santiliana написа:mirodes написа:Кой тандем беше начело на Левски при най-срамното отпадане за всички времена-от Тампере?Същия тандем беше и когато Левски завърши на 16 точки зад ЦСКА.
а защо се стигна до това,а?
Кой не отпусна кьорав лев за селекция именно пролетта и лятото когато ни би Тампере?
А кой докарваше по 10-15 хиляди на мач от първенството дори?
п.п. Относно горепосочените трансфери- ама вие наистина ли вярвате още, че Мъри е имал думата по привличането на тези играчи?! Та това беше отново по линия на мениджърската фирма на Заберски, Жейнов и пр.
Рабех и Бензукан бяха докарани точно през лятото - единия за 800хил евро другия за 500 хил. - ами на мен ми приличат на на малко повече от кьорав лев. Между другото точно Мъри е настоявал за тези трансфери особено за Рабех,като лично ги е гледал . Аз също гледах мач между младежките отбори на Холандия и Мароко ,като мароканците биха с 2:0 като гости а Рабех им беше капитан и беше една класа над всички . Между другото след 2 седмици същия състав на Холандия стана европейски шампион. Просто когато разбрах ,че Левски имат интерес към въпросния футболист(Рабех) не повярвах ,че е възможно такъв футболист да дойде в България. Като го считаха за сигурно попълнение на Порто. Като интерес към него е имало и от Реал(М) и Ливърпул ,но определено хорските скаути са свършили работата и са го разбрали що за човек е.
Между другото от изброените трансфери единствено този на Бензукан мина през Заберски-Жейнов. Другите бяха на М.Димитров, а Рабех директно - президент-президент( като от мароканска страна беше някакъв генерал).
Като доколкото си спомням Мъри летя до Бразилия да гледа бразилците.