Кой да стане треньор на Левски?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой да стане треньор на Левски?

Георги Иванов да остане
12
12%
Станимир Стоилов
25
26%
Илиян Илиев
27
28%
Люпко Петрович
7
7%
Славолюб Муслин
7
7%
Георги Василев
3
3%
Ясен Петров
1
1%
Антони Здравков
0
Няма гласове
Емил Велев
4
4%
друг
11
11%

Общо гласове: 97

honda
Контакти:

Re: Мъри Стоилов: Работи ми се, Левски е моят отбор

Мнениеот honda » 19 окт 2011 22:28

santiliana написа:
mirodes написа:Кой тандем беше начело на Левски при най-срамното отпадане за всички времена-от Тампере?Същия тандем беше и когато Левски завърши на 16 точки зад ЦСКА.

а защо се стигна до това,а?
Кой не отпусна кьорав лев за селекция именно пролетта и лятото когато ни би Тампере?
А кой докарваше по 10-15 хиляди на мач от първенството дори?

п.п. Относно горепосочените трансфери- ама вие наистина ли вярвате още, че Мъри е имал думата по привличането на тези играчи?! Та това беше отново по линия на мениджърската фирма на Заберски, Жейнов и пр.

Рабех и Бензукан бяха докарани точно през лятото - единия за 800хил евро другия за 500 хил. - ами на мен ми приличат на на малко повече от кьорав лев. Между другото точно Мъри е настоявал за тези трансфери особено за Рабех,като лично ги е гледал . Аз също гледах мач между младежките отбори на Холандия и Мароко ,като мароканците биха с 2:0 като гости а Рабех им беше капитан и беше една класа над всички . Между другото след 2 седмици същия състав на Холандия стана европейски шампион. Просто когато разбрах ,че Левски имат интерес към въпросния футболист(Рабех) не повярвах ,че е възможно такъв футболист да дойде в България. Като го считаха за сигурно попълнение на Порто. Като интерес към него е имало и от Реал(М) и Ливърпул ,но определено хорските скаути са свършили работата и са го разбрали що за човек е.
Между другото от изброените трансфери единствено този на Бензукан мина през Заберски-Жейнов. Другите бяха на М.Димитров, а Рабех директно - президент-президент( като от мароканска страна беше някакъв генерал).
Като доколкото си спомням Мъри летя до Бразилия да гледа бразилците.

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Re: ЗА или Против Мъри да се върне в Левски (анкета) ?

Мнениеот NO MERCY » 19 окт 2011 22:35

Твърдо ЗА ;)

nikolaiski
Контакти:

Мнениеот nikolaiski » 19 окт 2011 22:43

1000000000000000000% за Мъри и Наско :))

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 19 окт 2011 22:48

Нека се върне в Левски,в това няма нищо лошо,но в никакъв случай като старши треньор!!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 19 окт 2011 22:48

НИКОГА ВЕЧЕ!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 19 окт 2011 22:52

Колкото и да говорят някои недобронамерени фенове, че Мъри не бил добър треньор и успехите на Левски били случайни, ще кажа, че това ама хич не е така.Защото едно е да победиш "случайно" Ливърпул на "Анфийлд" в протоколно реваншче, когато в първия мач си отнесъл няколко парцала в мрежата си...А съвсем друго е да победиш няколко италиански, френски и румънски отбори+хита на предходния турнир на УЕФА (Словашкия Артмедия) както и да играеш като равен с равен в Москва с актуалния носител на купата и с най-добре представящия се холандски отбор в момента тогава- Херенвеен.

Е тук ме разби :lol: :lol: :lol: Случаен успех срещу ДЕЙСТВАЩИЯ ЕВРОПЕЙСКИ ШАМПИОН, но иначе успех срещу юношите на Удинезе :shock: И аз съм ЗА Мъри, добър специалист и е възпитан ;)

dinevezi
Контакти:

Мнениеот dinevezi » 19 окт 2011 22:54

И?НИКОЙ ЛИ НЯМА ДА КАЖЕ ИСТИНАТА-МЪРИ,ЛЮБО,ГОНЗО,МИЛЕН-НЕ СТАВА БРАТЛЕТА.Те няма откаде да знаят,как се играе истинският футбол,защото са израснали тук,в нашта действителност и с тях никога няма да станем голям отбор.В цял свят-англия,германия,африка,азия и т.н(гърция,турция,кипър) и т.н. взимат чуждестранни специалисти,само при нас неставало.Аиде бе.Но с всичко уговорено и мръсно в нашия футбол-така ще си останем.Защо никой не казва истината за Наско,Мъри и сие-всички я знаем,ама нещо не ни отърва.Пичове,уговарят се мачове дори при децата-говорете с треньорите им,разкривай те ги-то дори не е тайна.Аз контастувам с такъв човек-ужасно е.Някой ще ми каже ли защо в Левски има толкова чужденици-каква е разликата?НИКАКВА!Просто системата е сбъркана.Задължително от горе на долу.И най-важното-НИКОЙ не иска да е променя

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 19 окт 2011 23:23

Стоилов е по-добре от Гонзо. Някой доброжелатели се превъзбудиха от евентуалното завръщане на Стоилов и забравиха седемте точки, които направиха седем още по-добро число. :)

Гонзо има място само като спортен директор. Привлича добри футболисти, но не може да ги сработи и отборът няма стил. Определено ще се радвам ако видя Стоилов в Левски.

Върни се в “Кошче за отпадъци”