Марчев с трансфер във втородивизионен полски отбор.
http://www.livesport.bg/Bivsh-igrach-na ... lsha-51921
ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...
Стънката наистина се отказва:
http://www.ole-bg.com/319615.html
Да е жив и здрав, много правилно решение на ръководството да му предложат работа.
http://www.ole-bg.com/319615.html
Да е жив и здрав, много правилно решение на ръководството да му предложат работа.
Желая му успех в новото поприще.
greenpeak написа:Ако го видя това недоразумение № 14, още веднъж титуляр, спирам да ходя на мачове на морето.
Преди това ще го спукам от бъзици и ругатни по време на контролите. ЖАЛНА МУ МАЙКА НА ХРАНТУТНИКА НАГЪЛ!!!
хаха Ти си няй големи ..... който съм виждал тук във форума на Морето честно ако ходиш на мачове на морето по добре са откажи по добре за тебе и за публиката щял да го храни по време на контролите по добре си стои във вас до сега ти търпях коментарите ама този път направо преля каквото си имаш на ум ако обичаш за Божилов
GrEeN-FaN написа:greenpeak написа:Ако го видя това недоразумение № 14, още веднъж титуляр, спирам да ходя на мачове на морето.
Преди това ще го спукам от бъзици и ругатни по време на контролите. ЖАЛНА МУ МАЙКА НА ХРАНТУТНИКА НАГЪЛ!!!
хаха Ти си няй големи ..... който съм виждал тук във форума на Морето честно ако ходиш на мачове на морето по добре са откажи по добре за тебе и за публиката щял да го храни по време на контролите по добре си стои във вас до сега ти търпях коментарите ама този път направо преля каквото си имаш на ум ако обичаш за Божиловтакива не са нужни на Стадион '''ТИЧА'' САМО ЧЕРНО МОРЕ !
Като ти се глада посредствен футбол, пляскай и подкрепяй такива некадърници като Божилов и Дончо бе разбирачо
Ако този продължават да го пускат титуляр, на стадиона ще отида само ако ми плащат вредни. Нямам намерение да си късам нервите всеки мач.
На феновете ни които разбират от футбол, на всеки вход на стадиона, трябва да раздават успокоителни преди мач заради подобни нещастници.
И да попитам как събра толкова много глупост в едно триредово изречение
greenpeak написа:Ако го видя това недоразумение № 14, още веднъж титуляр, спирам да ходя на мачове на морето.
Приятно гледане!
Ааааа не.
Без мен
.
Ще гледам футбол от острова, той поне е приятен
.
Общо взето, е ясна причината за отказа на Заря от Божилов. Причината е и финансова
.
Вероятно ще вземат беларусин - свободен агент;
http://www.zarya.lg.ua/news/482797#more-482797
Без мен
Ще гледам футбол от острова, той поне е приятен
Общо взето, е ясна причината за отказа на Заря от Божилов. Причината е и финансова
Вероятно ще вземат беларусин - свободен агент;
http://www.zarya.lg.ua/news/482797#more-482797
- зеленобелия
- Контакти:
Ако не се лъжа ти беше този,който най-много критикуваше Кривия,а сега изведнъж ти се догледа качествен футбол.Само не знам,кой ще те остави да ругаеш някой от футболистите на любимия отбор.Най-много на някоя контрола да ти е Бенефиса.
greenpeak написа:GrEeN-FaN написа:greenpeak написа:Ако го видя това недоразумение № 14, още веднъж титуляр, спирам да ходя на мачове на морето.
хаха Ти си няй големи ..... който съм виждал тук във форума на Морето честно ако ходиш на мачове на морето по добре са откажи по добре за тебе и за публиката щял да го храни по време на контролите по добре си стои във вас до сега ти търпях коментарите ама този път направо преля каквото си имаш на ум ако обичаш за Божиловтакива не са нужни на Стадион '''ТИЧА'' САМО ЧЕРНО МОРЕ !
Като ти се глада посредствен футбол, пляскай и подкрепяй такива некадърници като Божилов и Дончо бе разбирачо.
Ако този продължават да го пускат титуляр, на стадиона ще отида само ако ми плащат вредни. Нямам намерение да си късам нервите всеки мач.
На феновете ни които разбират от футбол, на всеки вход на стадиона, трябва да раздават успокоителни преди мач заради подобни нещастници.
И да попитам как събра толкова много глупост в едно триредово изречение. Ти на училище ходил ли си въобще бе Дилянчо
?
аз гледам БГ футбол и гледам любимият ми отбор ти ако не ти се гледа стой си във вас и гледай Премиер шип там има футбол
Южноамериканският нападател, който очакват в Черно море, може да се окаже по-добър дори от Ермес Паломино. За това загатна в интервю за „Морски Гонг” в ефира на Дарик старши треньорът на Черно море Стефан Генов.
Треньорът възлага сериозни надежди и на Марлон Фернандес и Адисон Даниел, които вече се готвят с тима и днес трябва да минат медицински прегледи. „На базата на това, което съм гледал на видео касети и дискове двамата ще ни свършат доста полезна работа. Ако минат успешно медицинските прегледи и двамата, направо ще подпишат договори с клуба” .
Дениран Ортега се очаква да се присъедини към подготовката на Черно море или днес, или до края на седмицата. „Разбрах, че е свободен, живее във Варна. Не ни коства нищо да проверим моментните възможности. Всеки го знае. Той се е легитимирал в нашето първенство доста успешно и в Славия, и в Спартак Вн. Това е много важно, че можем и да комуникираме на български с него. С български паспорт е. Той не е взет, поканили сме го на проби”, каза още Генов
Междувременно стана ясно, че вероятните съперници за първите две контроли на Черно море на лагера в турския курорт Анталия са тимовете на Спортул и Черноморец Одеса. Все още, обаче това не е на 100 процента сигурно.
Чуйте повече от Стефан Генов за новите Марлон Фернандес и Адисон Даниел, за очаквания на проби Дениран Ортега и чакания южноамерикански нападател.
Треньорът възлага сериозни надежди и на Марлон Фернандес и Адисон Даниел, които вече се готвят с тима и днес трябва да минат медицински прегледи. „На базата на това, което съм гледал на видео касети и дискове двамата ще ни свършат доста полезна работа. Ако минат успешно медицинските прегледи и двамата, направо ще подпишат договори с клуба” .
Дениран Ортега се очаква да се присъедини към подготовката на Черно море или днес, или до края на седмицата. „Разбрах, че е свободен, живее във Варна. Не ни коства нищо да проверим моментните възможности. Всеки го знае. Той се е легитимирал в нашето първенство доста успешно и в Славия, и в Спартак Вн. Това е много важно, че можем и да комуникираме на български с него. С български паспорт е. Той не е взет, поканили сме го на проби”, каза още Генов
Междувременно стана ясно, че вероятните съперници за първите две контроли на Черно море на лагера в турския курорт Анталия са тимовете на Спортул и Черноморец Одеса. Все още, обаче това не е на 100 процента сигурно.
Чуйте повече от Стефан Генов за новите Марлон Фернандес и Адисон Даниел, за очаквания на проби Дениран Ортега и чакания южноамерикански нападател.