че и така става!
Да,редно е всичко да приключи,и беше важно да е на ръкуването!Но и груповото извинение от страна на Ливърпул показва все пак,че има и мярка и в крайна сметка се съобразиха с това.Иначе,макар и пристрастен,смятам,че Суарес се подведе под давлението на войнстващото обществено мнение и запалянковщина на привържениците.Смятам,че искаше да покаже,че е един от тях,че
Ливърпул е всичко за него!
Но осъзна,че лицето му на спортист е негово за пред света и само той губи!
Наистина смятам,че след извиненията всичко трябва да приключи!